Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Da Spargo Finans startede op på det danske marked var de i sagens natur en ny låneudbyder i Danmark, men dermed er det ikke sagt, at de var uerfarne. Bag Spargo Finans står nemlig L’EASY, som i mange år har specialiseret sig i salg af elektronik og hvidevarer til danskerne, men som altså også i længere tid har kunnet tilbyde deres kunder forskellige typer lån.

Bag det hele står koncernen 3C Holding, som ud over L’EASY og Spargo Finans også har DER Privat Finans. Det er altså erfarne folk, der står bag Spargo Finans, så du er i trygge hænder, hvis du vælger at låne penge netop her.

Dine muligheder for lån

Hos Spargo Finans kan du låne mellem 10.000 og 150.000 kroner. Der er altså rig mulighed for at fastsætte lånet, som det passer til dine behov og din økonomi.

Når det kommer til løbetid, har de gjort det ganske nemt for dig. Hos Spargo Finans opererer de med en variabel løbetid på mellem 24 og 120 måneder, hvilket er med til at gøre det lidt mere overskueligt for dig som kunde. Du vælger således blot hvor mange år, du skal bruge på at tilbagebetale dit lån, og du kan vælge at gøre det på helt op til 10 år. Du kan til gengæld ikke vælge at betale tilbage på eksempelvis 17 måneder.

Får du imod forventning mulighed for at betale lånet ud før tid, kan du naturligvis godt gøre dét, og tilmed uden yderligere omkostninger for dig som kunde. Men som udgangspunkt skal du altså blot forholde dig til en fast løbetid på et givet antal år, og det er således dette, din låneaftale og dine månedlige afdrag bliver baseret på.

Få svar indenfor én time

For at låne penge hos Spargo Finans skal du blot udfylde ansøgningen på deres hjemmeside. Sender du den afsted i deres åbningstid, som er 8:00 – 18:00 alle ugens dage, får du svar inden for blot en time. Bliver du godkendt til at låne, får du tilsendt din konkrete låneaftale, og når der er skrevet under på denne, overføres pengene til din konto i løbet af 2 hverdage.

Står du og mangler penge her og nu, er dette altså en hurtig måde at gøre det på. Du skal dog naturligvis nøje overveje, om din økonomi kan holde til at tage et lån, inden du skriver under på en låneaftale. Er din økonomi i forvejen ustabil, er et lån sandsynligvis ikke den bedste løsning for dig i det lange løb.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Hos Spargo Finans er det ikke nødvendigt at stille nogen sikkerhed for lånet, ligesom man skal, hvis man går i banken for at låne penge. Du kan bruge pengene på lige det du har lyst til  så længe de får deres penge tilbage til tiden, er det for dem underordnet, om pengene skal bruges på at rejse, renovere huset eller købe en ny garderobe.

Det er altså ganske nemt og hurtigt at låne penge hos Spargo Finans, og hvis du har nogle spørgsmål, kan du naturligvis altid kontakte deres kundeservice.