Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.


Kvik lån

Hos os kan du gå på opdagelse i mange forskellige typer kvik lån, som kan booste din økonomi. Men hvad er kvik lån egentligt? Det er en type lån, som du hurtigt og nemt kan optage – og det er meget lettere end at optage lån hos din bank, for du kan nemlig have pengene på din konto inden for utrolig kort tid. Når du låner penge i banken, vil du ofte opleve, at dette er en lang og besværlig proces. Det kan tage utrolig lang tid, og der er meget papirarbejde – et kvik lån er modsat et lån, du kan benytte dig af, hvis du mangler penge her og nu. Lånebeløbene varierer meget, hvilket giver dig mulighed for at låne lige netop dét beløb, du står og mangler. Kvik lån kaldes også for hurtiglån grundet den korte og nemme låneproces, og alt, du skal gøre for at få penge ind på kontoen, er at indtaste de oplysninger, der kræves, og vente på, at din låneansøgning bliver godkendt. Det er altså utrolig nemt at optage et kvik lån hos os!

kviklån oversigt

Velkommen til Dine-penege.dk. Vi forsøger og bestræber os altid på at være din troværdige vej til de bedste kvik lån i Danmark. Hvis eller når du er på jagt efter gratis kvik lån, føler vi, at vores fornemmeste opgave er, at finde det bedste, og samtidig det billigste kvik lån. Det kan, hvis man ikke er kendt i branchen, være svært at vælge det bedste lån, heldigvis for dig, har vi hos Dine-penge.dk teamet op med nogle af de bedste aktører på markedet, og derfor mener vi at vi kan tilbyde nogle af de allerbedste kvik lån for dig. Du skal altid være velkommen til at kontakte og på hjaelp@dine-penge.dk, og så vil vi finde det optimale kvik lån til dig.

Som man efterhånden kan se på de mange TV-reklamer og annoncebannere på diverse internetside i Danmark, så er markedet for kvik lån rigtig stort, og det kan sommetide være svært at havde overblik over hvilke lån, der er bedst for en. Desuden dukker der næsten løbende nye lånefirmaer op, med endnu bedre muligheder og lavere renter og gebyrer. Derfor kan det være en god idé, hvis man er på jagt efter et godt kvik lån at alliere sig med personer, der har stor erfaring i lånebranchen, og det kan du trygt stole på at vores eksperter på dine-penge.dk har. Vi er en stor gruppe unge, samt ældre personer, der elsker den finansielle verden, og som derfor holder vi os meget opdateret på de nye trends på markedet.

Kvik lån oversigt

kviklånSom du kan se her på siden, har vi opstillet forskellige firmaers lånekrav og oplysninger i en tabel. Det har vi gjort for at gøre det lettere for dig som forbruger, at finde det mest optimale kvik lån for dig. Du kan se i tabellen hvilken låneudbyder, der tilbyder den laveste rente, hvilken låneudbyder, som tilbyder den hurtigste udbetalingsordning og du kan desuden se hvilken låneudbyder, der har fået den bedste bedømmelse, af tidligere kunder, som har brugt dem. Som du kan se, kan du i toppen sortere efter hvor du kan få den billigste rente til dit kvik lån, og hvor du kan finde den udbyder, der kan udbetale pengene hurtigst.

Hvem er Dine-penge.dk?

Dine-penge.dk startede som et hobbyprojekt for en familiefar, hans to sønner og deres morbror. De har tilsammen mange års erfaring i både bankverden, og ikke mindst lånebranchen. Websitet blev bygget på den fundamentale årsag, at der manglede en dygtig og troværdig sammenligningstjeneste, der kunne tilbyde uafhængige oversigt, som var baseret på tidligere brugers oplevelse af de eksisterende låneudbydere. Derfor startede Dine-penge.dk op, og kan efter omkring seks måneder blære sig af, at de hjælper hundredvis af danskere, der har brug for en ” second opinion”. Vi tilbyder sammenligninger af mange forskellige typer af lån. Blandt andet forbrugslån og smslån. Vores opgave og mål med vores website er, at give forbrugeren den største og mest gennemskuelig oversigt over finansielle produkter, der figurer på Dine-penge.dk. Vores hjemmeside er gratis at bruge og uafhængig af låneselskaberne, hvorfor du altid vil få den bedste pris på dit kvik lån.

Fordele ved kvik lån

De gode ved kvik lån er, at der er rigtig mange fordele. I dette afsnit kan du læse om de mange fordele ved at optage et kvik lån.

Kvik lån rentefrit

kviklån rentefritHvis du står og har brug for penge nu og her, er kvik lån den optimale løsning. Som det fremgår af navnet, ”kvik lån”, så indgår ordet ”kvik”, som betyder hurtig, vaks, straks osv. Derfor er denne løsning hvorpå du hurtigst muligt kan få udbetalt dit lån. Du kan endda ved udvalgte låneselskaber få svar omgående, efter at du har ansøgt. Hos stort set alle vores samarbejdspartnere har vi sat det kriterie, at der ikke må være for lang svaretid, da vi ved, at hvis man leder efter et godt kvik lån, så er det fordi man har brug for penge nu og her, og ikke om flere dage eller uger. Du skal blot udfylde en låneansøgning på vores samarbejdspartneres hjemmeside, og efterfølgende – faktisk næsten omgående, vil du høre fra det pågældende låneselskab. Du skal dog hos nogle af vores samarbejdspartnere forvente, at du først kan få svar et par timer efter, da de gennemgår disse ansøgninger, men at de hurtigst muligt ser netop din ansøgning igennem. Hos Dine-penge.dk forsøger vi at prioritere dig, der besøger vores hjemmeside højest, og det arbejder vi på at vores mange samarbejdspartnere også gør. For at give dig en forståelse af, hvor det det kan tge en time eller to, før at du får svar på din låneansøgning, er fordi den pågældende lånudbyder bruger tiden til at lave en kreditvurdering, der bliver brugt som grundlag for at give dig et lånetilbud på kvik lån. Vi anbefaler altid, at når man får tilsendt noget fra en af vores låneudbydere, er det vigtigt at du sørger for at nærlæse kontrakten, før du underskriver og godkender dit kvik lån.

Du kan underskriver aftalen med dit NemID, når du har læst vilkårene igennem. Når den pågældende låneudbyderen har godkendt din ansøgning, skulle pengene være på din konto inden for 1-2 hverdage.

Du læste garanteret ovenstående, hvor vi skriver at vi selektivt vælger vores samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere kan du altid tage kontakt til, helt uforpligtende, og de har nogle rigtig kompetente og venlige medarbejder, der arbejder i deres kundeserviceafdeling. Som tidligere nævnt kan du bruge ovenstående overigt til at finde et kvik lån, hvis du står og skal bruge penge lige med det samme. Der kan du hvilken låneudbyder, der tiltaler dig bedst og samtidig hvilket kvik lån, som passer bedst til dit behov.

Optimering, der giver dig den bedste service

På Dine-penge.dk forsøger vi hele tiden at optimere vores service. Dette gør vi for at din oplevelse bliver så optimal som muligt. Vi stiller rigtig høje krav til os selv, men ikke mindst også vores samarbejdspartnere, og vores hjemmeside. Derfor kan du med ganske få klik blive guidet til det bedste kvik lån for dig.

Kvik lån 30 dage

kviklån 30 dageSom tidligere nævnt gør vi en dyd ud af at gøre det nemt for dig at bruge Dine-penge.dk. Derfor er vores hjemmeside designet til dig, på baggrund af dybdegående analyser, der optimerer processerne og rammerne, for at du kan få den allerbedste oplevelse, og en smertefri låneprocess. Så vi tilbyder både denne gratis service via din computer, smartphone eller tablet, og vi håber at du er tilfreds med vores hjemmeside ligeså meget som vi er.

Vi oplever at rigtig mange af vores kunder anvender deres smartphones til, at finde kvik lån med, og det kan vi egentligt godt sætte os ind i. Med vores smartphone har vi altid adgang til enten WiFi eller mobilt bredbånd, og det gør at vi i farten kan optage et lån direkte fra vores telefon. Førhen var folk tilføjelige til at optage SMS lån via deres telefoner, men vi føler at vores hjemmesides design og opbygning har gjort det så overskueligt, at det er ligeså net at optage et kvik lån via telefonen som det er via sin computer. Hvis dette ikke stemmer overens med din oplevelse af Dine-penge.dk, så vil vi rigtig gerne høre fra, og om hvilke forbedringer du mener, vi kan gøre ved vores hjemmeside.

Brug pengene på det, du har lyst til

Hvis du tager et kvik lån hos os, er vi ikke, modsat din bank, interesserede i at vide, hvad pengene skal bruges til. Du kan altså bruge pengene på et indskud i en lejlighed, en ny bil eller en ferie sydpå – det er udelukkende dig, der bestemmer! Med et kvik lån fra os har du altså rig mulighed for at forsøde hverdagen med lidt ekstra penge på kontoen.

Vi anbefaler dog, at du aldrig optager et kvik lån for at betale af på en anden gæld, da dette nemt kan tage overhånd og forværre din økonomiske situation. Tænk altid over, hvad pengene skal bruges til, så du tager fornuftige økonomiske beslutninger.

Nye kvik lån

Du vil kunne finde mange forskellige lånebeløb, således at du kan låne lige netop dét beløb, som du har brug for og har mulighed for at tilbagebetale igen. Det kan være et mindre beløb på få tusinde kroner eller et større beløb, hvis du eksempelvis mangler penge til en ny bil. Det er dig, der bestemmer! Du skal dog være opmærksom på vores forskellige regler og betingelser for optagelse af lån.

Bedste kvik lån

bedste kviklånNår du låner penge hos os, kan du forvente en fuldkommen gennemsigtig oplevelse – vi prøver altså ikke at lokke penge ud af dig med besværlige regler og vilkår. Du har muligvis før oplevet, at denne branche er fyldt med manglende gennemsigtighed, men hos os kan du altid forvente en tryg, sikker og gennemskuelig låneproces. Du vil kunne finde al vigtig information om de pågældende lån, når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Kvik lån gratis

Livet er for kort til ikke at udleve sine drømme. Mange oplever, at det, de allermest begærer, er umuligt at opnå – ofte på grund af en økonomisk begrænsning. Med et kvik lån bliver selv det, der forekommer allermest umuligt i mange tilfælde muligt. At låne penge giver låneren mulighed for at udleve sine drømme ubegrænset af, at indkomsten ikke har gjort det til en realistisk mulighed tidligere. Drømmerejsen, virksomhedsstart eller kolonihavehuset. Med en ekstra sum penge får du lejlighed til selv at vælge retning i dit liv.

Mange oplever, at deres drømme og ambitioner får lagt låg på, når de går en tur i banken. Ved bankbesøg skal kunden argumentere for formålet ved sit lån – og hvis ikke bankrådgiveren godkender dette som plausibelt, er det svært at opnå det ønskede lån. Ved et kvik lån optaget ved et låneselskab over internettet bliver dine drømme ikke begrænset af bankens subjektive vurdering, og dermed får du muligheden for at tage de beslutninger, der har indvirkning på din hverdag.  

Kvik lån renter

Nogle objekter må man bare eje. Når lejligheden en sjælden gang dukker op, hvor det pludselig er muligt at erhverve sig lige det, man drømmer om, og så er det måske helt legalt at sige ja. Fornuften får ofte lov at diktere, hvordan vi lever vores liv – og med god grund for ellers ville tilværelsen nok ikke hænge sammen for mange af os. Alligevel er der risiko for at gøre dagene grå og vaneprægede, hvis ikke du engang imellem tager en chance.

Et kvik lån kan også være så hurtigt et lån, at du kan slå til lige i det øjeblik, din øjesten af et køb bliver muligt. Med de mindre beløb kan et kvik lån opnås på rekordtid, og du kan blive den lykkelige ejer af det, der gør dine dage værd at leve. Ligeledes kan du med så hurtige lån også hurtigt betale dem tilbage – for eksempel ved næste månedsløn – hvis blot du vælger det lån, der passer din indtægt.

Selvom materialisme ofte er et fy-ord i den moderne økonomi, kan det være helt okay, hvis du blot lader det foregå på velovervejede og gode præmisser med et kvik lån.

Billige kvik lån

billige kviklånKvik lån er et effektivt lån, der ikke stiller utallige krav til låneren. Lånet er ofte et forbrugslån. Omfanget af selve lånet spænder over alt fra 1.000 kr. til over 350.000 kr., så både små og store ønsker kan indfries med et lån. Nogle bruger lånet til at skabe rum i den sidste trange uge i måneden, nogle tager på sommerferie, mens andre bruger lånet som en redningsvest, når uforudsete regninger oversvømmer økonomien.

Spændvidden er så bred, fordi folk netop har så forskellige interesser, når de låner penge. Derfor findes der også en række forskellige typer kvik lån. Både de små mini-lån findes på markedet, mens også større og mere livsændrende forbrugslån findes. Alle kan opnås ved internetadgang, mens andre blot kræver, at du sender en simpel sms.

Hvad er kvik lån

Det er det absolutte mindretal, der går gennem livet uden at foretage et lån. At låne penge kan være en hjælp på vejen mod at leve det ønskede liv, mens det også kan være en nødvendighed for at indfri akutte behov og betale overskydende udgifter. Visse situationer kræver hurtig reaktion og behandling. Nødsituationer vil opstå gennem livet. Her er det ikke altid muligt at vente til stormen blæser af.

Akutte kriser kræver, at du reagerer effektivt. For mange bliver det hurtige lån her løsningen, da dets fordele gør det nemmere at løse krisesituationer. Låneselskabernes service består netop i den hurtige behandling, ligesom de ikke er interesseret i dit formål. Således undgår du overflødig dialog og ventetid.

Når du indstiller oversigten over de lån, der udbydes på markedet, kan du med det samme vælge størrelsen på dit lån. Hvis du søger et mindre lån, er der ingen grund til at søge blandt selskaber, der tilbyder store omfattende lån. Sorter derfor med fordel fra starten, da forholdene omkring lånet differentierer markant alt efter størrelsen på lånet.

Kvik lån studerende

kviklån studerendeDu skal gøre dig en række overvejelser, inden du vælger at optage et lån, så du i sidste ende vælger lige det lån, der faktisk passer til den situation, du befinder dig i. Nedenfor bliver de vigtigste nøgletal gennemgået, så du ved, hvordan du vælger den bedste mulighed. Du bliver altså klædt på, så du ved, hvad ÅOP, løbetid, renter, ydelser og alt andet betyder, hvorfor du vil være helt klar til at optage det rette kvik lån til dig og de drømme, du har. I vores søgemaskine er der to simple parametre, du skal rykke på, og det er din alder samt lånebeløbets størrelse. Det er er altså nemmere end nogensinde før at finde det perfekte kvik lån, uanset om du skal bruge lidt ekstra penge til ubetalte regninger, en ferie, nyt tøj eller noget helt fjerde.

I søgemaskinen er samlet de mest anerkendte og populære udbydere af kvik lån, hvilket er din sikkerhed for, at du vil modtage gode tilbud og en god service, uanset hvilken udbyder du ender med at vælge. Så tag et kig på dine muligheder og tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til noget på siden.

Lån penge kvik lån

I en stresset hverdag, hvor det i forvejen er udfordrende at få enderne til at nå sammen, kan bankbesøget være et uoverskueligt punkt i kalenderen. Specielt når man ved, at det ikke blot tager tid og kræfter, men at det yderligere heller ikke er sikkert, at et lån tilbydes af banken.

Med et online kvik lån er ventetiden minimeret. Det er et spørgsmål om ganske kort tid –  oftest under et enkelt døgn –  fra du ansøger om pengene, til de befinder sig på din konto. Du slipper nemlig for bjergene af formularer, finansielle papirer og indsigter, når du går udenom den klassiske banks bureaukrati. De fleste ansøgninger til låneudbydere kræver ikke det store arbejde at bese – i mange tilfælde bliver anmodninger om lån hos online låneudbydere godkendt automatisk. Således kan det altså ikke være meget nemmere at låne penge, og du får dem altså meget hurtigere, end hvis du skal have et lån til forbrug i banken.

Hurtigt kvik lån

Mange oplever, at finansielt overlegne kunder prioriteres højere i banken, og dermed bliver den almindelige opfattelse, at det samme er tilfældet, når pengene lånes via internettets låneudbydere. Denne myte bliver hermed afkræftet. Der foregår nemlig ikke samme forskelsbehandling ved online lån som i banken, hvor attraktive kunder får anderledes opmærksomhed. Det ligger i låneudbydernes koncept, at kundehåndteringen er i top, og det indebærer, at alle kunder – store som små – har den samme konstruktive og positive oplevelse.

Hos langt de fleste låneselskaber bliver ansøgningerne behandlet som de modtages, uden at nogen bliver ført hurtigere igennem processen. Dette er en garanti for din hurtige behandling, ligesom det er en vigtig illustration af den fordelagtige behandling, selskaberne tilbyder.

Sammenlign kvik lån

Den teknologiske udvikling har gjort livet lettere for mange, for med internettet er onlinebaserede låneselskaber blevet mulige. Udviklingen rykker ved vores klassiske forestillinger om lånemuligheder og gør et lån online muligt for langt de fleste.

Online kvik lån er med tiden blevet en populær mulighed blandt unge i dag. Fordelene ved det lette, brugervenlige og effektive lån overstråler for mange turen ned i den traditionelle bank. I banken skal din økonomi grundigt beses, inden du overhovedet bliver tilbudt muligheden for at optage et forbrugslån. Derudover skal du også, når du låner hos en klassisk bank, stille sikkerhed for dit lån. Alt det slipper du for ved at tage låne-mødet over internettet. Her sidder du ikke ansigt til ansigt med en bankrådgiver. I stedet har du selv ansvaret for at finde det rette lån og til gengæld bliver din privatøkonomi ikke gennemgået af andre, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån.

Kvik lån uden sikkerhed

Banker tager pant i lånerens fysiske værdier til gengæld for at udlåne penge. Disse kan være bolig, bil, båd, sommerhus eller værdifulde genstande. Hvis låner ikke lever op til sine forpligtelser overfor banken, tager udbyderen de pantsatte ejendele og indløser værdien af disse.

Dette er ikke en mulighed, når du optager et lån hos en online kviklånsudbyder. Her skal du nemlig aldrig stille sikkerhed for dit lån. At du ikke skal stå til sikkerhed for lånet betyder, at dine ejendele ikke bliver andres ejendom, hvis du er ude af stand til at tilbagebetale.

Dermed ikke sagt, at der ikke er konsekvenser ved ikke at tilbagebetale. I stedet for at sikre sig værdien af dine ejendele, bruger låneudbydere andre redskaber, når du ikke kan betale lånet tilbage.

Låneselskabernes forretning betinges af deres hurtige service

Hvordan drager udbyderen af kvik lån fordel af at udlåne penge, hvis udbyderen ikke kræver, at du stiller sikkerhed for lånet? Først skal det slås fast, at alle lån – specielt forbrugslån – er dyre. Om de så optages hos banken eller online ved en kviklånsudbyder. Men det er svært at komme udenom, at et lån hos en online låneudbyder ofte koster mere end andre typer lån optaget gennem mere komplicerede processer. Selvom markedet for kvik lån er stort, er det en klar fællesnævner, at lånene er i den dyre ende. Grunden til dette er, at låneprocessen online netop er så effektiv, samt at lånene, som tidligere nævnt, gives uden sikkerhed. Det vil altså sige, at du betaler lidt ekstra for den utrolige fleksibilitet, og det er kort sagt intet problem, hvis du blot laver et simpelt budget over dine indtægter samt udgifter.

De ekstra omkostninger, der findes ved at drive låneforretning online, fordeles ud på alle udbyderens lån. De store omkostninger, du som privatperson kan opleve, hvis du låner online, forekommer i særdeleshed først, hvis det mislykkedes dig at tilbagebetale. Overordnet er det derfor ikke nødvendigvis dyrere at låne et kvik lån, hvis blot du vælger det rette, der både passer dine behov og økonomiske muligheder.

Kvik lån hurtig udbetaling

Når du låner penge online, låner du muligheden for at skabe dit eget liv uden indflydelse fra andre. Kvik lånet giver dig nemlig mulighed for at låne til lige det, du har brug for, og du får på ingen tid et markant højere rådighedsbeløb. Låneudbyderne snager ikke og blander sig udenom dine anliggende. Når du låner, er din privatsituation så godt som anonym. Låneprocessen varierer, alt efter hvor stort et beløb dit kvik lån er på. Hvis beløbet er af en mindre størrelse, skal du oftest ikke videregive andre informationer end dit navn, din alder og dine konti, hvorimod låneudbydere, der tilbyder større beløb, i nogle tilfælde kræver dokumentation for din økonomiske situation.

Dette skal du blot se som en service, der også er til fordel for dig. Hvis du låner et mere omfattende beløb, er det kun gunstigt for dig, at du har mulighed for at betale beløbet tilbage igen.

Tag et valg om hverdagsglæde med et kvik lån

Kvik lån er lig med muligheder. Muligheder for at du kan finde penge til at købe lige præcis det, dit hjerte begærer lige nu. For ikke at ende i en usikker, unødig situation bør du dog tænke dig om, inden du optager lånet. Det bedste lån for dig er nemlig det, du har valgt med omhu, og som bedst passer dine behov og din økonomi. Konsekvenserne ved ikke at kunne betale tilbage kan umiddelbart være uoverskuelige. Når du finder det rigtige lån fra start, slipper du for at opleve de negative aspekter af et kvik lån. Ved hjælp af de overskuelige tabeller og søgemaskinen her på siden, er det lettere at overskue mange af de kvik lån, der findes på markedet. Gå efter det lån, der bedst matcher din økonomi.

Det bedste match er det lån, der tilgodeser dig bedst. Dit formål med pengene er garanteret anderledes end alle andres. Det er netop det unikke ved kvik lån over internettet: Du får lov til at bestemme, hvad pengene skal bruges til, ligesom du selv har indflydelse på låneperiodens udformning. Derfor skal alle muligheder undersøges, inden du underskriver en låneaftale – og netop den analyse af alle markedets udbud kan foregå ved hjælp af vores søgemaskine.

Find vej til det perfekte kvik lån

For at finde det rette kvik lån bør du sammenligne markedets forskellige udbydere, til du finder det tilbud, der bedst passer dig. Når du ønsker at undersøge tilbuddene på et kvalificeret grundlag, skal du først og fremmest være bevidst om at kigge efter de rigtige værdier og udtryk. Nedenfor er en række af de nøgleord, der bruges af udbyderne såvel som i vores søgemaskine forklaret. Ud over at blive klogere på termerne i forhold til kvik lån, bliver du også bedre stillet i forhold til at optage et lån.

En af grundene til, at nogle har en negativ opfattelse af kvik  lån, er, at de ikke har foretaget deres lån med ansvar og sans for egen økonomi. Med bevidstheden om nøgletal og markedets vilkår er du skridtet tættere på at ansøge om at lån på et ansvarligt og oplyst grundlag.

Løbetid

Løbetiden er et udtryk for den tid, du som låner har til at betale dit lån tilbage til låneudbyderen. Med andre ord er det altså tilbagebetalingstiden. Alt efter størrelsen på dit lån og dit valg af tilbud varierer længden af denne. Det har både sine fordele og ulemper.

Hvis du har mulighed for hurtigt at betale tilbage for eksempel ved næste månedsløn, bør du vælge et lån med en hurtig løbetid. Så slipper du for at have presset over at skulle tilbagebetale hængende over hovedet i en længere periode, men du kan i stedet nyde pengene og hurtigt mærke lettelsen, når lånet er betalt tilbage. Omvendt skal du være i stand til hurtigt at skaffe pengene tilbage og have en stram budgettering for at nå det. I de tilfælde hvor uforudsete udgifter dukker op, er din økonomi givetvis så fastlagt, at du ikke har rum til både at betale disse udgifter og lånet.

Hvis et lån med en længere låneperiode derimod optages, vil de samlede omkostninger, ÅOP, formodentlig også stige ved en række gebyrer og en højere rente. For mange kan det forekomme mere overskueligt at have længere tid til at betale tilbage, så tilbagebetalingen kan foregå i små bidder, der nemt passer ind i budgetlægningen.

Altså er det en prioritering, om hvorvidt du hurtigt kan skaffe pengene tilbage uden at gå på kompromis med dine privatøkonomi, eller om du foretrækker en lidt større tilbagebetaling, der til gengæld kan foregå i mindre bidder over en længere periode. Igen er det altså en realistisk afvejning af din egen økonomi, der gør det muligt for dig at vælge det rette lån.

ÅOP

Umiddelbart er der ét nøgletal, der findes vigtigere end de andre: ÅOP. Denne forkortelse står for Årlige Omkostninger i Procent. Begrebet benyttes af alle kviklånsudbydere, så værdien af denne er den klart mest oplagte og vitale at sammenligne dine tilbud på baggrund af. ÅOP’ens værdi beregnes sammenlagt med alle renter og gebyrer. Tallet dækker derfor både over de engangsomkostninger og de løbende omkostninger, der vil forekomme ved dit lån. Omkostninger, der blot figurer en gang i låneprocessen, er stiftelsesprovision, ekspeditionsgebyr, faste og variable tinglysningsgebyr samt dokumentgebyr. De løbende omkostninger består af administrationsgebyrer, månedlige kontogebyrer, depotgebyrer samt renter.

Det er et krav for alle låneselskaber, at de skal oplyse dette nøgletal. Indgå derfor aldrig en aftale, hvis du ikke er helt bevidst og oplyst om ÅOP’en ved det givne lån, da du derved risikerer at indgå en aftale med en ikke valid låneudbyder. Værdien af ÅOP gør det simpelt for dig som kunde at overskue de reelle årlige udgifter ved det givne lån, men det kan ikke være afgørende for dit valg i sig selv.

Rettigheder og vilkår

Der vil være forskel på ÅOP alt efter løbetiden på dit lån såvel som selskabets udbud af rettigheder og vilkår. Derfor bør også disse være en særdeles vigtig faktor. Af denne grund er det også en god idé, at du undersøger udbyderens politikker i forhold til misligholdelse af aftalen, inden du underskriver tilbuddet. Således er du afklaret med de eventuelle konsekvenser, der vil forekomme, hvis du viser dig ude af stand til at tilbagebetale. At du er klar over alle lånets detaljer, er en fordel, din tryghed vil drage nytte af. Med et kvik lån har du selv ansvaret for at bevare overblikket, og derfor er din egen indsats for at overskue det lån, du indgår, nødvendig.

Hos en række udbydere er det muligt at betale lånet af i ét, så længe dette sker inden for løbetiden. Andre selskaber arrangerer dit afdrag som en månedlig tilbagebetaling. Her er det også muligt hos nogle udbydere at få én afdragsfri måned uden omkostninger, således at en ekstra frihed opnås omkring jul, fødselsdage eller sommerferie. Det – og andre lignende – fordele tilbyder nogle låneudbydere. Disse fordele er også værd at sætte sig ind i, inden du skriver under. Således sikrer du dig at have opnået det absolut mest attraktive lån.

Rådighedsbeløb

De penge, du har stående på bankkontoen, når skat, arbejdsmarkedsbidrag og dine faste udgifter er betalt, kaldes dit rådighedsbeløb. Det er det beløb, du har til overs at leve for inden din næste løn. Dette beløb kan være helt afgørende for din mulighed for at optage et kvik lån, da din indkomst skal være i stand til at tilbagebetale det fulde, lånte beløb i rette tid.

Når du laver en aftale med en online låneudbyder, er det vitalt, at du har gennemtænkt dine tilbagebetalingsmuligheder. Det online lån er måske hurtigt at opnå, men det bør beslutningsprocessen ikke være. Det anbefales som minimum, at du har et overblik over dit rådighedsbeløb, inden du skriver under på en aftale.

Hvis pengene strammer hver måned, når kalenderen siger den 20., er et kvik lån måske ikke løsningen på dine finansielle problemer. Selvom lånet tilbyder et frirum i økonomien for dem, der trænger luksus og økonomisk overskud, så er det garanteret, at du aldrig vil opleve glæden ved lånet, hvis ikke dit rådighedsbeløb gør dig i stand til at tilbagebetale tilstrækkeligt i ordentlig tid.

Budgettering

Hvis din beslutning om at optage et lån skal tages på det mest afklarede fundament, kan du vælge at lave et budget. Her regner du, hvor meget af det månedlige rådighedsbeløb du spenderer på hvilke udgifter. Således finder du ud af, hvor mange penge du reelt set har tilovers til at betale lånet tilbage af. Hvis din økonomi ikke er robust nok til at kunne afgive en passende værdi til tilbagebetaling, bør du afholde dig fra at optage et lån. Selvom et kvik lån er simpelt og nemt at opnå, skal det ikke optages, hvis ikke låner har en virkelighedsnær fornemmelse af sin egen finansielle økonomi.

Låner risikerer bøder, gebyrer samt andre omkostninger, hvis aftalen med låneselskabet misligholdes. Derfor er budgettering og overblik over egen økonomi den optimale måde at sikre sig mod uforudsete, generende overraskelser i løbet af låneperioden. Det er kun med et realistisk blik for sine egne begrænsninger, at man også ved, hvilken løbetid og rente man har mulighed for at låne indenfor.

Kreditvurdering

Når du ansøger om et forbrugslån af en større størrelse, kan det være nødvendigt for låneudbyderen at foretage en kreditvurdering af dig som ansøger. Det betyder, at selskabet foretager sig en kort analyse af de papirer, du har vedhæftet din ansøgning for derudfra at vurdere, hvorvidt du er egnet til at optage et lån af den ønskede størrelse.

Deres interesse ligger i at minimere egen risici. Altså vurderer de ud fra et ønske om at vide sig sikre på, at du er i stand til at tilbagebetale det fulde beløb – også når dette er af en mere omfattende karakter. Hvis din låneudbyder efter din kreditvurdering mener, at der vil være en høj risiko for, at du ikke kan leve op til selskabets gældende regler om afdrag, vil dine vilkår for lånet ændres.

På realplan betyder en kreditvurdering, at låneren gennemser de dokumenter, du eventuelt har vedlagt din ansøgning for at kunne være i stand til at have et mere nuanceret billede af din økonomiske situation. Herefter vil de give dig en personlig rente i det konkrete tilbud, de tilsender dig. Dette kan du bruge til din egen fordel ved at ansøge mere end blot ét sted. Dette uddybes også senere i teksten.

Få overblik over kvik lånets løbetid

Nogle vælger en kassekredit som en anden låneløsning. Ved en kassekredit har du mulighed for at bruge flere penge, end hvad der er opgivet på din konto, givet at du betale det overtrukne beløb tilbage ved en vis rente. Kassekredit-løsningen har både sine fordele og ulemper: Som kunde betaler du udelukkende rente af det beløb, du trækker over. Til gengæld kan en falsk følelse af frihed opstå, når du mister overblikket og forbruger mere, end du reelt havde råd til, fordi man har flere penge til rådighed.

Ved et kvik lån er der altid en fast løbetid, ligesom du låner et fast beløb. Det vil sige, at der ingen overraskelser kan forekomme. Du har på forhånd taget stilling til, at et ekstra lån er nødvendigt, ligesom du selv har sat rammerne for tilbagebetalingen. Når du har realistisk øje for din økonomi, bliver det muligt at overskue, hvordan afdraget bedst passer din indtægt, og indenfor hvilken løbetid et sådan afdrag er realistisk.

Vælg dit kvik lån med omhu

De hurtige online lån tilbydes med varierende løbetid, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst. Du bør vide med sikkerhed, at lånet er det rette for dig, inden du sender ansøgningen afsted til låneudbyderen. Hvis ikke din økonomi er rustet til at betale lånet tilbage, inden løbetiden udløber, kan du ende i en presset situation. Når du låner penge, gør du det højst sandsynligt med den hensigt, at du ønsker at opleve glæden ved mere luft og frihed i din privatøkonomi. Hvis du er ude af stand til at betale lånet tilbage, bliver denne glæde erstattet af en frustration over nye gebyrer og højere rente. Derfor bør du vælge et lån, der er realistisk for dig at betale tilbage.

Effektiv behandling er en del af den service, kvik lån består af

Som potentiel låner tiltrækkes du muligvis af, at du med et online lån oplever en effektiv service, som ikke er mulig at opnå hos traditionelle banker. Den effektive service består af to grene: Hurtig behandling af din ansøgning samt udbetaling af penge til din konto på effektiv vis. Det er som oftest topprioritet for kviklånsudbyderne, da netop den hurtige behandlingstid er selve essensen af fordelene ved det kvik lån. Det er vigtigt for selskaberne, at netop den gode service i form af hurtig behandling udøves over for alle kunder, uanfægtet af hvilket tilbud der er givet.

Kunder, der optager et online kvik lån, skal alle opleve brugervenligheden. Er du i tvivl om det mindste, står alle udbydere klar ved en telefon, mailservice eller chatfunktion, så du kan oplyses af de rette fagmænd.

Dit privatliv forbliver dit, når du låner online

Mange kunder oplever ligeledes, at en del af den gode service er den anonymitet, de kan bevare ved et lån. At økonomien befinder sig i en bakkedal er ikke altid et emne, man ønsker at dele med fremmede. Derfor kan det være en lettende faktor, at online låneselskaber ikke blander sig unødigt i privatlivets anliggender. Deres professionelle tilgang til din økonomi består i kun at bese det absolut nødvendige. Ved ansøgning stilles ingen kritiske spørgsmål, og udbyder forholder sig aldrig til lånets formål, men kun til din mulighed for at opnå pengene.

Du slipper altså for en bankmands subjektive analyse af din økonomiske situation. I stedet skal du selv tage ansvaret for dit valg af lån. Ved lån af større beløb har låneudbydere i nogle tilfælde krav om, at du til en vis grad skal have fast ansættelse, så du har de rette forudsætninger for at tilbagebetale et stort lån.

Tilbagemeldinger fra kunder på tværs af låneudbydere peger på, at netop denne professionelle tilgang til låners privatliv skaber ro og tryghed.

Flere tilbud gør det muligt at finde det rette kvik lån

I det moderne samfund, hvor krav om effektivitet og service af kvalitet er høje, er online kvik lån, som tidligere nævnt, blevet ganske populære. Når interessen for denne type lån stiger, udvider markedet sig ligeledes, og tilbuddene bliver som følge af markedskræfterne flere og flere. Det har den virkning, at du, når du undersøger de forskellige udbydere, sikkert falder over mere end blot ét tilbud, der kunne være dig nyttigt. Med kviklånsudbydere er det legalt at spille på flere heste. Din aftale er først juridisk bindende, når du har skrevet under. Dette sker oftest ved en online underskrift ved brug af NemID. Inden da er din ansøgning ganske uforpligtende.

Derfor kan du sagtens ansøge hos flere udbydere på én gang, indtil det tilbud, du er mest tilfreds med, opnås. Flere lånetilbud er i langt de fleste tilfælde blot en fordel. Ved din første ansøgning om et kvikån, præsenteres du blot for et standardtilbud. Dette skal naturligvis nogenlunde passe din økonomi og ellers bør du holde dig fra at indgå en forhandling.

Efter din ansøgning vil indholdet af låneaftalen udarbejdes efter din situation. Den konkrete aftale, du laver, afhænger nemlig både af din egen finansielle situation, nationalbankens rente og yderligere andre omstændigheder.

Dette er den usete måde for dig at finde det absolut bedste tilbud. Med flest bud på hånden er du bedst stillet til at vælge det tilbud, der bedst tilgodeser dig – og så først derefter skrive under på netop denne aftale.

Tilbud om kvik lån penge kan organiseres

Når du tager højde for de vigtige nøgletal, der er en del af kviklånsprocessen, er du bedre stillet til at finde det lån, der bedst passer både dine behov såvel som din økonomi. For at finde det mest ideelle lån kan du vælge at organisere alle dine lånetilbud. Når du har ansøgt hos en række selskaber, kan du i et Excel-ark organisere de tilbud, de har givet dig. I arket kan du organisere det således, at alle vigtige parametre såsom ÅOP, løbetid, vilkår, gunstige fordele og konsekvenser af misligholdelse fremgår. Hvis én af faktorerne er vigtigere for dig, så vælg at markere denne, så den er tydelig i din analyse af de forskellige tilbud. Herefter kan du give tilbuddene en karakter. Således vælger du det lån, der bedst passer dig på det mest informerede grundlag, hvor du har haft det største overblik over absolut alle nuancerne af lånemulighederne.

Selvom det virker som et omfattende arbejde for et lån, der ellers promoveres ved at have en effektiv proces, så kan det grundige arbejde komme dig til fordel senere i låneperioden. For mens et lån måske ser fordelagtigt ud på papiret, inden det underskrives, kan det vise sig at være helt det modsatte i låneperioden.

Krav for at optage kvik lån på nettet

Essensen af kvik lån er, at selskaberne bestræber sig på at tilbyde de ydelser, den traditionelle bank ikke er i stand til. Det online lån, der optages over internettet, er skræddersyet til den moderne familie, således at hverdagsprægede behov imødekommes i form af øget effektivitet, oprigtig og god brugerbehandling såvel som din bibeholdelse af dine private anliggender.

Selvom alt dette er hovedmålet for låneselskaberne, er der alligevel få krav, du skal opfylde for at være kvalificeret til at ansøge og modtage et kvik lån. Disse er uddybet nedenfor.

Alder

For at kunne ansøge om et lån hos et online låneselskab, skal du mindst være 18 år. Hermed er du myndig og står selv til juridisk ansvar for din låneaftale. Dog vælger nogle udbydere, at deres lånere skal være ældre end 18 år. Dette kan være enten over 21 år eller 24 år. Det skyldes, at økonomien for det unge individ ofte er usikker. Dermed bliver aldersgrænsen, der ofte forekommer ved de mere omfattende lån, blot en hjælp, således at helt unge ikke risikerer at ende i en negativ økonomisk situation, de ikke kan finde ud af igen.

I vores sortering af låneudbydere kan du nemt indstille din alder fra starten. Således søger og sammenligner du kun lån, som du reelt har mulighed for at optage.

NemID

Når du skal underskrive den færdige låneaftale, sker det oftest med en elektronisk underskrift ved hjælp af det danske NemID. Ligeledes bekræfter du også din identitet over for låneselskabet, når du logger ind med NemID, da de mest basale oplysninger kan videregives med ID’et.

Du skal have opholdstilladelse i Danmark for at opnå mulighed for at ansøge om et dansk kvik lån. Foruden opholdstilladelsen har du umiddelbart heller ikke et NemID og kan derfor ikke gennemgå låneprocessen.

RKI

Individer, der er registreret i RKI eller Debitor Registret, kan typisk ikke få lov til at ansøge om et lån. Det stiller næsten alle låneselskaber krav om. Da konsekvenserne af misligholdelse af et kvik lån kan være omfattende og uoverskuelige, bør man aldrig indgå en online låneaftale, hvis ens økonomiske situation er ustabil og usikker.

Du risikerer at blive indskrevet i registret, hvis du misligholder dine aftaler med låneudbydere. Det har mere end blot en konsekvens at blive registreret som dårlig betaler, og det vil med garanti påvirke din private situation yderligere. Det skal ikke forekomme som en trussel, men nærmere som en påmindelse om vigtigheden af at være realistisk, når man vælger sit lån. 

Finansiel dokumentation

Nogle låneselskaber kræver, at du dokumenterer din indtjening. Det er en klar målsætning for online låneudbydere, at papirarbejdet og fildelingen skal holdes til et minimum, så dit privatliv forbliver dit eget. Alligevel kan det i nogle tilfælde være nødvendigt, at du vedlægger dokumentation om fast arbejde og indkomst.

Kravet, om at du skal være fastansat eller have regelmæssig indkomst, ses oftest ved større lånesummer. Når du vedlægger en sådan dokumentation skærper du dine chancer for at opnå lånet, da udbyderen dermed sikres, at du er godt stillet til at betale tilbage.

Ydermere kan det være en fordel, at du er gift, og du kan derfor i nogle ansøgninger også oplyse dette for at forbedre dine chancer for at optage et lån. En fællesøkonomi er nemlig i hovedreglen mere solid og stærkere stillet ved tilbagebetaling af kvik lån.

Min bank sagde nej til, at jeg kunne optage et kvik lån, og derfor måtte jeg ud og søge på egen hånd. Jeg havde ikke den store erfaring med kvik lån, og der findes mange forskellige typer, men dine-penge.dk gjorde det virkelig nemt for mig at finde det perfekte kvik lån til mig.

★★★★★

Jens Andersen

Send din oplevelse og bedømmelse af dine-penge til os - klik her