Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.


Leder du efter et billig sms lån med lav rente? Vi har forsøgt at samle og sammenligne alle danske sms lån. Det har vi gjort for at gøre det nemt og hurtigt at kunne vurdere og få overblikket over de bedste små lån for dig.

📱 Nye sms lån

Det eneste der skal udfyldes er en formular med navn, CPR-nummer og telefonnummer. Derefter modtages en besked hvor der skal bekræftes hvor mange penge man vil låne. Det er meget enkelt, meget nemt og meget hurtigt. Hurtighed er normalt ikke noget man bruger i sammenhæng med bankerne, hvor der godt kan gå op til 14 dage før pengene går ind på kontoen og derfor mange selvfølgelig vælger et sms lån og modtager pengene med det samme. Budgetter og større udregninger er den primære årsag til at processen kan være langtrukken når man vil låne penge i banken. Den manuelle fremgangsmåde er også en årsag til at processen tager en del længere tid. Som oftest vil en bankrådgiver skulle kigge både årsopgørelser og kontobevægelser igennem inden der kan laves et budget over hvad der kan lade sig gøre at låne og til hvilken rente. Meget tidskrævende og en smule frustrerende når man står og skal bruge pengene med det samme.sms lån

I modsætning til bankerne, hvor næsten alt gøres manuelt, så benytter låneinstitutterne en automatisk process når det gælder sms lån. Når først ansøgningen er sendt afsted er der et computersystem, som beregner hvor meget der kan lånes og til hvilken rente. Som nævnt tidligere, så tager denne process ikke ret meget mere end 10 minutter og så er pengene på kontoen.

Få minutter og pengene er på din konto

Vælg blandt en af de nye sms lån, som vi har fundet til dig i vores store tabel. Med et af de nye sms lån har du mulighed for at finde et bedre sms lån, end du tidligere har set. Står man i en situation og skal bruge penge kan man vælge at tage et sms lån. Hos de låneinstitutter der tilbyder sms lån kan man typisk låne mellem 500 og 10.000 kroner. Fordelen ved at vælge et sms lån fremfor et lån i banken er at pengene er på kontoen inden for meget få minutter. Man skal heller ikke stille sikkerhed for et sms lån og det kan i nogen tilfælde være meget praktisk. Hvis kontoen er mere eller mindre tømt sidst på måneden eller man måske er faldet over noget, som man bare må ej, så er et sms lån en nem mulighed. Sms lån kan variere meget i beløb og derfor passer det godt til sådanne situationer. Er behovet lidt større og der skal formentlig bruges lidt flere penge, så er forbrugslån en anden måde at låne penge på. Her har man nemlig mulighed for at låne helt op til 350.000 kr. men en meget lav rente helt ned til 6,9%.

✅ SMS lån gratis

De fleste banker kræver at man kan stille en eller anden form for sikkerhed for, at få bevilliget et banklån. Men det kan godt være en smule udfordrende at få et banklån hvis man hverken ejer bil, bolig eller andre lignende elementer med større værdi. Da det kræves at man stiller sikkerhed i ens værdier. Men her har sms lån en fordel, da man kan låne penge uden sikkerhed. Her behøver man ikke eje en masse værdier for at få et SMS lån uden sikkerhed.

⭐ Lån via Sms

Sms lån skal oftest tilbagebetales efter 30 dage. Låner man eksempelvis 10.000 kroner kan det være en udfordring af betale pengene tilbage efter 30 dage. Især hvis man i forvejen ikke er god til at spare penge eller hvis man er så uheldig at den forventlige indkomst udebliver.

Heldigvis er det i langt de fleste tilfælde en mulighed at forlænge sit lån, men det er klart at renten selvfølgelig ikke bliver lavere. Her skal man så vurdere om det bedre kan betale sig at låne lidt flere penge, ved at tage et kviklån. En lavere rente og længere løbetid er nemlig fordelene ved et kviklån.

nye sms lån

🔞 Sms lån 18 år

Det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt at tage et sms lån når man er 18 år. Der findes simpelthen ikke nogen der tilbyder sms lån til 18 årige. Derimod findes der et lille udpluk af låneinstitutter, som tilbyder forbrugslån til 18 årige. Faktisk kan man hos Selene Finans tage et forbrugslån helt ned til 3000 kroner, som beløbsmæssigt nærmest er identisk med et sms lån.

⚡ Sms lån udbetaling med det samme

Selvom der er rigtig mange fordele med et sms lån, så er der dog også et par ulemper. I og med at man ikke skal stille nogen form for sikkerhed og låneinstituttet ikke har muligheden for, at undersøge ens privatøkonomi, hvilket betyder at risikoen de tager er langt større end hos banken. Renten er derfor typisk væsentlig højere og derfor er lånet på sigt dyrere end eksempelvis forbrugslån eller kviklån.

Et sms lån anbefales derfor kun hvis man har relative små udgifter der skal dækkes. Er det større beløb der er behov for, så om til udenlandsrejser eller større materielle anskaffelser, anbefales det at man tager et kviklån eller forbrugslån. Her kan man nemlig låne op til 350.000 kroner. Løbetiden er oftest længere og renten lavere, sammenlignet med et sms lån. Det betyder selvfølgelig at perioden inden pengene skal tilbagebetales er længere.

sms lån udbetaling med det samme

Lån op til 4.000 kroner gratis – Tag et sms lån
Konkurrencen er efterhånden helt enorm og låneinstitutterne tilbyder lavere og lavere renter og faktisk i nogle tilfælde er det helt gratis at låne penge. Især hos de online låneinstitutter er konkurrencen hård. Nogen steder tilbydes gratis lån op til 4.000 kroner. Både hos Kvikautomaten.dk og VIVUS.dk tilbydes sms lån rentefrit. Endda kan der her lånes helt op til 11.000 kroner gratis i 30 dage. Nogen ville måske mene at dette tilbud er for godt til at være sandt, men det er det ganske vist alligevel.

Det skal selvfølgelig også lige nævnes at der kommer renter på disse gratis sms lån, hvis ikke man tilbagebetaler indenfor de 30 dage.

3 nemme trin til et sms lån
Da konkurrencen efterhånden er blevet kæmpe stor hos de online låneinstitutter, optimeres lånemetoderne konstant og lige nu kræver det ikke mere end 3 trin, at få pengene på kontoen. Ventetiden er nærmest ikke-eksisterende og det tager under 10 minutter og så er det pengene allerede på kontoen.

– Find det SMS lån som passer bedst til situationen.
– Ansøg om SMS lånet
– Modtag pengene på kontoen indenfor 10 minutter.

Alle kender det. Det er som om, at når man ingen penge har, så er alle de gode tilbud lige pludselig alle vegne. På nettet, Facebook og dine kammerater taler om dem. Det kan eksempelvis et nyt fjernsyn, telefon eller noget helt tredje. Heldigvis kan man for det meste afbetale på både telefon og fjernsyn i diverse webshops. Er dette ikke muligt, så kan det godt blive problematisk og hvis man ikke har en bekendt, der lige kan låne en, et par ekstra kontanter til den første, så kan den nye telefon eller det lækre nye Smart Tv godt være langt væk. Men står du i den heldige situation, at du kan udnytte internettets mange muligheder, så er her en af de allerbedste muligheder for at få lidt økonomiskstøtte. Med et sms lån har du mulighed for, at låne mindre beløber og derved står du ikke tilbage med et enormt lån. Sms lån kan klares hurtigt og er lige til at få styr på, på både telefonen eller en computer.

✅ Sms lån uden kreditvurdering

Med et sms lån kan du oftest låne mindre beløber. Det kan f.eks. være til noget du lige står og mangler. Alle kender den følelse, at det er en af de sidste dage på måneden og man står uden penge. Det er rigtig deprimerende og tit fortryder man, at man var så rundhåndede med ens penge først på måneden. Formentligt gik nogle af pengene på forskellige unødvendige ting tidligere på måneden. Heldigvis er det en løsning på dette problem. Denne problematik står mange mennesker i og derfor er der nu en rigtig omkostningsfri løsning. Via et sms lån kan du både hurtigt og nemt få lidt ekstra kontanter på kontoen.

💲 Sms lån hurtig udbetaling

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, der løbende tilbyder spændende og nye sms lån. Det at optage et lån kan have forskellige forhindringer. Det kan være, at man ikke lige har verdens bedste bankrådgiver, der fra tid til anden kan give en smule kredit eller et mindre lån. Specielt unge mennesker oplever denne frustration. En af grundene til det er, at de færreste unge har den helt store økonomiske erfaring, som gør dem kreditværdige. Desuden kan det tit være svært, at holde klare sig, hvis man kun har SU og både skal betale lejlighed, mad, bøger, fitness og hvad der ellers hører til almindelige udgifter. Med et sms lån kan du nemt glemme bekymringerne ved, at skulle have et afslag af ens bankrådgiver. Man kan nemlig med ganske få kliks fra Google, finde forskellige udbydere af sms lån. Der kan være stor forskel, så det er en rigtig god idé at holde styr på, hvor man kan få dem billigst. En anden ting, der er super vigtigt, er hvor hurtigt man kan få udbetalt lånet.

⌨️ Online sms lån

Man kan finde adskillige tilbud på forskellige sms lån online. Men det kan bestemt betale sig, at få undersøgt markedet før man begynder at låne. Der er nemlig både forskel på prisen på renterne og ikke mindst hvor lang tid der går inden at lånet er udbetalt. Det er heldigvis efterhånden sådan, at de fleste udbydere udbetaler lånet indenfor 24 timer. Det betyder, at hvis man står og mangler noget akut, så har man mulighed for at købe den enten senere på dagen eller dagen efter. Det er værd at overveje hvilken udbyder man vælger. Det er som regel klogest at vælge danske banker. Dette skaber både tryghed og en hvis sikkerhed for at virksomheden er reel. Der stilles nogle større krav til danske udbydere og derved er dette ens sikkerhed.

🎯 SmS lån uden nemid

Sidder man med ønsker eller drømme, der enten er oplevelser, ferier eller f.eks. nogle nye møbler, så kan det være rigtig frustrerende at man ikke har det største økonomiske rådighedsbeløb. Det begrænser desværre end til et vist punkt. Man er nødt til at prioritere nogle ting frem for andre. Det behøver ikke at være helt vilde ting, som jordomrejser eller nyt hus, men også mindre økonomiskkrævende ting. Det kunne være, at ens cykel er ved at være så rusten og slidt, at det er så hårdt at cykle op af bakken, at man er gennemblødt når man møder op på skolen eller på arbejdspladsen. Det er ikke bare hamrende irriterende, men også pinligt. Online kan du finde et sms lån, der på under 24 timer kan give en den økonomiske frihed man behøver, og som kan give det nødvendige overskud. Med mindre end 10 klik fra man søger på Google efter ”sms lån” kan man have pengene på ens bankkonto. Sms lånemulighederne er efterhånden så gode, at man næsten ikke betaler ret meget i rente. Dette er et simpelt princip – udbud og efterspørgsel. Der er rigtig mange udbydere af sms lån online, så det kræver løbende at disse udbydere giver bedre tilbud og derved lavere rente. Endvidere konkurrerer udbyderene om, at kunne levere pengene hurtigst muligt til deres kunder.

⌚️ Sms lån trods RKI

Få råd til det du går og drømmer om. Med et smslån får man lettere ved at gøre nogle flere af de ting, der gør en glad og som sætter lidt mere kulør på dagligdagen. En af de bedste råd, der kan gives videre er, at det er vigtigt at leve i mens at man er i live. Få oplevet en masse, find dig selv og gør flere af de ting, der gør dig glad – Hvis ikke man selv gør det, hvem skulle så gøre det? Husk på at når man bliver gammel, så er det frustrerende, at man ærgrer sig over de ting man ikke fik gjort. Et online smslån kan være udvejen til mindre stress og mere frihed. Personligbelønning er enormt vigtigt og ikke mindst nødvendigt for alle mennesker. Ikke alle mennesker får det gjort. Der kan være forskellige måder at gøre det på. Nogle af disse måder kan der være et økonomiskaspekt i. Derfor er det rart, at man ved hjælp af et smslån kan give en selv til forkælelse.

💨 Kvik sms lån

Der er intet som et kvik sms lån, der giver hurtige penge på kontoen. Hos nogle af de største udbydere, kan man på under en time forvente at have de nødvendige penge. Dette er utroligt imponerende. Specielt hvis man tager den almindelige bank i betragtning. Det tager ofte 1-2 uger inden, man kan være sikker på at have pengene. Det er slet ikke optimalt og det er bestemt også en af grundene til at markedet for sms lån er eksploderet de sidste par år. Firmaer som Vivus.dk og Zaplo.dk er konkurrencedygtige og har et professionelt setup. Det gør tingene enormt brugervenligt og det er i de fleste tilfælde kunden behov, der for alvor kommer i fokus. På danske marked for sms lån er desværre også et par brodne kar. Nogle af de noget mindre udbydere kan ikke helt leve op til de krav og tilbud, som de helt store kan. Det kan sommetider betyde, at man kan gå i flere dage og vente på at få udbetalt sit sms lån. Man gør klogt i, at undgå disse udbydere – specielt hvis man mangler penge akut.

💰 Få udbetaling samme dag med online sms lån

Når man når rådighedsbeløbet for tidligt på måneden, så kan det selv for den bedste økonom, være svært at holde sig på ret køl. Derfor er det de færreste, der kan sige sig helt fri for at have optaget et lån, eller lånt nogle penge af venner eller familie. Det kan ske for alle, at der kommer for mange uforudsete udgifter, og så kan man hurtigt komme lidt i vanskeligheder. Uden hverken mad eller drikke, så er det svært at klare dagligdagen. Med midlertidigt hjælp fra en sms lån-udbyder kan man komme oven vande og igen på rette vej igen. Det er ikke en skam at spørge om hjælp, og det bliver mere velset at optage små forbrugslån. Disse forbrugslån optages for at komme igennem svære tider med en stram økonomi. Med et sms lån kan man allerede inden ganske få minutter have kontanter disponible på ens konto igen. Det kan have den positive effekt, at man ikke behøver at bekymre sig om der er penge til mad – det kan for nogle være et enormt pres at få taget af skuldrene.

💻 Mød dit første sms lån online

SMS-lånet er det nemmeste og mest populære kviklån på markedet for dem, der kigger lommerne igennem for den sidste skilling til det, de drømmer om. Lånet er typisk et forbrugslån af en mindre størrelse. Størrelsen på lånet varierer naturligvis fra udbyder til udbyder, men typisk finder du ikke SMS-lån på over 5000 kr. på det danske marked. Selvom der ikke udbydes større pengesummer over SMS-lån, kan den mindre mængde gratis penge gøre en større forskel for lykken i din tilværelse.

✅ Gnidningsfrie lån gør på simpel vis hverdag til fest

Lånet, der optages fra din mobil med en ansøgningsproces på blot få minutter, gør det muligt for udbyderen at placere pengene på din bankkonto, blot få timer – allerhøjest et døgn – efter at du er blevet godkendt. Dette er fordi, det manuelle arbejde er minimeret til det yderste med et gratis sms lån. I bankerne vil medarbejderne undersøge hver en ansøger, hvorimod kviklånsudbydere har automatiske processer, der kører SMS-lånet. Du slipper også for at skulle gå ned i banken til samtaler, underskrivning af papirer og håndtryk med bankmænd i slips. Ved at det hele foregår over din mobil, er processen langt mere simpel og effektiv.

Lån penge med et SMS-lån og få det tiltrængte pusterum sidst på måneden, der gør det muligt at leve dit liv, som du lyster. At en månedsløn var utilstrækkelig skal ikke spænde ben for din fornøjelse.

⭐ SMS-lån er din måde at låne penge på

Med et SMS-lån slipper du for ventetid. Et sådant lån er nemlig oplagt til at realisere dine spontane drømme, da du på ganske kort tid kan gå fra at ansøge om lånet, til at pengene befinder sig på din konto. Det kan nærmest ikke gøres nemmere. SMS-lånet er dit gratis lån. Denne type lån er de seneste år blevet mere populær, da lånet giver danskerne mulighed for at undgå bankerne, men i stedet opleve brugervenlig, nem service og hurtig adgang til penge. Derfor bliver kampen internt mellem låneudbyderne også skærpet, så hvis du blot har en smule flair for overblik, vil du hurtigt kunne finde frem til det gratis lån, der passer til dine behov.

✅ Smslån uden sikkerhed

Ligeledes adskiller SMS-lånet sig også fra den traditionelle bank ved ikke at kræve, at du skal stille sikkerhed for dit lån. Du risikerer ikke at blive afvist, fordi du ikke ejer værdifulde objekter, bil eller ejendom. Ligeledes er disse ikke i risikozonen, hvis du ender i den uheldige situation, at du er ude af stand til at betale lånet tilbage. Kravene er altså mindre for at opnå et SMS-lån – til fordel for en række ansøgere, der ellers kunne risikere ikke at få det økonomiske bidrag, der kan lette hverdagen.

Omvendt stiller låneudbyderen krav, hvis du viser dig ude af stand til at betale tilbage. Gebyrerne og den højere rente er bagsiden af medaljen For hvor bankerne har en sikkerhed fra dig, pålægger kviklånsudbyderne dig i stedet en højere rente og en række gebyrer for ikke at tilbagebetale ansvarsfuldt.

⭐ Du har kortere tid at løbe på med et gratis SMS-lån

Et SMS-lån er, som tidligere nævnt, oftest et forholdsvist lille, gratis lån, der nemt kan opnås, og som hurtigt indfinder sig på din konto. Fordi lånet er af en mindre karakter, er løbetiden på lånet også ganske kort. Løbetid er et begreb, der bruges indenfor kviklån. Det refererer til den tid, du som kunde har til at betale lånet tilbage. Med et SMS-lån vil denne tid være kortere end ved et forbrugslån optaget i banken eller et større kviklån optaget online. Du bør derfor vide dig sikker på, at du er i stand til at betale lånet tilbage indenfor denne tid – så du undgår at havne i en kedelig situation, hvor låneudbyderens sanktioneringer vil gøre det dyrere og dermed sværere at tilbagebetale.

✅ Brug dømmekraften, når du låner penge

Livet er for kort til ikke at tage chancer – men dumme beslutninger kan risikere at påvirke din hverdag voldsomt på uønsket vis. Et SMS-lån skal lette din hverdag ved at give dig et økonomisk legerum i en periode, så du får friheden til at gøre det, du vil – om det så er at tage til koncert eller købe drømmetasken. Hvis du har optaget lånet med hovedet under armen og står uden mulighed for at betale tilbage, mister du glæden ved lånet. Derfor bør du tænke dig om og finde det helt rigtige lån, der passer til din økonomi.

Konsekvenserne ved manglende tilbagebetaling er ikke nævnt med henblik på at agere skræmmekampagne, men derimod for at opfordre dig til at vælge lånet med omhu. For at få mest glæde ud af lånet – lige fra at de gratis penge ruller ind på kontoen, til du har tilbagebetalt hver en øre – skal du have valgt det optimale lån. Søg derfor gennem alle SMS-lån og find det, der dækker dine behov, og som du samtidig har mulighed for at betale tilbage i tide. Undersøg ligeledes låneudbydernes vilkår, låneaftaler og udbudte rettigheder og find derved det match, der passer dig bedst.

✅ Smslån hos vores samarbejdspartnere

Det hurtige lån er for mange nødvendigt, når en uforudset udgift dukker op, eller uheldet er ude. Med et gratis SMS-lån er pengene hurtigt på kontoen efter ansøgningen. Problemerne kan derfor hurtigt sparkes af banen. SMS-lånets DNA ligger i effektiviteten. Låneprocessen såvel som tilbagebetalingsproceduren går stærkt. Typisk er de lånte penge at finde på kontoen indenfor et døgn, ligesom beløbet skal tilbagebetales indenfor en måned.

At pengene skal betales tilbage til udbyderen hurtigt, kan for mange også være en lettelse. Hvis du har valgt det optimale lån, der passer til dine økonomiske vilkår, bør det være nemt at betale det lånte beløb tilbage. Når løbetiden er kort, kan du nemt planlægge efter den – f.eks. i forhold til din månedsløn. Således kan SMS-lånet redde dig i land, når uheldet sker, mens du kort efter ikke skal tænke mere over det gratis lån, fordi det er tilbagebetalt.

Hos dine-penge.dk fandt jeg hurtigt hjælp til at optage mit første sms lån. Det er meget nemmere end at skulle gå i banken, og siden er virkelig overskuelig. Man kan lynhurtigt finde de informationer, man søger, og sikre sig at man sparer penge i forhold til sit lån.

★★★★★

Sara Jørgensen

Send din oplevelse og bedømmelse af dine-penge til os - klik her