Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Simbo hører under SIA Fincap, som ejes af låneinstituttet Capitolia ApS, og de er i særdeleshed kendte for at tilbyde billig og fleksibel kassekredit på ubestemt løbetid. Derudover bryster de sig af at kunne levere pengene til dig indenfor blot en halv time, hvilket må siges at være imponerende hurtigt, og det er der altså ikke mange andre på markedet, der kan prale med.

Derudover kan Simbo prale med deres fremragende anmeldelser på Trustpilot, hvor de får hele 9,1 ud af 10 stjerner fra deres kunder, og det er altså med til at give et fingerpeg om kundetilfredsheden hos netop denne låneudbyder. Deres hjemmeside er nem og overskuelig at finde rundt på, og det er ganske ligetil at finde ud af, hvad dine muligheder er netop her. Det gør det nemmere at finde den rigtige løsning for netop dig, og hvis du skulle være i tvivl om noget, kan du nemt kontakte dem alle hverdage mellem 8:00 og 18:00.

Krav for at kunne låne hos Simbo.dk

Der er naturligvis nogle krav, du skal opfylde, før du kan få lov til at låne penge hos Simbo.dk, men faktisk er de ikke nær så strenge, som de er mange andre steder. For eksempel skal du her blot være 19 år gammel, førend du kan få lov til at låne penge, og det adskiller sig fra mange andre i feltet, hvor man typisk skal være 21 eller 23 år gammel.

For at låne skal du have et fungerende NemID, som du kan bruge til at godkende låneaftaler med, og derudover skal du have et dansk CPR-nummer og et telefonnummer. Ligeledes skal du have bopæl i Danmark og have en bankkonto i et dansk pengeinstitut. For deres egen sikkerheds skyld må du ikke være registreret hos skyldnerregistre såsom RKI og debitorregistret, og Simbo.dk skal desuden vurdere dig som kreditværdig. Mange af disse krav er dog de samme hos de fleste låneudbydere, så det er mestendels aldersgrænsen, der udgør en forskel hos netop Simbo.

Den lynhurtige kassekredit

Det kan være en meget langsommelig proces at låne penge – især hvis man går i banken. Der skal udfyldes tonsvis af papirer, og der kan gå lang tid, før du får dit lånetilbud. Det undgår du ved at ansøge online om kassekredit hos Simbo.

Når du ønsker at låne penge her, udfylder du nemlig blot en ansøgning på deres hjemmeside, og så vil du få svar indenfor ganske få minutter. Bliver din ansøgning godkendt, skal du underskrive aftalen med dit NemID, og hvis dette sker inden for Simbos egne åbningstider – som er fra 8:00 til 18:00 på alle hverdage – vil du have pengene på din konto inden for en halv time. Ganske nemt og enkelt.

Udover at det går lynhurtigt med denne lånemetode, er dette også ofte en fordelagtig måde at låne penge på, fordi du ikke behøver at vide med sikkerhed, hvor mange penge du helt konkret vil få brug for. Her får du nemlig stillet et vist beløb til rådighed, og så kan du bruge så meget, som du har brug for.

Har du således en kassekredit på 15.000 kroner, kan du naturligvis vælge at bruge dem alle sammen, men du kan også sagtens blot bruge halvdelen, og i så fald betaler du kun renter af halvdelen. Det er altså en superfleksibel låntype, og hos Simbo.dk kan du beholde din kassekredit lige så længe, du har brug for det. Så længe du betaler de månedlige omkostninger, kan du altså gøre brug af din kassekredit, og det gør det til en meget overskuelig mulighed.

Det betyder også, at du løbende kan afbetale som det passer dig. Du kan således selv vælge, hvornår du vil betale tilbage, samt hvor meget du vil betale ad gangen. Får du lige pludselige nogle flere penge mellem hænderne, kan du vælge at betale en større del af lånet af for at gøre slutomkostningerne lavere. Det eneste, der ligger fast, er den månedlige rente, som du naturligvis ikke kan komme uden om eller ændre på.

Som ny kunde hos Simbo.dk kan du maksimalt låne 6.000 kroner, og som eksisterende kunde stiger dette beløb til 15.000. Det er ganske almindeligt at tilbyde eksisterende kunder højere beløb, og dette vil du sandsynligvis støde på flere forskellige steder, hvis du er i gang med at undersøge dine muligheder for at låne penge. Det skyldes naturligvis, at låneudbyderne med deres eksisterende kunder har erfaret, at der bliver betalt tilbage.

Lån rentefrit i en måned med Simbo.dk

Simbo.dk ønsker at give nye kunder mulighed for at afprøve deres service, og derfor kan du som ny kunde låne kvit og frit i op til 30 dage. Det vil sige, at hvis du inden for 30 dage betaler hele dit lån tilbage, kommer du ikke til at betale andet end de lånte penge – der er altså ingen renter og ingen gebyrer, og det giver dig mulighed for at afprøve Simbo.dk som låneudbyder uden den helt store risiko. Du skal naturligvis være opmærksom på, at du kommer til at betale mere, hvis ikke lånet tilbagebetales inden for de 30 dage, og så kan det alligevel godt løbe op, så du skal ikke optage dette lån med en forestilling om, at det er helt gratis uanset hvad.

Direkte indberetning til SKAT

Når du søger om et lån hos Simbo, vil de naturligvis gerne sikre sig, at de får deres penge tilbage. Derfor skriver du under med NemID, når du søger om et lån, for at Simbo derved kan tilgå dine skatteoplysninger. Ud fra dette vurderer de din kreditværdighed, og netop fordi de ikke skal kigge manuelt på dine oplysninger, kan de godkende dit lån lynhurtigt.

Lige så vel som de indhenter dine skatteoplysninger i låneprocessen, så indberettes det også automatisk til SKAT, at du har optaget et lån, og derved får du et fradrag for de renter, du betaler. Det drejer sig typisk om en tredjedel af renterne, og det er altså med til at gøre lånet en lille smule billigere for dig som kunde.