Forbrugslån

Forbrugslån

Nye forbrugslån

Hos os kan du gå på opdagelse i forskellige typer forbrugslån, hvor du kan bruge pengene på lige netop dét, som du har lyst til.


BEREGN FORBRUGSLÅN I 2018 MED Dine-penge.dk

Vi hos Dine-penge.dk er glæde for at du har fundet vejen forbi vores hjemmeside, og vi håber desuden at du oplever en god og nem navigering. Vi har brugt rigtig mange timer på at bygge og designe den, så den er let og overskuelig. På Dine-penge.dk kan du få hjælp med at finde det bedste forbrugslån til dig. Dette kan du gøre ved at bruge vores overskuelige og uafhængige sammenligningstjeneste vi tilbyder på det danske forbrugslåns marked. Du kan med garanti ved hjælp af vores låneberegner selv guide dig frem til den rigtige retning i forhold til det forbrugslån, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Forbrugslån kommer i mange forskellige størrelser, så du kan finde lige netop det forbrugslån, som matcher dig, din økonomi og behov. Forbrugslån betegnes ofte som kviklån, minilån, SMS-lån, mobillån og hurtiglån. Disse er alle sammen betegnelser for den samme type lån, som du kan finde hos os. Forbrugslån omfatter dog et større beløb og længere løbetid, end de nævnte låntyper. Læs mere om, hvad forbrugslån er, inden du går på opdagelse i vores mange forskellige forbrugslån.

Du kan ved hjælp af filtreringsfunktionen oppe i toppen af vores låneberegner justere efter det lånebeløb du ønsker, samt justere på din alder. Din alder bruger vores låneberegner til at finde den bedste og mest optimale løsning i fra din alder. Når du har valgt det beløb du ønsker at låne, samt din alder, så matcher vores algoritme dine kriterier, og derved vil du opleve forskellige låneudbyderes forslag, som er muligt for dig. Derudover kan du se forskellige kriterier fra de pågældende låneudbydere har, hvis du vælger dem, frem for de andre – hvis du er usikker på om du kan blive godkendt, har du altid mulighed for at ansøge flere af låneudbyderne, og først godkende det bedste forbrugslån for dig.

Få billige forbrugslån – Sammenlign lån og udbydere

Hvis du står i den situation, hvor du skal finde billige forbrugslån i Danmark, så er det altid en god idé at kigge vores oversigt igennem. Dette giver dig det fornødne overblik, og du har desuden mulighed for at sammenligne forskellige danske forbrugslån, og finde det, som passer bedst til dig. Du sparer tiden og frustrationerne ved selv, at skulle danne sig et overblik over de mange danske lånetilbud, som der efterhånden er RIGTIG mange af.

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne forbrugslån online med vores oversigt over danske forbrugslån. Det gør at du nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over de forskellige forbrugslån i Danmark. Du kan desuden filtrerer forskellige valgmuligheder til og fra, i vores tabel med forbrugslån. Det kan være at du prioriterer hurtig udbetaling frem for lavere rente, eller omvendt. Det kan også være, at du bare er på jagt efter det billigste forbrugslån – I begge tilfælde er vi sikre på, at du ved hjælp af vores oversigt sagtens kan finde det du søger, samt finde inspiration om hvad det danske forbrugslånsmarked eller kan tilbyde.

Du kan f.eks. se, at når du ikke har valgt nogle filtreringsmuligheder, så er det alle forbrugslån, der vises i tabellen. Hvis du søger et rentefrit forbrugslån eller et gratis forbrugslån, så er det f.eks. de kortfristede lån, du skal holde øje med. F.eks. tilbyder VIVUS.dk at du kan låne 6.000 kr. RENTEFRIT i 30 dage. Det betyder at hvis akut står og mangler penge, så vil VIVUS være et godt alternativ.

Ansøg lån med NemID – Sådan gør du

Når du har fundet det forbrugslån, der passer bedste til dig i vores tabel, trykker du blot på den grønne knap, hvor der står ”Ansøg nu”, når du trykker på den, bliver du sendt over på den pågældende låneudbyders hjemmeside, hvor selve ansøgningen foregår. Det er også her at du vælger det beløb, du gerne vil låne, samt låneperiode på dit kommende forbrugslån.

Alle vores samarbejdspartnere, der er en del af Dine-penge.dk er forpligtet til at følge dansk lovgivning. Det betyder derfor, at vores samarbejdspartnere skal foretage en personlig kreditvurdering af dig, for at vurdere om du kan få lånet godkendt. Denne kreditvurdering vil blandt andet være baseret på en række oplysninger om din privatøkonomi, som du selv indtaster i låneansøgningen.

Når låneansøgningen er udfyldt korrekt, er der kun en ting tilbage, det er nemlig at vente på at din ansøgning bliver vurderet, og her er det, afhængigt af låneudbyderen, en rigtig god idé at være en smule tålmodig. Hvis alt går som det skal, godkender låneudbyderen din ansøgning, så skal du blot godkende lånet ved at underskrive med NemID. Sidste trin er så blot, at finde på at pengene lander på din konto.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån betyder at man låner penge til at dække sit forbrug. Den enkle danskers forbrug varierer, alt efter hvor gammel personen er, eller hvilken by personen bor. Når man optager et lån til sit forbrug, kalder man det for et forbrugslån. Det er også derfor at, navnet på lige præcis det her slags lån, hedder forbrugslån, det indikerer nemlig hvad man vil bruge lånet til. I Danmark findes der forskellige forbrugslån, og det dækker blandt andet over flere kortfristede lån som kviklån, SMS lån osv., men begrebet bruges primært, når man taler om lidt større lånebeløb.

Den helt præcise definition af et forbrugslån er, at der ikke nødvendigvis skal stilles sikkerhed for lånet, og at du ikke behøver at oplyse om, hvad formålet med dit nye lån er. Derfor kan du eksempelvis låne pengene uden at en behøver at stå til ansvar over for en bankrådgiver, og derved dokumentere hvad dit lån skal bruges til. Dette er også den primære årsag til, at folk vælger at optage et forbrugslån uden for deres almindelige bank.

Nedenfor her har vi stillet fire forskellige kortfristede lånetyper op, hvor begrebet forbrugslån blandt andet dækker over.

Her er blot en kort beskrivelse af, hvad et Kviklån er. Hvis du trykker på overskriften, kan du komme ind til en noget mere udførlig beskrivelse. Et kviklån kan beskrives som en lån man optager, hvis man har brug for et mindre beløb. Formålet med lånet, er at det skal være med en forholdsvis hurtig udbetaling. Ud fra statistik på Dine-penge.dk, oversiger beløbsstørrelsen sjældent 10.000 kr., men det kan ofte variere meget.

SMS lån var for nogle år tilbage, det lån mange anvendte, hvis man stod og skulle bruge penge nu og her. Det kunne dengang gøre med ganske enkle informationer, der oftest kunne sendes via SMS – deraf kommer navnet ”SMS lån”. Denne låneproces er i takt med online lån og lån med NemID stort set blevet udfaset. Begrebet ”SMS lån” er dog stadig i daglig tale, henvendt til de mindre lån på markedet, hvor beløbsstørrelsen er mellem 500 – 6.000 kr.

  • MIKROLÅN

For nogen synder navnet lidt, man tror nemlig et mikrolån betyder et endnu mindre beløb, der kan lånes. Hvorom alting er, er det stort set det samme som et minilån, som du kan læse mere om lige her nedenfor.

Navnet minilån udspringer nærliggende kun fra størrelsen af lånebeløbet. Det er en minimal mængde penge, som lånes. Et minilån bruges oftest til helt små forbrugskøb og med en noget lavere tilbagebetalingsperiode end de to øverste lån.
Fordele og ulemper ved forbrugslån

Som med så meget andet, er det også både fordele og ulemper ved at optage et forbrugslån. De mest iøjnefaldende fordele er, at låneprocessen ved et forbrugslån er ret fordelagtig. Men igen, man slipper ikke for ulemper. Den største udfordring og ulempe ved forbrugslån er de noget højere renter og gebyrer. Se fordelingen af fordele og ulemper her:

Fordele:

  • Det er ikke nødvendigt at stille den store sikkerhed
  • Kort låneproces
  • Du skal ikke gøre rede for hvad lånets skal bruges til
  • Det er forholdsvis nemt at blive godkendt

Ulemper:

  • Væsentlig højere rente
  • Flere gebyrer ned normale lån
  • Højere ÅOP

Renter på forbrugslån

Der kan ofte forekomme højere renter, hvis man vælger at optage et lån uden at stille sikkerhed, i forhold til hvis man optager et lån, hvor man er underlagt en form for sikkerhedsstillelse, f.eks. hvis man går i banken. Det er altid en rigtig god idé, både at undersøge og gennemlæse det lånetilbud man får, når man ansøger om et forbrugslån. Prisen kan nemlig forekomme højere end ved banklånene.

På forbrugslånsmarkedet har de fleste udbydere en markant højere rente end den du kan få i banken. Disse renter varierer ofte fra 9% og helt op til 26%, hvor det er en variabel rente, der kan svinge i hele lånets løbetid. Vi ser dog af langt størstedelen af rentens størrelse oftest bliver nede omkring de 9-11%. Denne rente er baseret og bestemt fra låneudbyderen og vil først kunne fastsættes med sikkerhed, når låneudbyderen har godkendt låneansøgningen, og når du så får tilsendt de lånetilbud, vil du kunne se den effekturet rente.

I ovenstående lånetabel vil der være oplyst om hvordan renten er, altså om den er variabel eller fast i hele lånets løbetid. Dette kan variere fra låneudbyder til låneudbyder.

Rentefrit og gratis forbrugslån

Muligheden for en rentefri og gratis lån ses primært hos de kortfristede lån, så hvis du er ude efter et gratis lån, anbefaler vi at du kigger efter disse kortfristede lån. Det skal dog siges, at man har større chance for at finde disse gratis lån, hvis man er førstegangskunde. Det er dog værd at have med i overvejelserne, at du være opmærksom på, at hvis ikke du indfrier lånet inden for tidsfristen, vil der blive pålagt høje renter og gebyrer til lånet.

Hos Dine-penge.dk vil disse gratis lån kun være en god idé, hvis man kan betale hele lånebeløbet tilbage, inden den første periode er overstået. Hvis ikke det er muligt, vil lånet køre videre, og du kommer dermed til at stå med skyhøje renter og gebyrer, der igen vil udskyde dine indfrielsesmuligheder.

Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges på

Når du optager et forbrugslån hos os, kan du bruge pengene på lige netop det, som du har lyst til. Vi har ingen interesse i at vide, hvad du vil bruge pengene på, modsat din bank. Det betyder, at du kan låne penge hurtigt og nemt til eksempelvis en rejse sydpå, en fødselsdagsfest eller noget helt tredje – det er udelukkende dig, der bestemmer! Vi anbefaler dog altid, at du ikke låner mere end nødvendigt, så du kan tilbagebetale lånet inden for den afsatte tidsfrist.

Vi anbefaler altid, at du ikke låner mere, end du har råd til at tilbagebetale. Heldigvis tilbyder vi dig mange forskellige størrelser forbrugslån, så du kan låne akkurat det beløb, som du har brug for. Det er utrolig nemt og hurtigt at låne penge hos os, og du kan forvente svar på din låneansøgning inden for utrolig kort tid. Du slipper altså for den lange og besværlige låneproces, som du vil kunne opleve i din bank.

Når du er på jagt efter det rette forbrugslån, anbefaler vi, at du altid lægger et budget som det første. På denne måde får du et overblik over, hvordan din økonomiske situation ser ud, og du sikrer dig, at du låner et beløb, som du også har mulighed for at afdrage på. Når du har et økonomisk overblik, er det tid til at finde det rette forbrugslån hos os. Husk, du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du skulle have spørgsmål angående optagelse af forbrugslån.

Det er nemt og hurtigt at låne penge hos vores samarbejdspartnere

Hvis du står og mangler penge på kontoen her og nu, er du kommet til det helt rette sted. Det bliver nemlig ikke lettere at låne penge end hos os, og du slipper for lange og komplicerede låneprocesser. Alt, du skal gøre, er at sende dine låneansøgning, som vi behandler inden for en kort tidsramme. Der går altså ikke lang tid, fra du sender din låneansøgning, til pengene står på din konto. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at låne penge, og det gavner dig, særligt hvis du mangler penge akut. Og det bedste ved det hele er, at du kan bruge pengene på lige netop det, du har lyst til.