Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Du kan med garanti huske L’EASY på grund af deres trofaste udmelding om, at “Peter leverer og installerer”, når du har indkøbt hvidevarer eller elektronik til hjemmet. I de senere år har firmaet gjort sig bemærket med de morsomme tv-reklamer med Luffe og Sjanne, der ikke altid er enige om, hvilke nye teknologiske vidundere, der skal tilføjes den hjemlige maskinpark.

Lån hos L’EASY uden uventede udgifter

L’EASY er imidlertid ikke kun forhandler af diverse hjælpemidler til hjemmet, men tilbyder også forskellige finansieringsløsninger, heriblandt et kontantlån. Du behøver ikke købe produkter hos L’EASY for at tage et lån hos dem, selvom det kan være oplagt at vælge et minilån hos L’EASY, hvis din opvaskemaskine, støvsuger, eller computer pludselig går i stykker. Du kan låne mellem 10.000 og 150.000 kr. hos L’EASY, hvis du kommer i den uheldige situation, at der kommer en regning ind ad døren, som du ikke kan betale. Det er vigtigt at fremhæve, at et minilån hos L’EASY ikke er en god løsning på langt sigt, men godt kan være en god måde at stabilisere din økonomiske situation på, hvis det af den ene eller anden grund skal gå lidt tjept.

Lej en vaskemaskine eller lån penge til en computer

L’EASY har eksisteret siden 1985, men blev først for alvor kendt under det nye navn L’EASY i 1992. I begyndelsen udlejede firmaet vaskemaskiner, som selvfølgelig blev leveret, monteret, og serviceret, hvis de havde brug for et eftersyn. Med overgangen til det nye navn L’EASY i 1992 blev produktsortimentet udvidet væsentligt, således at det i dag omfatter alle de maskiner, vi benytter os af i dagligdagen. Siden har L’EASY indtaget både det svenske og norske marked og udover at købe eller leje dit nye fladskærms-tv kan du også låne penge eller få en afdragsordning på dit køb.

Et lån du kan overskue

Når du optager et lån hos L’EASY, får du en lav rente. Du skal således ikke frygte, at det lån du har taget for at dække en uventet regning, pludselig bliver til en ubehagelig økonomisk belastning.  Når du låner penge hos L’EASY, kan du tilrettelægge det, alt efter hvad der passer dig bedst. Du bestemmer nemlig selv, hvor lang løbetid lånet skal have. Du kan vælge en løbetid fra 24 til 120 måneder. Hvis du mangler penge nu og her, og ved, at din økonomi bliver bedre inden for ganske få måneder, kan du angive en kort løbetid, men hvis du er presset økonomisk, kan du vælge at betale tilbage i små bidder over længere tid. Du kan indfri dit lån hos L’EASY, når det passer dig bedst – uden ekstra omkostninger. Der er ingen gebyrer, der dukker op ud af det blå.

Til akut behov eller overskud i hverdagen

Med et lån fra L’EASY får du pengene direkte ind på kontoen. Så snart din ansøgning om lån godkendes, tikker beløbet ind i løbet af 2 hverdage, og du kan bruge det, som du vil. Du slipper for at forhandle med din bankrådgiver om, hvor meget du kan få lov til at låne. Det står dig frit for at bruge pengene på en ny terrasse, et spaophold med havudsigt og champagne til brunchen eller regningen fra en akut reparation af bilen. Pengene udbetales hurtigst muligt, og de er dine, hvad end de allerede er afsat eller skal stå på kontoen lidt tid, før du er sikker på, hvad de skal gå til.

Hjælpen er aldrig langt væk

Når du vælger at låne penge hos L’EASY, får du ikke blot en pengesum sat ind på din konto, som du frit kan disponere over. Så snart du bliver oprettet som kunde hos L’EASY, vil du uden tvivl opleve den gode kundeservice og dermed få glæde af de let gennemskuelige løsninger og muligheder, der er tilgængelige for dig. Der vil ofte være mulighed for at få skræddersyet en løsning, der passer godt til dine behov og din økonomiske situation. Skulle der opstå spørgsmål, undren eller problemer i forbindelse med dit lån, kan du altid få fat i det hjælpsomme kundeservice-team, der er klar til at besvare alle dine henvendelser. Der er åbent på telefonen alle dage, så du ikke får ødelagt din weekend, fordi du grubler over, hvordan det går med dit lån.

Populær på Trustpilot

Det fremgår tydeligt af anmeldelserne på L’EASY’s side på Trustpilot, at kunderne er meget tilfredse med de produkter og services, de får fra L’EASY. Antallet af utilfredse kunder er forsvindende lille, og i tilfælde af at en kunde har haft en dårlig oplevelse, tager en medarbejder fra L’EASY’s kundeservice kontakt til vedkommende med det samme. På den måde kan de fleste misforståelser og problemer løses med det samme, og alle parter får derfor som oftest noget godt ud af dialogen. Udover at tilbyde attraktive og fleksible lån er L’EASY populær blandt deres kunder, fordi det er nemt at gennemskue vilkårene for de varer, L’EASY sælger. Sproget på hjemmesiden er ikke fyldt med underlige fraser, der forvirrer forbrugeren, og dermed er risikoen for at misforstå, hvad man egentligt køber, en hel del mindre.

Tryghed og fleksibilitet hos L’EASY

Den omfattende kundeservice giver dig mere tryghed som forbruger, fordi du altid kan få fat på en medarbejder, hvis der er noget, du er i tvivl om i forhold til dit lån. På hjemmesiden kan du selv holde øje med, hvordan det går med at få indfriet dit lån, og du kan ændre på kreditten eller udbetalingstiden, alt efter hvad du har råd til. Hvis du overvejer at låne penge hos L’EASY, kan du se mere om dine muligheder for at gøre dette nedenfor. Hvis du foretrækker at tale med en medarbejder, kan du kontakte L’EASY’s kundeservice på telefonnummeret på hjemmesiden – så sørger de for at finde en løsning, der passer bedst muligt til din personlige og økonomiske situation.