Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.


Lån 20.000 kroner på en fleksibel og simpel måde

Det er desværre ikke altid så simpelt at låne penge, da mange låneudbydere snyder deres kunder med ugennemskuelige og dyre lån. Sådan er det bestemt ikke, når du låner penge her på siden. Det er nemlig sådan, at de fleste af de låneudbydere, som du kan finde på vores liste, tilbyder låneberegnere, så du kan få et samlet og overskueligt overblik over de mange lån. Du kan eksempelvis vælge at låne 20.000 kroner, og du vælger helt selv, om du ønsker at låne over fire eller fem år alt efter, hvad der passer din nuværende situation bedst. Fordelen ved at låne her på siden er desuden, at det er en utrolig simpel og hurtig måde at låne penge på, i og med at du slipper for at skulle møde fysisk op i banken flere gange og skrive under på bunkevis af papirer og dokumenter.

Få råd til det, du står og mangler her og nu

Der kan være utroligt mange forskellige årsager til, at man pludselig kan få brug for ekstra penge på lommen her og nu, og med 20.000 kroner vil man uden tvivl kunne komme rigtig langt. Med et sådan beløb vil du eksempelvis kunne få råd til nye møbler til hjemmet, ny elektronik eller nye hvidevarer til køkkenet. Når du låner penge her på siden, kan du frit vælge mellem flere forskellige lånetyper og låneudbydere, så du har rig mulighed for at vælge lige akkurat den løsning, der passer dig bedst.

Vær garanteret en tilgængelig låneudbyder, der ikke stiller personlige spørgsmål

Ved at låne penge af en online låneudbyder frem for banken er du garanteret en udbyder, der altid er tilgængelig, og herudover får du svar i løbet af blot 120 minutter. Det gør, at du langt hurtigere vil kunne få penge mellem hænderne og få opfyldt dine drømme, hvad end de måtte være. Ønsker du således en fleksibel og hurtig måde at låne penge på, er der ingen tvivl om, at du bør vælge én af de låneudbydere, du finder her på siden. Vi skal dog gøre opmærksom på, at prisen muligvis er en smule højere, end hvis du låner penge i banken, men til gengæld stiller de online låneudbydere ingen spørgsmål til, hvad du har tænkt dig at bruge de lånte penge til. Udvælg lige akkurat den låneudbyder på listen, som lever op til dine ønsker og krav, og lån 20.000 kroner allerede i dag, så du kan få råd til det, du akut står og mangler her og nu.

Hvilke lånetype skal du vælge, når du låner 20.000 kr.?

Hvis du vælger et lån på 20.000 kr., er der forskellige lånetyper, som du kan benytte dig af. Lån på 20.000 kr. kan enten være et større kviklån eller et beskedent forbrugslån. Begge lånetyper har deres fordele og ulemper. Ved et kviklån skal pengene oftest afbetales inden for kort tid, mens du til gengæld får pengene hurtigt. Med et kviklån bliver renten, ligesom med alle andre lån, beregnet på årsbasis. Derfor kan renten godt virke meget høj, men dette er mere et resultat af beregningsmetoden end den reelle rente. Denne skævvridning af renten opstår, fordi kviklån er lavet til hurtig afbetaling, og derfor vil renten altså kun være så høj, hvis du skulle afbetale lånet igennem et år.

Den anden type lån er et forbrugslån. Denne lånetype er ofte mere fleksibel end et kviklån, og du har mulighed for at have en lang løbetid på lånet. Du får stadig pengene hurtigt, men låneudbyderne stiller til tider lidt højere krav til din alder og dokumentation. Dette er dog vidt forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, og mange udbydere tilbyder derfor lån på 20.000 kr. uden dokumentation. Med et forbrugslån er renten lavere end ved et kviklån, men lånet skal tilbagebetales gennem en længere periode. Et forbrugslån er derfor den optimale løsning, hvis du gerne vil låne nogle penge, men samtidig ønsker luft i budgettet, mens du afbetaler lånet.

Hvis du er heldig, kan du også komme ud for, at låneudbyderne tilbyder lån på 20.000 kr. rentefrit. Men med disse lån er løbetiden ofte kort, og det er ikke så udbredt med større kviklån og forbrugslån.

Lån på 20.000 kr. med lav rente: Husk at tjekke lånets ÅOP

Den bedste måde at sammenligne forskellige låneudbydere og lån på 20.000 kr. med hinanden er ved at undersøge lånets ÅOP. ÅOP er en forkortelse for ”årlige omkostninger i procent”, og tallet viser alle samlede omkostninger omregnet til procent. I ÅOP medregnes både startomkostningerne, renteomkostningerne, lånesummen og låneterminerne. Derfor er ÅOP en måde at omregne alle låneomkostningerne til én rente, og det er påkrævet, at alle låneudbydere oplyser lånets ÅOP.

Lånets ÅOP er en god måde at sammenligne lån, der er identiske, da det kan være svært at gennemskue, hvilke lån der er billigst alene ud fra renten. Når du sammenligner ud fra lånets ÅOP, skal du ikke tage stilling til startomkostninger osv., da alle omkostninger allerede er samlet i dette tal.

Lån 20.000 kr. billigt – sammenlign mulighederne her

Hvis du sammenligner lån ud fra deres ÅOP, er det vigtigt, at du sammenligner identiske lån. Hermed ikke sagt at lånene skal komme fra samme udbyder, men de skal som udgangspunkt have samme løbetid og samme lånebeløb (kaldes også hovedstolen). Hvis du sammenligner lån med forskellige løbetider, vil du få et misvisende resultat, da lån med lang løbetid får en lavere ÅOP. Dette har gjort, at nogle forbrugere tror, at lånet med den lange løbetid er billigst. Men dette er ikke tilfældet, da startomkostningerne vejer tungere i lån med en kort løbetid. Hvis du sammenligner lån med forskellige lånebeløb, vil du ligeledes opleve, at lånets ÅOP bliver lavere, hvis lånebeløbet er højere. Igen skyldes dette, at startomkostningerne vejer tungere hos lån med en lav hovedstol.