Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.


Sådan optager du et lån på 13.000 kroner

Der kan være utrolig mange grunde til, at man akut får brug for at låne 13000 kroner her og nu. Du finder her på siden en samlet liste over alle de låneudbydere, der er villige til at tilbyde dig et lån på 13.000 kroner, så du kan få råd til det, du står og mangler – hvad end det så måtte være. Det kan eksempelvis være, at din bærbare computer er gået i stykker, og at du derfor har brug for at investere i en ny. Det kan også være, at bilen har brug for en omfattende og dyr reparation, eller måske du blot har brug for lidt luft i økonomien. Der kan altså være rigtig mange forskellige årsager, men når du optager et lån her på siden, behøver du ikke stå til ansvar for, hvad du har tænkt dig at bruge de lånte penge på.

Sammenlign lånene med hinanden her på siden

Her på siden har du mulighed for at finde mange forskellige typer af lån, så du har rig mulighed for at finde lige akkurat den låntype, som lever op til alle dine krav og ønsker. Det er i forbindelse med dette vigtigt, at du sørger for at overveje de forskellige vilkår på lånene, i og med at de har stor indflydelse på, hvad de endelige omkostninger bliver. Sørg derfor altid for at overveje de forskellige krav i forhold til tid og lånebeløb, så du ikke ender med at optage et lån, som slet ikke stemmer overens med din privatøkonomi. Du kan eksempelvis vælge at sammenligne de forskellige lån med hinanden, så du blot kan vælge lige akkurat det lån, som du bedst synes om.

Søg om lån hos flere udbydere

Det anbefales, at du altid sørger for at søge hos flere låneudbydere. På den måde kan du nemlig selv være med til at øge dine chancer for at få godkendt din ansøgning, og skulle det ske, at du får flere positive svar, skal du blot vælge den løsning, der er mest optimal for dig – og som desuden vil kunne spare dig flest penge. Se dig omkring her på siden og dan dig et overblik over dine muligheder for at låne 13000 kroner her og nu. Når du anvender vores sammenligningsliste, har du mulighed for at spare masser af penge og tid, så du hurtigere vil kunne få dine drømme opfyldt.

Lån 13000: Husk at lave et budget

Uanset om du skal bruge dit lån på 13.000 kr. til at betale uforudsete omkostninger, den nyeste gadget, familiens ferie eller noget helt fjerde, er det alfa og omega, at du laver et budget, så du er sikker på, at du får betalt pengene igen. At ligge et budget er ikke en særlig kunst, men det kan godt tage lidt tid, og det er bare en nødvendighed, som tilmed kan give dig et bedre overblik over din privatøkonomi.

I budgettet starter du øverst med at indtaste husstandens indkomst, hvorefter du trækker omkostningerne fra. Heri skal medregnes selv den mindste omkostning, og jo mere præcis du kan være, desto bedre bliver det at arbejde med ift. din private økonomi. Du kan med et budget hurtigt se, hvor meget du hver måned skal betale af dit lån på 13.000 kr. Når du så har lagt budgettet, er det let at følge, hvis du har været grundig nok, og derfor er det din sikkerhed for, at du uden problemer får tilbagebetalt de lånte penge.

Find dit lån online: Hold øje med dette nøgletal

Årlige omkostninger i procent bliver kaldt ÅOP, og det er et nøgletal, du skal holde øje med i forbindelse med dit lån, da dette dækker over alle omkostningerne ved lånet.
ÅOP kan opdeles i de omkostninger, der løbende kommer i forbindelse med lånet samt de engangsomkostninger, der kan være i form af gebyrer eller startgebyrer. Der er mange faktorer, der indgår i henholdsvis de løbende omkostninger og engangsomkostninger, og det er ikke altid, at de forskellige låneudbydere har de samme navne til de forskellige faktorer. Vi har her prøvet at gøre det mere overskueligt, hvad ÅOP reelt indebærer og hvilke faktorer, du derfor kan regne med er beregnet med.

De løbende omkostninger indebærer:

 • Månedlige- og årlige kontogebyr
 • Administrationsgebyr
 • PBS gebyr
 • Depotgebyr
 • Renter
 • Mm.

 

Engangsomkostningerne indebærer:

 • Stiftelsesprovision
 • Ekspeditionsgebyr
 • Tinglysningsafgift
 • Dokumentgebyr
 • Mm.

Et hurtigt lån: Modtag 13.000 kroner i morgen

En af fordelene ved at låne penge online er, at du nemt og hurtigt kan ansøge og blive godkendt. Efter du har ansøgt om de 13.000 kroner, ved en eller flere låneudbydere, vil du oftest inden for meget kort tid blive godkendt. De fleste låneudbydere har ved et beløb under 100.000 kroner en meget kort godkendelsesvarighed, hvilket betyder, at du som oftest vil blive godkendt inden for 1-2 timer, og ved nogle låneudbydere sker godkendelse straks.

Efter at du er blevet godkendt til lånet, kan du blot læne dig tilbage og glæde dig til, at de 13.000 kroner lander på din konto. Selve udbetalingsvarigheden varierer fra udbyder til udbyder, men i dag, hvor konkurrencen er blevet så stor inden for forbrugslån, kan du oftest få dine penge inden for meget få dage. De fleste låneudbydere arbejder med 1 dags varighed for udbetaling, men ellers skal du normalt blot vente 2-3 dage, så er pengene til din rådighed. Det kan dog være en fordel at vente et par dage på sine penge, hvis det betyder, at man får det helt rigtige lån, der dækker ens behov, og som er det billigste ud af mulighederne. Det er derfor vigtigt, at du gør dit forarbejde, inden du sender en ansøgning afsted, da faktorer som rente og ÅOP i sidste ende er vigtigere for dig end varigheden for udbetaling.