Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Har du netop fået en uventet regning i postkassen, som du ikke kan betale uden at få overtræk på kontoen? Er du nødt til at tage nogle dage fri og besøge din syge moster i den anden ende af landet? Kom du til at svinge lidt for ivrigt med kreditkortet på en våd aften i byen? Hos Vivus.dk kan du nemt og hurtigt låne penge til uforudsete udgifter. De stiller ingen spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til, for hos Vivus ved de godt, at de færreste mennesker kommer gennem livet uden at mangle penge på kontoen i ny og næ.

Vivus.dk – når du pludselig mangler penge

Vivus.dk har siden 2012 hjulpet tusindvis af danskere med at få råd til ubehagelige overraskelser i rudekuverter, pludselige sammenbrud af hårde hvidevarer eller reparationer af bilen. Omkring 100.000 danskere har et lån hos Vivus, og firmaets 50 ansatte arbejder hårdt på hele tiden at forbedre den oplevelse, du som kunde har hos virksomheden. 4finance, der er ejer af Vivus.dk, udbyder lån og kredit til private i mange lande, og har mere end 5 millioner kunder på verdensplan. Med mange års erfaring og massevis af tilfredse kunder er Vivus et godt sted at kigge hen, hvis du er i pludselig pengenød.

Lån penge hurtigt

Når du låner penge hos Vivus er sikkerheden helt i top. Vivus.dk har et stort forkus på online sikkerhed, og alle informationer, du sender til virksomheden, vil blive krypteret, således at de ikke vil være at finde for andre. Når du ansøger online om at låne penge hos Vivus, bliver du vurderet objektivt og får hurtigt svar på, om din anmodning om et lån er godkendt eller ej. Du kan låne op til 6.000 kr. hos Vivus, og som ny kunde får du helt op til 30 dages rentefri kredit. På den måde kan du afprøve kreditten uden risiko, og beslutte dig for, om det er noget, du gerne vil fortsætte med at benytte. Til selve ansøgningen skal du bruge dit NemID, så Vivus.dk har sikkerhed for, at der ikke er andre, der forsøger at søge om kredit i dit navn.

Danmarks bedste service

På Trustpilot har Vivus den højeste score for en dansk kreditvirksomhed, idet over 3.000 glade kunder har anmeldt firmaet, der kan prale af hele fem stjerner på vurderingssiden. Det giver en helt klar indikator for, at Vivus har fat i den lange ende. De arbejder ikke blot for at tilbyde ordentlige vilkår og give gode tilbud på lån til deres kunder. Det er i lige så høj grad en prioritet at yde en god service, så kunderne hos Vivus.dk ikke føler sig ladt alene og altid har et sted at stille de spørgsmål, der kan opstå hen ad vejen. Når du som kunde ringer til Vivus med dine spørgsmål eller kommentarer, behøver du ikke sætte tid af til at sidde i en timelang telefonkø, før du kommer i kontakt med en medarbejder, der er klar til at vejlede dig. Telefontiden til kundeservice hos Vivus.dk er nemlig på sølle 12 sekunder, så du kan knapt nok nå at formulere, hvad du ville spørge om, før du har en medarbejder i røret.

Et lån, der er til at gennemskue

Udover at være vaks ved telefonen, er det en mærkesag for Vivus at gøre deres lån så nemme at gennemskue, forstå, og overskue, som det overhovedet lader sig gøre. Alt, hvad der står på deres hjemmeside, er skrevet i et sprog, der er nemt at forstå. Når du har en medarbejder i røret, gør de også deres ypperste for at sætte dig ind i produkterne og priserne på dem, så du ikke er i tvivl om, hvad det er for et produkt, du køber. Med et lån hos Vivus skal du ikke frygte bondefangeri men kan i stedet koncentrere dig om at få sorte tal på bankbogen igen. En af de ting, der gør det nemt at have et lån hos Vivus.dk er, at du på din profil på Vivus.dk nemt selv kan forhøje dit kreditbeløb, hvis det viser sig, at du har brug for at låne mere, end du først troede. Du slipper for at skulle ansøge om lånet igen, og du kan også anvende selvbetjeningen på hjemmesiden til at betale din rentebetaling.

En ansvarlig virksomhed

For Vivus er det altafgørende at drive en ansvarlig virksomhed, og derfor er det et kæmpe fokus hos dem, at du som kunde bliver tilstrækkeligt informeret, og at de penge der lånes ud hos Vivus ikke bruges uansvarligt. Derfor reklamerer de ikke på spillehjemmesider og i andre kontekster, hvor hurtigt lånte penge ville kunne blive en dårlig vane. Medarbejderne hos Vivus opfordrer aldrig nye kunder til at søge om kredit, hvis det ikke er sikkert, om pengene kan betales tilbage i tide. Vivus.dk opsøger heller ikke potentielle kunder og undgår dermed at skabe et behov, der reelt ikke er der. Derudover gøres alle kunder opmærksomme på, at et lån hos Vivus er en god løsning på et kortsigtet problem men ikke bør benyttes som et permanent tilbud.

Små regninger, hurtigt klaret

Når du søger om at låne penge hos Vivus, skal du være over 20 år, og du må ikke være registreret som dårlig betaler. Inden for få sekunder efter at du har sendt din ansøgning, bliver du automatisk vurderet af Vivus’ system, og får svar på, om du kan låne de penge, du har brug for. Hvis du står og mangler et mindre pengebeløb til at dække et akut behov, er det oplagt at vælge et lån fra Vivus. Du får hurtigt svar på, om din ansøgning kan godkendes, og når du logger ind på din profil på hjemmesiden, kan du let danne dig et overblik over, hvordan det går med dit lån. Hvis du har brug for at snakke med en medarbejder, kan du hurtigt komme i kontakt med dem, og du kan være sikker på, at samtalen ikke afsluttes, før du har fået svar på dine spørgsmål. Se mere nedenfor, hvis du vil kigge nærmere på de specifikke vilkår, Vivus.dk kan tilbyde.