Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

LendOn drives af CreamFinance Denmark ApS og er en relativt ny låneudbyder på markedet. De har specialiseret sig i onlinelån, hvilket også forklarer deres navn, som er en sammentrækning af ordene ”lend” og ”online”. Det vil sige, at det her er nemt og hurtigt at ansøge om et lån – faktisk tager det ikke mere end et enkelt minut at søge om et lån hos LendOn.

Hos LendOn er der desuden mulighed for at få skræddersyede løsninger, og disse kan være svære at finde andre steder. Det er altså en af fordelene ved netop LendOn. Derudover går de meget op i kundetilfredshed og det at holde et højt serviceniveau, og det kommer også til udtryk i eksempelvis deres anmeldelser på Trustpilot, hvor de får 8 ud af 10 stjerner fra tilfredse kunder.

Krav for at låne hos LendOn

Der er naturligvis nogle krav, du skal opfylde, for at kunne låne penge hos lendon.dk. For eksempel skal du her være over 21 år gammel, før du kan blive godkendt til et lån. Er du under 21 år gammel, skal du altså finde en anden låneudbyder, og det samme gælder, hvis du er registreret hos RKI eller debitorregistret.

For at kunne låne penge, skal du desuden have et dansk CPR-nummer og en dansk adresse. Ligeledes skal du have en dansk bankkonto og et betalingskort. Dit telefonnummer skal ligeledes være dansk, og du skal også have en aktiv e-mailadresse. Sidst, men ikke mindst, skal du have et NemID, som du skal bruge til at godkende låneaftalen. I og med hele låneprocessen foregår online, skal du nemlig kunne skrive under elektronisk, og det klarer de med NemID, hvilket er både hurtigt og nemt. Derudover er det en yderst sikker metode, både for dig selv og for LendOn.

Kassekredit hos Lendon.dk

Hos Lend On kan du få forskellige typer lån, nemlig kviklån, kassekredit og afdragslån. Med kassekreditten kan du låne op til 15.000 kroner, og selve ansøgningen er hurtigt klaret. Du kan nemlig ansøge på under ét minut, og de kræver ikke nogen sikkerhed fra dig, før du bliver godkendt til dit lån. Du skal blot skrive under på låneaftalen med dit NemID.

Når du ansøger om kassekredit, bliver du samtidig oprettet som medlem hos lendon.dk, og du får dermed en brugerkonto, du kan logge ind på. Her kan du tilpasse dit lån, hvis du for eksempel har brug for at låne flere penge, og fordi du allerede er medlem, behøver du ikke at ansøge om lånet på ny.

Når du vælger kassekredit, har du desuden mulighed for at låne rentefrit i op til 30 dage. Du kan med denne mulighed låne op til 6.000 kroner, og tilbagebetaler du dem inden for 30 dage, betaler du altså ikke andet end de 6.000 kroner tilbage. Efter de 30 dage kommer der naturligvis renter på, og ÅOP for dette lån ligger på lige knap 200%.

Kviklån hos LendOn

Vælger du et kviklån, kan du hos Lendon.dk låne op til 10.000 kroner alt efter dine behov og deres kreditvurdering af dig. Ligesom med kassekreditten er det nemt at ansøge og efterfølgende godkende aftalen med dit NemID. Når lånet er godkendt, modtager du pengene indenfor 48 timer.

Det er dermed en fleksibel lånemulighed, og ligesom ved kassekreditten får du her en onlinebruger, hvorfra du kan tilpasse dit lån. Det vil sige, at du kan ændre dine afdrag og din låneperiode, hvis der bliver brug for det. ÅOP på dette lån er lige godt 942%, og det er dermed deres dyreste lånemulighed.

Afdragslånet hos LendOn

På dette lån får du den laveste månedlige rente af alle hos LendOn dk. Du kan her låne op til 20.000 kroner, og så bestemmer du selv, hvor meget du vil betale tilbage om måneden. Ud fra dette fastlægger LendOn løbetiden for lige netop dit lån, så det kommer til at passe til dine behov og midler.

Dette lån er kun for eksisterende og tidligere kunder hos lendon.dk, og det vil sige, at hvis du vil ansøge om et afdragslån, skal du logge ind på din profil på deres hjemmeside og søge. Det er altså ikke et lån, du kan tage, hvis det er første gang, du låner penge hos LendOn, og så må du i stedet vælge kassekredit eller kviklån. ÅOP for afdragslånet er på 214,48%.

LendOn sætter pris på trofaste kunder

Hos LendOn.dk går de meget op i, at det skal være en god forretning for begge parter, når der bliver indgået en låneaftale. Du skal gerne få noget ud af det, og det samme skal de. Derfor gør de deres for at opretholde et godt bånd til deres kunder, og det gør de blandt andet igennem deres loyalitetsprogram. Her bliver du belønnet for hurtig tilbagebetaling af dine lån. Det vil sige, at når du tre gange har formået at betale dit lån tilbage i tide, får du adgang til loyalitetsprogrammet. Derefter vil du blive tilbudt særlige rabatter og bonusser, og derudover giver de dig muligheden for at låne flere penge, fordi du har bevist, at du kan betale dem tilbage som aftalt.

Fleksibilitet er i højsædet

Netop fordi LendOn vægter den gode kundeoplevelse højt, og de gerne vil have et godt forhold til kunderne, er de også fleksible. Det vil sige, at hvis du kan se, at det bliver svært for dig at betale dit lån tilbage i tide, så vil de som udgangspunkt være til at snakke med. Du kan i så fald for eksempel forlænge låneperioden på dit LendOn-lån, og det kan i nogle tilfælde være nok til, at du så kan betale pengene tilbage senere.

Du skal imidlertid ikke forvente, at det er gratis, og du skal derfor ikke blot blive ved med at udskyde dit lån, fordi du hellere lige vil bruge dine penge på noget andet end at betale dit lån tilbage. Hvis uheldet er ude, og du ikke kan betale i tide, er der dog mulighed for at løse det, hvis blot du kontakter LendOn og forklarer dem situationen.