Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies, hvad er det egentlig?
3. Slet eller blokere cookies således
4. Cookies, derfor bruger vi dem
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Anvendelse af annoncenetværk
7. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Dine-penge.dk
8000, Aarhus C
Email: info@dine-penge.dk

2. Cookies, hvad er det egentlig?

Cookies er en fuldstændig harmløs lille fil, som bliver gemt på din computer for at du nemmere kan navigere rundt på Dine-penge.dk. Dine private oplysninger vil på ingen måde blive gemt eller brugt på anden vis. Det er udelukkende for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden.

3. Slet eller blokere cookies således

Skulle du have brug for at udelukke eller slette cookies fra den enhed, kan det let gøres med meget få klik på musen eller enheden. Denne guide hjælper til dette: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Cookies, derfor bruger vi dem

Sagt helt enkelt bruges cookies til at forbedre din navigation rundt på hjemmesiden. Dette er den altoverskyggende årsag til at vi benytter os af det. De skader ikke og indeholder heller ikke nogen form for virus. Det er helt enkle indstillinger der bliver gemt, så du hurtigere og nemmere kan navigere rundt på de forskellige sider. Samtidig hjælper de os til at måle trafikken på siden, samt hvordan de besøgende bruger vores hjemmeside. På den måde kan vi også hele tiden optimere og tilpasse siden til lige præcis dét den besøgende søger.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Dine-penge.dk bruger normale cookies fra Google Analytics, og de bruges som nævnt ovenfor til at forbedre din oplevelse på siden.

6. Anvendelse af annoncenetværk
Der benyttes flere annoncenetværk på Dine-penge.dk.
– Partner-Ads
– Adservice

7. Brugen af personoplysninger

Der vil aldrig være nogen tredjepart, som vil få adgang til nogle af de oplysninger, der bliver gemt via brugen af cookies, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom. Hvis tilfældet skulle opstå, vil du blive gjort opmærksom på dette på Dine-penge.dk.
Et eksempel kunne være i forbindelse med forskellige analyser, vi laver for at optimere indholdet på siden. Det vil derfor kun blive aktuelt med henblik på at forbedre oplevelsen for vores besøgende.
Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Ønskes det at få adgang til de personoplysninger, som er registreret her på vores hjemmeside, kan dette nemt lade sig gøre. Send blot en mail til info@dine-penge.dk. Derudover kan der også laves indsigelser mod registrering af personoplysninger jævnfør persondataloven.