Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.


Nye forbrugslån

Vi hos Dine-penge.dk er glæde for at du har fundet vejen forbi vores hjemmeside, og vi håber desuden at du oplever en god og nem navigering. Vi har brugt rigtig mange timer på at bygge og designe den, så den er let og overskuelig. På Dine-penge.dk kan du få hjælp med at finde et lån til dig. Dette kan du gøre ved at bruge vores overskuelige og uafhængige sammenligningstjeneste vi tilbyder på det danske forbrugslåns marked. Du kan med garanti ved hjælp af vores låneberegner selv guide dig frem til den rigtige retning i forhold til det forbrugslån, der passer bedst til dig og dine ønsker.

BEREGN FORBRUGSLÅN I 2020 MED Dine-penge.dk

Forbrugslån kommer i mange forskellige størrelser, så du kan finde lige netop det forbrugslån, som matcher dig, din økonomi og behov. Forbrugslån betegnes ofte som kviklån, minilån, SMS-lån, mobillån og hurtig lån. Disse er alle sammen betegnelser for den samme type lån, som du kan finde hos os. Forbrugslån omfatter dog et større beløb og længere løbetid, end de nævnte låntyper. Læs mere om, hvad forbrugslån er, inden du går på opdagelse i vores mange forskellige forbrugslån. Hos os kan du gå på opdagelse i forskellige typer forbrugslån, hvor du kan bruge pengene på lige netop dét, som du har lyst til.

Du kan ved hjælp af filtreringsfunktionen oppe i toppen af vores låneberegner justere efter det lånebeløb du ønsker, samt justere på din alder. Din alder bruger vores låneberegner til at finde den bedste og mest optimale løsning i fra din alder. Når du har valgt det beløb du ønsker at låne, samt din alder, så matcher vores algoritme dine kriterier, og derved vil du opleve forskellige låneudbyderes forslag, som er muligt for dig. Derudover kan du se forskellige kriterier fra de pågældende låneudbydere har, hvis du vælger dem, frem for de andre – hvis du er usikker på om du kan blive godkendt, har du altid mulighed for at ansøge flere af låneudbyderne, og først godkende det bedste forbrugslån for dig.

Få billige forbrugslån – Sammenlign lån og udbydere

Hvis du står i den situation, hvor du skal finde billige forbrugslån i Danmark, så er det altid en god idé at kigge vores oversigt igennem. Dette giver dig det fornødne overblik, og du har desuden mulighed for at sammenligne forskellige danske forbrugslån, og finde det, som passer bedst til dig. Du sparer tiden og frustrationerne ved selv, at skulle danne sig et overblik over de mange danske lånetilbud, som der efterhånden er RIGTIG mange af.

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne forbrugslån online med vores oversigt over danske forbrugslån. Det gør at du nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over de forskellige forbrugslån i Danmark. Du kan desuden filtrerer forskellige valgmuligheder til og fra, i vores tabel med forbrugslån. Det kan være at du prioriterer hurtig udbetaling frem for lavere rente, eller omvendt. Det kan også være, at du bare er på jagt efter det billigste forbrugslån – I begge tilfælde er vi sikre på, at du ved hjælp af vores oversigt sagtens kan finde det du søger, samt finde inspiration om hvad det danske forbrugslånsmarked eller kan tilbyde.

Du kan f.eks. se, at når du ikke har valgt nogle filtreringsmuligheder, så er det alle forbrugslån, der vises i tabellen. Hvis du søger et rentefrit forbrugslån eller et gratis forbrugslån, så er det f.eks. de kortfristede lån, du skal holde øje med. F.eks. tilbyder VIVUS.dk at du kan låne 6.000 kr. RENTEFRIT i 30 dage. Det betyder at hvis akut står og mangler penge, så vil VIVUS være et godt alternativ.

Ansøg lån med NemID – Sådan gør du

Når du har fundet det forbrugslån, der passer bedste til dig i vores tabel, trykker du blot på den grønne knap, hvor der står ”Ansøg nu”, når du trykker på den, bliver du sendt over på den pågældende låneudbyders hjemmeside, hvor selve ansøgningen foregår. Det er også her at du vælger det beløb, du gerne vil låne, samt låneperiode på dit kommende forbrugslån.

Alle vores samarbejdspartnere, der er en del af Dine-penge.dk er forpligtet til at følge dansk lovgivning. Det betyder derfor, at vores samarbejdspartnere skal foretage en personlig kreditvurdering af dig, for at vurdere om du kan få lånet godkendt. Denne kreditvurdering vil blandt andet være baseret på en række oplysninger om din privatøkonomi, som du selv indtaster i låneansøgningen.

Når låneansøgningen er udfyldt korrekt, er der kun en ting tilbage, det er nemlig at vente på at din ansøgning bliver vurderet, og her er det, afhængigt af låneudbyderen, en rigtig god idé at være en smule tålmodig. Hvis alt går som det skal, godkender låneudbyderen din ansøgning, så skal du blot godkende lånet ved at underskrive med NemID. Sidste trin er så blot, at finde på at pengene lander på din konto.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån betyder at man låner penge til at dække sit forbrug. Den enkle danskers forbrug varierer, alt efter hvor gammel personen er, eller hvilken by personen bor. Når man optager et lån til sit forbrug, kalder man det for et forbrugslån. Det er også derfor at, navnet på lige præcis det her slags lån, hedder forbrugslån, det indikerer nemlig hvad man vil bruge lånet til. I Danmark findes der forskellige forbrugslån, og det dækker blandt andet over flere kortfristede lån som kviklån, SMS lån osv., men begrebet bruges primært, når man taler om lidt større lånebeløb.

Den helt præcise definition af et forbrugslån er, at der ikke nødvendigvis skal stilles sikkerhed for lånet, og at du ikke behøver at oplyse om, hvad formålet med dit nye lån er. Derfor kan du eksempelvis låne pengene uden at en behøver at stå til ansvar over for en bankrådgiver, og derved dokumentere hvad dit lån skal bruges til. Dette er også den primære årsag til, at folk vælger at optage et forbrugslån uden for deres almindelige bank.

Nedenfor her har vi stillet fire forskellige kortfristede lånetyper op, hvor begrebet forbrugslån blandt andet dækker over.

Her er blot en kort beskrivelse af, hvad et Kviklån er. Hvis du trykker på overskriften, kan du komme ind til en noget mere udførlig beskrivelse. Et kviklån kan beskrives som en lån man optager, hvis man har brug for et mindre beløb. Formålet med lånet, er at det skal være med en forholdsvis hurtig udbetaling. Ud fra statistik på Dine-penge.dk, oversiger beløbsstørrelsen sjældent 10.000 kr., men det kan ofte variere meget.

SMS lån var for nogle år tilbage, det lån mange anvendte, hvis man stod og skulle bruge penge nu og her. Det kunne dengang gøre med ganske enkle informationer, der oftest kunne sendes via SMS – deraf kommer navnet ”SMS lån”. Denne låneproces er i takt med online lån og lån med NemID stort set blevet udfaset. Begrebet ”SMS lån” er dog stadig i daglig tale, henvendt til de mindre lån på markedet, hvor beløbsstørrelsen er mellem 500 – 6.000 kr.

  • MIKROLÅN

For nogen synder navnet lidt, man tror nemlig et mikrolån betyder et endnu mindre beløb, der kan lånes. Hvorom alting er, er det stort set det samme som et minilån, som du kan læse mere om lige her nedenfor.

Navnet minilån udspringer nærliggende kun fra størrelsen af lånebeløbet. Det er en minimal mængde penge, som lånes. Et minilån bruges oftest til helt små forbrugskøb og med en noget lavere tilbagebetalingsperiode end de to øverste lån.
Fordele og ulemper ved forbrugslån

Som med så meget andet, er det også både fordele og ulemper ved at optage et forbrugslån. De mest iøjnefaldende fordele er, at låneprocessen ved et forbrugslån er ret fordelagtig. Men igen, man slipper ikke for ulemper. Den største udfordring og ulempe ved forbrugslån er de noget højere renter og gebyrer. Se fordelingen af fordele og ulemper her:

Fordele:

  • Det er ikke nødvendigt at stille den store sikkerhed
  • Kort låneproces
  • Du skal ikke gøre rede for hvad lånets skal bruges til
  • Det er forholdsvis nemt at blive godkendt

Ulemper:

  • Væsentlig højere rente
  • Flere gebyrer ned normale lån
  • Højere ÅOP

Renter på forbrugslån

Der kan ofte forekomme højere renter, hvis man vælger at optage et lån uden at stille sikkerhed, i forhold til hvis man optager et lån, hvor man er underlagt en form for sikkerhedsstillelse, f.eks. hvis man går i banken. Det er altid en rigtig god idé, både at undersøge og gennemlæse det lånetilbud man får, når man ansøger om et forbrugslån. Prisen kan nemlig forekomme højere end ved banklånene.

På forbrugslånsmarkedet har de fleste udbydere en markant højere rente end den du kan få i banken. Disse renter varierer ofte fra 9% og helt op til 26%, hvor det er en variabel rente, der kan svinge i hele lånets løbetid. Vi ser dog af langt størstedelen af rentens størrelse oftest bliver nede omkring de 9-11%. Denne rente er baseret og bestemt fra låneudbyderen og vil først kunne fastsættes med sikkerhed, når låneudbyderen har godkendt låneansøgningen, og når du så får tilsendt de lånetilbud, vil du kunne se den effekturet rente.

I ovenstående lånetabel vil der være oplyst om hvordan renten er, altså om den er variabel eller fast i hele lånets løbetid. Dette kan variere fra låneudbyder til låneudbyder.

Rentefrit og gratis forbrugslån

Muligheden for en rentefri og gratis lån ses primært hos de kortfristede lån, så hvis du er ude efter et gratis lån, anbefaler vi at du kigger efter disse kortfristede lån. Det skal dog siges, at man har større chance for at finde disse gratis lån, hvis man er førstegangskunde. Det er dog værd at have med i overvejelserne, at du være opmærksom på, at hvis ikke du indfrier lånet inden for tidsfristen, vil der blive pålagt høje renter og gebyrer til lånet.

Hos Dine-penge.dk vil disse gratis lån kun være en god idé, hvis man kan betale hele lånebeløbet tilbage, inden den første periode er overstået. Hvis ikke det er muligt, vil lånet køre videre, og du kommer dermed til at stå med skyhøje renter og gebyrer, der igen vil udskyde dine indfrielsesmuligheder.

Du bestemmer selv, hvad dit forbrugslån skal bruges på

Når du optager et forbrugslån hos os, kan du bruge pengene på lige netop det, som du har lyst til. Vi har ingen interesse i at vide, hvad du vil bruge pengene på, modsat din bank. Det betyder, at du kan låne penge hurtigt og nemt til eksempelvis en rejse sydpå, en fødselsdagsfest eller noget helt tredje – det er udelukkende dig, der bestemmer! Vi anbefaler dog altid, at du ikke låner mere end nødvendigt, så du kan tilbagebetale lånet inden for den afsatte tidsfrist.

Vi anbefaler altid, at du ikke låner mere, end du har råd til at tilbagebetale. Heldigvis tilbyder vi dig mange forskellige størrelser forbrugslån, så du kan låne akkurat det beløb, som du har brug for. Det er utrolig nemt og hurtigt at låne penge hos os, og du kan forvente svar på din låneansøgning inden for utrolig kort tid. Du slipper altså for den lange og besværlige låneproces, som du vil kunne opleve i din bank.

Når du er på jagt efter det rette forbrugslån, anbefaler vi, at du altid lægger et budget som det første. På denne måde får du et overblik over, hvordan din økonomiske situation ser ud, og du sikrer dig, at du låner et beløb, som du også har mulighed for at afdrage på. Når du har et økonomisk overblik, er det tid til at finde det rette forbrugslån hos os. Husk, du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du skulle have spørgsmål angående optagelse af forbrugslån.

Det er nemt og hurtigt at låne penge hos vores samarbejdspartnere

Hvis du står og mangler penge på kontoen her og nu, er du kommet til det helt rette sted. Det bliver nemlig ikke lettere at låne penge end hos os, og du slipper for lange og komplicerede låneprocesser. Alt, du skal gøre, er at sende dine låneansøgning, som vi behandler inden for en kort tidsramme. Der går altså ikke lang tid, fra du sender din låneansøgning, til pengene står på din konto. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at låne penge, og det gavner dig, særligt hvis du mangler penge akut. Og det bedste ved det hele er, at du kan bruge pengene på lige netop det, du har lyst til.

Ting du bør have styr på inden du optager et forbrugslån

De fleste mennesker kender helt sikkert til det der med at stå og mangle lidt penge. Det kan være, at der er noget, du har et brændende ønske om at eje, eller det kan være, at du mangler penge til at kunne gøre en anden person glad. Måske skal du ud og finde den perfekte gave, eller også er det dig selv, der trænger til at blive forkælet. Uanset hvad det er, du står og mangler, så er det en situation, de fleste kender til. Hvis du lige netop står i en lignende situation, hvor du godt kunne bruge lidt ekstra penge, og derfor overvejer at tage et forbrugslån, så er der nogle ting, du bør have styr på og have undersøgt, inden du skriver under på en låneaftale. Når du søger efter en essentiel låneudbyder, som opfylder dine behov, så vil du nemlig hurtigt opdage, at du støder på en masse tal og begreber, som du måske ikke er stødt på før. Hvis du ikke har den store erfaring med at optage lån, eller hvis det måske endda er første gang, du prøver kræfter med det, så er der helt sikkert en masse ting, der hurtigt kan komme til at forvirre dig en smule. Det er nemlig ikke sikkert, at du lige har helt styr på, hvad en rente er, eller hvad det der ÅOP egentlig indebærer. Måske har du endnu heller ikke prøvet at lægge et budget før. Disse forskellige tal og begreber er altså nogle vigtige ting at have en viden om, inden du går ud og optager dit forbrugslån, således at du er helt sikker på, at du kommer til at skrive under på det bedste lånetilbud, og altså derved optager det lån, der vil være bedst for dig.

Heldigvis tager vi her på siden fat på nogle af de essentielle ting, som du bør have en viden om, inden du optager et forbrugslån. Vi vil altså for så vidt muligt prøve at guide dig til at tage det forbrugslån, der opfylder dine behov bedst, samtidig med at det ikke koster for mange penge for dig i det lange løb. Så hvis du har brug for lidt ekstra viden, inden du begynder at se på forskellige lånetilbud, så kan det helt sikker anbefales, at du læser med her.

Hvornår er det en god idé at tage et forbrugslån?

Nogle gange kan du befinde dig i en situation, hvor det vil være en rigtig god idé at tage et forbrugslån. Det kan især være en fordel, hvis du står og mangler penge lige nu og her. Det kan for eksempel være, at du skal til en stor fødselsdag og lige mangler de ekstra penge til at købe den perfekte gave. De fleste mennesker har helt sikkert stået i en situation, hvor de bare har fundet den perfekte gave, der desværre ligger lidt i den dyre ende, og hvor det her kan virke som en god idé at tage et hurtigt forbrugslån. Ydermere kan du måske have et stort ønske om at tage ud på en rejse, hvilket er en drøm, der kun kan realiseres, hvis du låner lidt penge. Som nævnt tidligere er fordelen ved at tage et forbrugslån, at man ikke skal vise nogle former for dokumentation for, hvad man egentlig skal bruge pengene til, hvilket også er en af grundene til, at mange mennesker ofte vælger et forbrugslån, og at det derfor er et af de mest populære former for lån at tage. Den eneste nødvendige sikkerhed, som låneudbyderen skal have, er nemlig din underskrift på en låneaftale, og derfor kan du komme til at låne penge til lige præcis det, du ønsker, om det så måtte være en båd, en rejse eller noget helt tredje. Derfor kan det i nogle tilfælde være en supergod idé at tage et forbrugslån, og dette gælder især, hvis du netop står i en situation, hvor du har brug for et lån, hvor det kræver en hurtig udbetaling, vel at mærke at du selvfølgelig kan betale de lånte penge tilbage igen inden for tidsfristen. Det er altså en god måde at få dækket de behov, som du måtte have, samtidig med at det er en supergod kortsigtet løsning, hvis du står og mangler penge lige nu og her. Således kan du nemt og hurtigt få fingrene i, hvad end du måtte gå og ønske dig. Så hvis du ikke føler dig komfortabel med at skulle gå ind i banken og snakke med en bankrådgiver, og samtidig få gennemgået din økonomi, før du kan optage et lån, så er det altså superhurtigt og nemt at optage et forbrugslån online.

Hvornår er det ikke en god idé at tage et forbrugslån?

Som altid skal man sørge for at gøre sig nogle overvejelser og tænke sig om, inden man går ud, og optager et lån. Dette gælder også, selvom det lån, du er på udkig efter, kun er på et småt beløb. Du kan nemlig hurtigt komme i en klemme, hvor du måske har taget en masse lån af forskellige små beløb, og i sidste ende faktisk har svært ved at betale disse penge tilbage igen inden for tidsfristen. Derfor er det selvfølgelig ikke en særlig god idé at optage et lån, hvis du ikke har mulighed for at betale pengene tilbage inden for tidsfristen, og det er selvfølgelig noget, du skal være sikker på, at du kan. Dette gælder ikke kun forbrugslån, men derimod også for alle andre former for lån. Det er altså en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvorfor man vil ud og optage et lån. Hvis det, du gerne vil låne penge til, ikke nødvendigvis er noget, du står og mangler her og nu, så bør du måske genoverveje din situation og virkelig tænke forskellige scenarier igennem. Det kan nemlig i nogle tilfælde være en bedre løsning, at du sparer penge sammen gennem en længere periode, til hvad end du står og mangler. Det vil helt sikkert være en fordel at gøre det på den måde, hvis det ikke er noget, du står og mangler lige nu, men derimod er noget, du godt kan undvære i en rum tid.

En gang imellem kan man være heldig at finde nogle gratis lån, men ellers vil det som nævnt ofte koste penge i form af renter, og derfor er det netop vigtigt at overveje, om et lån egentlig er noget, man har råd til i sidste ende. Hvis du netop befinder dig i en situation, hvor du allerede har optaget flere forskellige lån, så skal du måske genoverveje situationen og virkelig finde ud af, om du har brug for at låne penge, og om du har råd til det. Hvis man tager forskellige lån, så kan det altså hurtigt løbe op i sidste ende. Det er altså enormt vigtigt, at man kan betale de lånte penge tilbage inden for tidsfristen, for ikke at ende i nogen form for klemme eller gæld. Derfor er det enormt vigtigt, at man altid tænker sig grundigt om, inden man går ud og optager et forbrugslån, især hvis det er noget, man har gjort mange gange før. Hvis du ikke føler, at du har råd til at låne penge, så er den bedste løsning egentlig bare at vente med at tilfredsstille dine behov, til den dag hvor du virkelig har råd til det. Man kan altså i forskellige tilfælde bare være nødt til at vente, også selvom der så går længere tid, før du kan have det ønskede produkt mellem hænderne eller tage ud på den rejse, som du altid har drømt om.

Få styr på renterne på dit forbrugslån

Hvis du overvejer at optage et forbrugslån, så er der naturligvis nogle nøgletal, der er rigtig gode at have styr på, inden du går ud og finder den første og bedste låneudbyder. Hvis du går og overvejer at optage et billigt eller gratis lån, så bør du vide, at lån faktisk meget sjældent er gratis. Der kommer nemlig ofte renter, der skal betales, oveni det beløb du låner. Derfor er renten et af de nøgletal, som du helt sikkert vil støde på, når du begynder at undersøge, hvilken låneudbyder der vil være bedst for dig og opfylde dine behov. Vi har allerede skrevet lidt om forskellige renter på forbrugslån, men det er meget vigtigt, at du har helt styr på, hvad en rente er, og hvad der medfølger her, inden du kaster dig ud i at optage rentefrie eller andre former for forbrugslån. Den mest enkle beskrivelse af renten er, at den kan ses som et slags gebyr. Det er altså et gebyr, der udregnes i procentdele af det beløb, du har lånt hos en låneudbyder. Du skal altså både betale det lånte beløb tilbage til låneudbyderen, og så kommer der ofte også de her renter oveni dette beløb. Grunden til, at der opkræves renter på forskellige lån, er altså at låneudbyderen har opgivet sin råderet og den specifikke kapital i den tidsperiode lånet varer, eller den løbetid lånet har. Derfor ses renten altså som en slags kompensation for den manglende råderet i perioden, hvor du har pengene inde på din konto. Alt i alt er en rente altså et beløb regnet ud i procentdele af den lånte kapital, som du betaler til låneudbyderen som en slags kompensation for den råderet, som låneudbyderen altså har opgivet i den løbetid, som det lån, du har optaget, måtte have. Derudover findes der selvfølgelig også nogle forskellige begreber, som hører med renten, og det kan måske i første omgang virke en smule uoverskueligt at skulle danne sig et overblik over disse forskellige begreber. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig her på siden, hvor du kan læse meget mere om de ting, du skal have styr på og kende til, inden du skal ud og optage et forbrugslån, der har den rente, der passer bedst til dig og din økonomi.

Der er forskellige former for renter på forbrugslån

Når det kommer til renten, så findes der to forskellige former for renter; nemlig en variabel rente og en fast rente. Disse to renter er meget forskellige og står i stor kontrast til hinanden, så derfor er det vigtigt at have styr på disse to renter. På den måde vil du ikke være i tvivl om, hvad det er for en form for rente, som det forbrugslån, du overvejer at optage, måtte have, og du kan derved holde bedre styr på dine faste udgifter i hverdagen. Det vil nemlig uden tvivl gøre det nemmere for dig at få et overblik over din private økonomi, og altså over hvor mange midler, du egentlig har i din hverdag, hvis du har helt styr på, hvad det er for en form for rente, du skal betale, når du har optaget et forbrugslån.

Variabel rente

En variabel rente kan beskrives som en rente, der bevæger sig op og ned. Det vil altså sige, at hvis du optager et lån med en variabel rente, så vil den procentdel, du skal betale kunne falde eller stige i løbet af den tid, du har råderet over lånet. På den måde kan du altså komme ud for, at du optager et lån med en meget lav rente, som så ender med at stige, og at du så skal betale flere penge i rente i sidste ende. Derimod kan du også være heldig, at renten rent faktisk falder, og at du så skal betale et mindre beløb i rente end først antaget. Der er altså både fordele og ulemper ved at optage et lån med en variabel rente. Fordelen ved at optage et lån med en variabel rente er altså helt klart, at du kan være heldig, at renten falder, og så er det ofte også billigere at optage lån med en variabel rente, fordi renten netop er meget usikker i løbet af lånets løbetid. Så hvis du ikke har noget imod en lidt usikker rente, der kan variere engang imellem, og gerne vil satse på, at det falder ud til din fordel, så kan et lån med en variabel rente altså muligvis være noget for dig.

Fast rente

Udover en variabel rente så findes der altså også en fast rente, hvilket, som navnet antyder, betyder, at renten er fastsat. Ved lån med en fast rente fastsættes renten altså fra lånets start, og bevæger sig derved ikke op og ned ligesom en variabel rente. En fast rente forbliver altså lige præcis den samme gennem hele lånets løbetid, og derved behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt renten nu går op eller ned. Fordelen ved en fast rente er altså, at du fra lånets start kan være helt sikker på, hvad det er for en rente, du skal betale til låneudbyderen. Den ændrer sig ikke, og derfor bliver det meget nemmere for dig at danne dig et overblik over lånets omkostninger og lægge et budget, fordi du netop ikke vil komme ud for de usikkerheder, som en variabel rente vil kunne udsætte dig for. Så hvis du er typen, der godt kan lide at have helt styr på tingene, og vide hvad det helt præcist er for et beløb, du skal betale i rente hver måned, så er det helt sikkert et lån med en fast rente, som du skal beslutte dig for at optage. Dermed undgår du altså de forskellige usikkerheder, som en variabel rente kan medføre, og du kan nemt og hurtigt danne dig et overblik over din økonomi.

Renters rente

Udover en variabel rente og en fast rente findes der også et helt tredje begreb, nemlig renters rente. Renters rente betyder kort fortalt, at kapitalen forrentes flere gange. Man kan altså sige, at der her også betales renter af de renter, man skal betale, udover det beløb man har lånt. Det er altså en rente, man skal betale af det beløb, som man tidligere har betalt i rente udover lånet, som begrebet også tydeligt giver udtryk for. Det er altså en ting, der måske hurtigt kan virke meget forvirrende, hvis du ikke har den store erfaring med at betale renter, og derfor er dette altså også noget, som er værd at have styr på, så du nemmere kan få et hurtigt overblik over dine faste udgifter, når du har optaget et lån. Da det kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder, hvilken rente de tilbyder her på siden, så varierer den rente, du skal betale af renten altså også. Derfor er det vigtigt, at du har helt styr på, hvad renten er sat til, og hvad renters rente er sat til. Hvis du har et godt kendskab til disse nøgletal, og altså er helt sikker på, at du har en forståelse for, hvad de har af betydning for din private økonomi, og ikke mindst dit lån, så ender du ikke i en situation, hvor du lige pludselig skal betale mere, end du egentlig havde regnet med. Hvis man ikke har styr på sådanne tal, så kan man nemlig hurtigt komme til at optage et lån, der ikke passer til dig, eller som du i værste tilfælde ikke kan betale tilbage igen, og derfor er det altså meget vigtig, at man har kendskab til dem.

Hvad er ÅOP?

Som tidligere nævnt er der mange forskellige tal og begreber, som du bør vide noget om, inden du går ud og optager et hurtigt og billigt forbrugslån. Selvom du måske ikke kan vente med at få pengene imellem hænderne, så du kan løbe ud og købe det produkt, som du altid har ønsket dig, så er det altså noget værd at sætte lidt tid af til at undersøge dine muligheder, og få helt styr på hvad de forskellige tal, som du vil støde på i din søgen efter det bedste lån, egentlig indebærer. Et af de nøgletal, som du helt sikkert vil støde på, udover renten, er det såkaldte ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Årlige Omkostninger i Procent betyder altså, at alle udgifter ved oprettelsen af lånet og hele lånets løbetid er inddraget, hvilket giver et godt overblik over, hvor dyrt lånet reelt set kommer til at være for dig. Dette er især noget, der er værd at være opmærksom på ved lån af mindre beløb, da eventuelle stiftelsesgebyrer kan vægte ret tungt, når der kun er tale om et lille beløb.

Når du skal sammenligne forbrugslån

Ydermere er Årlige Omkostninger i Procent især et godt tal at se på, hvis du står, og er i tvivl om, hvilket lån du skal vælge. Hvis du for eksempel står og overvejer to forskellige låneudbydere og ikke helt kan finde ud af hvilken en af disse, der vil være bedst for dig, så er det en rigtig god idé at se på de Årlige Omkostninger i Procent. Det er en god måde at sammenligne lån på, da renterne ofte kan være lave, men hvis ÅOP derimod er høj, så er der nok nogle udgifter på et specifikt lån, som du endnu ikke har været opmærksom på. Det kan for eksempel være diverse gebyrer, såsom stiftelsesgebyrer, som du endnu ikke har dannet dig et overblik over, og derfor kan ÅOP give dig et hurtigt praj om, hvilket lån der vil være bedst for dig at vælge. Nogle steder tilbyder låneudbyderne for eksempel, at man kan låne penge gratis første gang, og så er det en god idé at have et overblik over de andre udgifter, der hører med lånet. ÅOP er altså et godt og vigtigt tal at have med i tankerne, når du skal ud og sammenligne lån, især hvis du støder på en låneudbyder, der reklamerer med rentefrie lån. I de fleste af sådanne tilfælde vil lånet nemlig ofte have andre høje udgifter, hvilket i sidste ende vil give en høj ÅOP. Derfor er det bare med at være opmærksom på dette nøgletal, så du hurtigt kan finde lige præcis det lån, der kan betale sig bedst for dig, og som du er helt sikker på at have råd til.

Hvad er et budget?

Som nævnt tidligere her på siden, så er det altid en god idé at lægge et budget, inden du skriver under på en låneaftale hos en af de mange låneudbydere, og det er helt sikkert en ting, som vi stærkt anbefaler, at man gør. Et budget er meget vigtigt, fordi det giver dig et hurtigt og nemt overblik over de forskellige omkostninger, du måtte have i hverdagen. Måske er du allerede bekendt og erfaren med at lægge et budget, da det er noget mange udeboende gør for at få et overblik over, hvordan man skal få økonomien til at hænge sammen i hverdagen, så man ikke ender i en stor gæld og stadigvæk kan leve godt. Du kan for eksempel komme ud for, at du finder ud af, at der er nogle steder i dit budget, hvor du er nødt til at spare lidt for at få penge nok til at have råd til et lån. Som nævnt tidligere så findes der meget sjældent gratis lån, og det beløb du låner, skal altså altid betales tilbage inden for tidsfristen. Derfor er det vigtigt, at du har et godt overblik, og altså ikke ender i en situation, hvor du skylder en masse penge, som du ikke har. Et budget er altså i al sin enkelthed et overblik, man laver over sin egen økonomi for at se, hvor mange penge man kan undvære om måneden, og ikke mindst hvor mange penge man bruger. Derved får du et godt overblik over din private økonomi og ikke mindst dit forbrug. Det er altså en god måde at finde ud af, om det hele går op i sidste ende, og om du har råd til det lån, som du lige nu overvejer at optage.

Hvordan lægger man et budget?

Hvis du aldrig har prøvet at lægge et budget før, eller måske kun har meget lidt erfaring med det, så kan det at lægge et budget måske virke ret uoverskueligt til at starte med. Dog er dette slet ikke tilfældet, da det handler meget om at se indad og danne sig et overblik over sin egen økonomi, som man muligvis har ret godt styr på i forvejen. De fleste mennesker har en god idé om, hvor mange faste udgifter de har om måneden, og derfor behøver det slet ikke at være så svært og uoverskueligt at lægge et budget. Det er som regel altid meget forskelligt fra person til person, hvor stort et budget man har. Nogle mennesker har vildt mange udgifter, mens andre kan leve for lidt mindre om måneden. Der er ydermere også mange faktorer, der spiller ind, når man skal lægge et budget, og det vedrører selvfølgelig også, hvordan situationen ser ud i dit eget privatliv. Det kan være, at du udover dig selv har nogle børn, som du også skal forsørge, eller at du derimod er studerende og lever på din SU. Det vil altid være meget forskelligt fra person til person, hvor mange midler man har at gøre med, og der vil selvfølgelig altid være nogle personer, der tjener mere end andre eller generelt bare har flere midler til rådighed. Derfor er det også helt essentielt at regne dine faste indtægter og faster udgifter ud månedsvis, og derefter trække disse faste udgifter fra de faste indtægter. Således danner du dig et hurtigt overblik over din økonomi.

Tænk realistisk, når du lægger et budget

Det handler altså i høj grad om at se indad og tænke i realistiske baner, når du skal til at lægge et budget. Det handler altså her om, at du danner dig et realistiske billede af, hvor stort et forbrug du har om måneden. Her er det vigtigt, at du er ærlig over for dig selv, og at du ikke kommer til at lægge et budget, der er alt for stort, så regnestykket simpelthen ikke går op i sidste ende. Hvis du tænker realistisk, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over dit forbrug om måneden og få et realistisk billede om, hvordan din private økonomi egentlig ser ud. Ydermere vil du på den måde også hurtigt kunne finde ud af, om du egentlig har råd til det lån, som du lige nu er ved at overveje, om du skal optage. Det er altså vigtigt at kende til sin egen økonomi, inden man går ud og optager et lån. Dernæst er det også meget forskelligt, hvilket system en person har, når det kommer til at lægge et budget, og dette er også underordnet, så længe det budget, du har lagt, tjener sit formål, som netop er at give dig et godt overblik over din økonomi. Således vil du altså hurtigt kunne finde ud af, hvor mange penge du kan undvære om måneden, og på den måde se om du kan betale af på det lån, som du overvejer at optage.

Hvad er aldersgrænsen for at optage et forbrugslån?

Det kan godt være, at du endnu ikke har lagt særlig mange tanker i, hvor gammel man skal være for at optage et forbrugslån, da det muligvis ikke er det første, man går ud og undersøger, når man skal til at optage et lån. Men ikke desto mindre kan det være meget forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor gammel man skal være for at optage et forbrugslån, og derfor er dette endnu en ting, som måske kan skabe en smule forvirring, når du går i gang med at se på de mange forskellige lånetilbud. Derfor er det også en vigtig faktor at have undersøgt, inden du begynder at søge efter forskellige låneudbydere. På den måde undgår du at bruge en masse tid på at undersøge låneudbydere, som egentlig ikke er relevante for dig, eller hvor du slet ikke har mulighed for at optage forbrugslånet. Aldersgrænsen for at optage et forbrugslån varierer altså enormt meget blandt de forskellige låneudbydere. Fælles for dem alle sammen er dog, at man skal være fyldt 18 år og altså være myndig for at kunne optage et forbrugslån. Nogle steder er det mere normalt, at der bliver udbudt lån til personer over 25 år, mens andre låneudbydere gerne kommer med lånetilbud til personer, der er omkring de 20 år.

Brug vores søgemaskine til at finde den relevante aldersgrænse

Hvis du lige nu er tvivl om, hvordan du nemt og hurtigt kan finde de forskellige aldersgrænser hos de mange låneudbydere, så har vi heldigvis gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt. Her på siden kan du nemlig hurtigt se, hvad aldersgrænsen er hos låneudbyderen, da det er noget af det, der står oplyst på din skærm ud fra hver låneudbyder sammen med en masse andre relevante ting, der har med lånet at gøre. Du kan også gøre det nemmere og meget hurtigere for dig selv at finde de låneudbydere, som har relevans for din alder ved at indtaste din alder i søgemaskinen øverst på siden, og således vil kun de låneudbydere, der tilbyder noget til personer på din alder komme frem. Derved sparer du altså hurtigt en masse tid og forvirring, og du kan hurtigt komme i gang med at finde lige præcis det lånetilbud, der har størst relevans for dig.

Tænk dig grundigt om, inden du optager et forbrugslån

Det er altså vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser, inden du går ud og optager dit første forbrugslån. Hvis du slet ikke har erfaringer med at optage lån, og dette er første gang, så er det altså især vigtigt, at du har tænkt dig grundigt om, inden du skriver under på en låneaftale. Du skal sørge for, at du kommer til at stå i en situation, hvor du er så godt stillet som muligt, når det kommer til at betale af på lånet, og også når det kommer til at betale de forskellige omkostninger, som lånet måtte medføre. Du bør måske også overveje, om lånet virkelig er noget, du har brug for, eller om det, du synes, du står og mangler, er noget, du godt kan undvære i en lille periode og altså spare penge sammen til det i stedet for. Hvis du ikke mener, at du kan komme udenom at optage et lån, så er der heldigvis mange fordele ved at optage et forbrugslån online. Det er nemt, og så går det hurtigt. Der er nemlig ofte en hurtig udbetaling hos de forskellige låneudbydere her på siden. Derfor kan du forvente at have pengene inde på din konto inden for meget kort tid. Men der findes også enormt mange forskellige udbydere, og det er altså helt sikkert en god idé at undersøge sine muligheder meget nøje og grundigt, inden man optager et lån. Når du skal optage et forbrugslån, er det altså ikke en særlig god idé bare at vælge den første og bedste låneudbyder, du finder, men rent faktisk undersøge hvad de forskellige har at tilbyde, og ud fra dette beslutte hvilken låneudbyder, der kommer med det bedste lånetilbud til dig. Der er nemlig enormt mange faktorer, der har betydning, når du skal til at vælge det bedste lånetilbud, og derfor er det vigtigt, at du har styr på disse faktorer. Når det kommer til lån, er det vigtigt, at lånet dækker dine behov, men det er i den grad også vigtigt, at du kan betale lånet tilbage. Men hvis du husker at tænke realistisk i forhold til din egen økonomi, og hvis du føler, at du har godt styr på de forskellige nøgletal såsom renter og ÅOP, så er du godt på vej.  Heldigvis har vi forsøgt at gøre det meget nemmere for dig ved at samle en masse forskellige af de bedste låneudbydere her på siden, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder.

Alt samlet ét sted – optag dit forbrugslån hurtigt i dag

Her på siden har vi altså gjort det så nemt og overskueligt som overhovedet muligt ved at samle alt på ét sted. Så hvis du står og mangler penge lige nu og her, til hvad end det måtte være, så er det bare med at søge efter det forbrugslån, der vil passe bedst til dig, ved hjælp af vores søgemaskine øverst på siden. Som tidligere nævnt, så kan du altså bruge et forbrugslån til lige præcis det, du ønsker, om det så er at rejse jorden rundt, en ny bil eller noget helt tredje. Du kan optage et forbrugslån nemt og hurtigt ved at søge blandt nogle af de bedste låneudbydere her på siden, og du skal derved ikke stå til ansvar over for en bankrådgiver, eller have gennemgået din økonomi slavisk, hvilket kan virke lidt intimiderende for nogle personer. Her skal låneudbyderne altså ikke have den store form for sikkerhed i sammenligning med en bank, hvilket gør det meget nemmere og hurtigere for dig at låne penge til lige præcis det, du står og ønsker dig. Det handler selvfølgelig også i høj grad om at vælge sit forbrugslån med omhu, så du ender i en situation, hvor du er bedst muligt stillet i forhold til både at betale lånet tilbage, men også i forhold til den rente, der måtte være på lånet. Heldigvis kan du også hurtigt og nemt danne dig et overblik over dette gennem vores søgemaskine.

Få et hurtigt overblik over de bedste låneudbydere

Her på siden er alt altså samlet ét sted, og det er bare med at komme i gang med at danne dig et overblik over de låneudbydere, vi har at tilbyde, som uden tvivl også er nogle af de bedste. Vi har forsøgt at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, og det kan altså i den grad betale sig at se de forskellige låneudbydere igennem her på siden, da du med garanti vil kunne finde en låneudbyder, der har et supergodt lånetilbud til dig. Du kan altså finde hurtige og billige forbrugslån, som i den grad godt kan betale sig at optage. Det er bare med at indtaste dine oplysninger ind i søgemaskinen, så de mest relevante låneudbydere kommer frem på din skærm, og begynde at lede efter det perfekte forbrugslån til dig.

Jeg havde et ønske om at optage et billigt og hurtigt forbrugslån, da jeg stod og manglede penge til en rejse. I min søgen stødte jeg på dine-penge.dk, hvor jeg nemt og hurtigt kunne optage et billigt forbrugslån og endda sammenligne de forskellige lån. Kan varmt anbefales.

★★★★★

Michelle Pedersen

Send din oplevelse og bedømmelse af dine-penge til os - klik her