Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

SparXpres udbyder nye muligheder til drømmere

At leve handler om at udleve sine drømme. En ærgerlig tendens i det danske samfund er, at mange tager sig til takke med en tilværelse, hvor de må leve foruden det, de drømmer om allermest – oftest på grund af en økonomisk begrænsning. Det ønsker låneselskabet SparXpres at lave om på. Ved at tilbyde nemme lån uden store omkostninger, gør udbyderen det muligt for den almindelige rugbrødsdansker at opnå de ting, der gør deres hverdag til en, der giver dem værdi.

Et kviklån gør det, der ellers virker helt uvirkeligt på ganske få døgn i langt de fleste tilfælde, muligt. Der, hvor indkomsten før har begrænset privatpersonen, opnår denne nu en ny chance med et lån fra SparXpres. Om du drømmer om en verdensrejse, udbygning eller sommerhus, så bliver lånet fra SparXpres den afgørende faktor, der gør det muligt.

Du kan også opleve, at økonomien er trang, at uheld hænder, eller at de materialistiske drømmekøb bliver for presserende. Ligegyldigt hvilke behov du har, finder du hos SparXpres et lån, der imødekommer disse, således at du kan opleve den længe ventede frihed.

SparXpres tilbyder kun lån, der er simple at opnå

Det er ikke raketvidenskab at ansøge om et lån hos SparXpres. Det kræver hverken en doktorgrad eller et maratondiplom. Alt, du behøver, er et NemID samt en alder over 18 år. Desuden må du heller ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Et kviklån fra SparXpres er for alle, uanset om du har en stor eller lille lønseddel.

Når du ansøger, vil der blive foretaget en kreditvurdering ud fra de informationer, du har vedlagt din ansøgning. Proceduren er som regel ukompliceret og ubetydelig, men den foretages dog alligevel for at sikre, at kunden er i stand til at tilbagebetale. Hvis det vurderes, at kunden ikke har det, der kræves for at være i stand til at leve op til lånets krav, vil kunden i langt de fleste tilfælde blive tilbudt et mindre lån, der bedre komplimenterer kundens situation.

I kontrast til den klassiske bankoplevelse skal kunden hos SparXpres ikke stille sikkerhed ved et lån. SparXpres ønsker ikke at have andel i dine værdier – hverken bil, bolig eller sommerhus. Dette giver bidrager til din oplevelse af en diskret udbyder, der prioriterer, at dit privatliv bevares så vidt muligt. Ligeledes blander SparXpres sig ikke i formålet med dit lån. Dette skal ikke oplyses, og det er ikke en del af det grundlag, hvorpå din ansøgning behandles.

Fleksible lån fås hos SparXpres

”Det lyder jo alt sammen meget godt – men det er sikkert fyldt med skjulte udgifter og uoverskuelige regnskaber” vil den tvivlsomme kunde givetvis indvende. Spørgsmålet er fair nok. For hvordan kan så simpelt et lån udbydes uden, at der er nogen faldgruber? Svaret er, at låneselskabet SparXpres har skabt en model, hvor kunden selv designer sit lån efter sine egne behov og økonomiske rækkevidde. Derved sikrer selskabet sig, at kunden vil være i stand til at tilbagebetale hele beløbet med de eventuelle renter.

SparXpres udbyder lån fra 5.000 kr. til 50.000 kr. Hos udbyderen tilrettelægger kunden selv sit lån. Det er muligt at tilbagebetale lånet over alt mellem 12 til 60 måneder. Til gengæld er den månedlige ydelse hos SparXpres standardiseret. Det vil sige, at du skal betale et månedligt beløb, der er fastlagt på forhånd alt efter størrelsen på dit lån såvel som din valgte tilbagebetalingsperiode – den såkaldte løbetid.

At du, som kunde, selv bestemmer omfanget af dit lån hos SparXpres samt dit tilbagebetalingsforløb sikrer, at du ikke ender i en uheldig situation, hvor du ikke har gennemskuet din konkrete låneaftale og derfor ikke er i stand til at leve op til dens krav om tilbagebetaling. Dette bør være en essentiel prioritet for kviklånskunder, da de, der viser sig ude af stand til at tilbagebetale uundgåeligt, vil opleve økonomiske sanktioner i form af gebyrer, der kan få konsekvenser for privatøkonomien.

SparXpres sikrer de ekstra goder

Hos SparXpres tilbydes en række ekstra features, der gør din oplevelse af selskabet fuldt ud tilfredsstillende. Hvis du ønsker at forhøje dit lån, er dette ikke en hård nød at knække for udbyderen. Du skal blot igennem en ny og ligeså simpel kreditvurdering før denne aftale er i hus.

Yderligere er det også muligt at kontakte SparXpres, hvis du er ude af stand til at betale dit lån – helst i god tid. Generelt er de dygtige medarbejdere altid til rådighed og særligt hjælpsomme i forbindelse med låneprocessen. De svarer på eventuelle spørgsmål og hjælper dig gennem dit lån, således at du hele tiden føler dig imødekommet og støttet på rette vis. SparXpres’ kontaktoplysninger finder du på deres hjemmeside, hvor du også kan finde yderligere informationer om virksomhedens tilbud såvel som selvfølgelig låneberegner fra SparXpres, hvorfra du kan foretage dit første lån.

Et lån, der passer din hverdag

SparXpres ønsker at tilbyde sine kunder et anseeligt alternativ til den traditionelle bank både ved så vidt muligt at blande sig uden om kundens private anliggender men ligeledes ved at skabe muligheder, der ikke forekommer ved et klassisk banklån. Hos SparXpres skal du ikke møde fysisk op nogle steder. Du skal i stedet blot tilgå internettet. Herefter finder du det lån, der skaber de rette muligheder for dig samt passer dine muligheder for tilbagebetaling.

Når ansøgningen er sendt, vil du opleve den springende forskel. Det tager hverken uger, flere papirsager eller mere bøvl, end det før beskrevne beløb, før din lån kan accepteres. Kort tid efter vil pengene indfinde sig på din konto – faktisk garanterer SparXpres bank, at dit lånte beløb vil være disponibelt på din konto allerede efter tre hverdage.

At SparXpres har skabt disse omstændigheder omkring lånet således, finder mange tiltrækkende. Det passer nemlig ofte hverdagen bedre end stressende samtaler med bankrådgivere samt utallige bureaukratiske procedurer. Alt dette skæres fra således, at kun det vigtigste er tilbage. Du sikres luft i budgettet, således at du kan have den livsstil, du ønsker.