Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Om Basisbank

Den online låneudbyder af kviklån Basisbank er skabt af en håndfuld unge i år 2000. I dag bestyres banken af dygtige fagmænd, der er garvede indenfor finanssektoren. De tilbyder en række produkter såsom kort, opsparing, investeringsmuligheder og opsparingskonti. Du kan altså benytte banken som din primære bank. Forskellen mellem denne og andre banker er, at denne bank, i modsætning til en traditionel bank, aldrig kræver at møde dig i virkeligheden. Fremfor fysisk at trykke hænder, når banken og dig mødes, skal du hos Basisbank blot trykke dit NemID.

Basisbank skaber muligheder

Udover at hjælpe dig som din primære bank, kan Basisbank også tilbyde dig kviklån. Lånene er af belejlig størrelse, lander hurtigt på din konto samt gives til en fair rente – og du behøver ikke engang være fast kunde hos selskabet.

Et økonomisk tilbud skaber frihed. Basisbank giver din konto et pift, der giver dig mulighed for at skabe din egen tilværelse. Med et lån slipper du for at vende hver mønt, når du vil opleve noget ekstra, og du får i stedet muligheden for at sætte kortet i og indløse dine drømme helt bekymringsfrit. Det er kun dig, der har indflydelse på, hvad dine penge skal bruges til; om det er drømmen om den store rejse, den nye bil eller det renoverede køkkenet, der skal realiseres, er det muligt hos Basisbank.dk.

Med et kviklån fra Basisbank er det tid til at stoppe med at dagdrømme. Selv det, der virker mest umuligt, kan på utrolig kort tid blive til virkelighed. Alt lige fra de små ønsker til de store ambitioner kan med hjælp fra Basisbank blive til en realitet. Låneudbyderen tilbyder nemlig lån fra det mere diskrete beløb på 30.000 kr. helt op til livsændrende lån af 500.000 kr.

Lånene passer til dine behov. Hos Basisbank skelnes der mellem tre standardlån, der med deres vidtfavnende tilbud passer langt de fleste kunders forhåbninger. Udbyderens forskellige forbrugslån tilbydes som et privatlånstilbud, et billånstilbud såvel som et tilbud om samlelån. Disse lån imødekommer kundernes forskellige behov. På trods af, at der kan optages forskellige typer lån, er slutresultat det samme for kunden: nye, høje tal på bankkontoen, der garanterer, at ønsker går i opfyldelse.

Farvel til Hr. Bankrådgiver

Basisbank er en online-baseret låneudbyder, der tilbyder kviklån til dig, der ønsker at blive frigjort af bankens krav, men som stadig sukker efter et økonomisk kirsebær på toppen. Mange finder det uoverskueligt, frustrerende og stressende med de indviklede procedurer, krævende samtaler og den store mængde papirarbejde, der alt samme hører et lån hos den traditionelle bank til. Nogle finder, at det er udfordrende at skulle finde tiden til tage en tur i banken og redegøre for sit forbrugslån. Andre synes ikke, det kommer banken ved, hvad de ønsker at spendere deres forbrugslån på; begge kundetyper vil opleve, at deres bekymringer bliver gjort til skamme hos Basisbank.dk

Hos låneselskabet Basisbank kan lån foretages, uden at du behøver rejse dig fra sofaen – og uden at du behøver at gøre rede for, hvorledes lånet skal benyttes. For at opnå et lån hos låneudbyderen skal du udfylde en låneformular online. Således skal du blot bruge din computer, dit NemID og ganske få personlige oplysninger for at anskaffe det beløb, du ønsker. Du er altså ikke i direkte kontakt med nogle andre mennesker end dig selv – det bliver ikke nemmere at få økonomien til at spille.

Brugervenlighed er højeste prioritet hos Basisbank

Folkene bag Basisbank er fuldt bevidste om, hvilke faktorer, der har indflydelse på, at deres kunder får en tilfredsstillende oplevelse. Det handler således om effektivitet, overskuelige ansøgningsprocedurer samt god service.

Låneproceduren er holdt til det simpleste, når du optager et lån hos Basisbank. I forbindelse med den ansøgning, du skal udfylde for at anmode om et lån hos selskabet, skal du kun bruge dit CPR-nummer, dit kontonummer og dit NemID.

Et kviklån fra Basisbank vil hurtigt indfinde sig på kundens bankkonto. Det er kernen af konceptet hos Basisbank såvel som hos de fleste andre internet-baserede låneudbydere. Modsat traditionelle banker promoverer de online selskaber sig nemlig ved at være de bedste til at sikre netop denne service – nemlig penge, der hurtigt er til at føle på. Hos Basisbank.dk er de fuld bevidste om deres ansvar og har koordineret deres udbetaling, således at kunden fuldt ud kan regne med det.

Alle lånte penge udbetales kl. 14 på alle hverdage. Således kan kunden have fuld tillid til, at hvis blot deres lån er accepteret og underskrevet med NemID, så vil deres penge være at finde på deres konto senest dagen efter.

Basisbank tilbyder ekstra muligheder og gode vilkår

Markedet for kviklån er stort, og det bliver kun større, i takt med at låntypen bliver mere populær. Derfor skal de forskellige udbydere være konkurrencedygtige; ikke blot ved at have anseelige lånetilbud, men også ved at tilbyde ekstra muligheder og fordelagtige vilkår.

Hos Basisbank er der et øget fokus på at skabe aftaler, der giver tilfredse kunder. Derfor gives der en række yderligere friheder til kunder, hvis dette er ønsket. Det kan for eksempel være muligt at forhøje sit lån, indbetale ekstra på sit lån eller indfri sit lån før tid, hvis man kontakter selskabet.

Når du optager et lån hos Basisbank, er du fri for endnu en bekymring, der ellers ville forekomme, hvis låneaftalen var mellem dig og din almindelige bank. Hos Basisbank dk skal du nemlig ikke stå til sikkerhed for dit lån. Det vil sige, at du ikke risikerer at miste personlige værdier, hvis det viser sig, at du ikke er i stand til at tilbagebetale dit lån.

Stop med at drømme og begynd at leve

Basisbanks renter er holdt på et fast, lavt niveau, så det er muligt for alle at opleve friheden, fordelene og eventyrene med et kviklån. Den lave rente betyder, at også tilbagebetalingen på større lån er overkommelig. Selv omfattende projekter som tilbygning, køb af en båd eller en større sommerferie til USA er blot få klik væk hos Basisbank.

Låneprocessen er let og ventetiden er kort. Derved udmærker selskabet sig som et brugervenligt foretagende, der skaber muligheder – selv for rugbrødsdanskeren.