Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

L’EASY A/S er en dansk virksomhed, som nok i særdeleshed er kendt for at sælge elektronik og hvidevarer – og ikke mindst for deres altid veloplagte medarbejder Peter, som gerne kommer og hjælper med installeringen, når du har købt et nyt TV eller en ny computer.

De startede tilbage i 1985 og er siden vokset eksplosivt. Ud over det danske marked er de også at finde i både Norge og Sverige. L’EASY er en del af koncernen 3C Holding, som står bag en lang række mindre virksomheder – herunder også DER Privat Finans, som ligeledes tilbyder lån til danskerne.

Det er L’EASY altså også begyndt at gøre, efter de fik succes med deres salg af elektronik og hvidevarer. De har nogle forskellige muligheder for lån, alt efter hvad dine behov er, og her er det altså L’EASY Minilån, vi stiller skarpt på. Er du interesseret i noget andet, kan du også tage et kig på deres L’EASY Kontantlån.

Krav for at låne hos L’EASY

Som hos enhver anden låneudbyder er der også hos L’EASY nogle krav, du skal opfylde for at kunne få tilbudt et lån. Du skal således være minimum 21 år gammel for at kunne låne penge, og du må naturligvis ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitorregistret. Er du dét, skal du vente 5 år, før du har mulighed for at blive slettet og dermed igen kan optage et lån. Du kan også blive slettet som dårlig betaler, hvis du betaler den regning, der fik dig registret i første omgang, men det kan naturligvis være svært, hvis økonomien halter. Generelt skal du passe på med at låne penge, hvis din økonomiske situation ikke er optimal.

Ud over de førnævnte krav skal du også have en fast indtægt, og dette skal du kunne bevise, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at kunne få et L’EASY Minilån. På den måde sikrer de sig, at de får deres penge tilbage. For at kunne underskrive din låneaftale elektronisk, er du selvfølgelig nødt til at have et NemID, så dette er altså også et krav, du skal opfylde, hvis du vil låne hos L’EASY.

Dine lånemuligheder

Hos L’EASY Minilån er det gjort ganske nemt og overskueligt at låne penge. Der er ikke alverdens forskellige muligheder, som i virkeligheden ofte blot gør det sværere at finde ud af, hvad man skal vælge. Du skal blot forholde dig til, hvor mange penge du vil låne og hvor lang tid, du skal bruge på at betale dem tilbage.

Du kan således låne imellem 10.000 og 50.000 kroner med denne type lån, og du skal betale dem tilbage over maksimalt 120 måneder. Du vælger ganske enkelt, om du skal bruge fra 24 eller helt op til 120 måneder måneder på at betale lånet ud, og du opnår dermed fleksibilitet i forhold til hvor lang tid du ønsker at betale lånet tilbage over.

Ved at gøre det på denne måde gør de det nemmere for dig som kunde at finde den rette løsning, fordi der simpelthen ikke er så mange forskellige muligheder. Har man 15 forskellige lånetyper og en løbetid, der kan varieres i det uendelige, bliver det ofte kun mere forvirrende, og så risikerer man, at man ikke får valgt det mest optimal lån for ens økonomi. Det undgår man med et L’EASY Minilån, hvor mulighederne er begrænsede for både din og deres egen skyld.

Sådan ansøger du om et lån

Ønsker du at optage et L’EASY Minilån, skal du blot ansøge om det på hjemmesiden. Du skal afgøre, hvor mange penge du har brug for, og hvor længe du skal bruge til at betale dem tilbage.

Når du sender din ansøgning afsted, skal du indtaste dine personlige oplysninger og skrive under med NemID. Det giver dem mulighed for at indhente oplysninger om din privatøkonomi, så de kan vurdere din personlige kreditværdighed. Vurderer de dig som egnet til at få et lån, vil de sende dig en låneaftale inden for kort tid. For at de kan sende dig din låneaftale, er det nødvendigt, at du har en aktiv e-mailadresse, som de kan kontakte dig på.

Når du får din låneaftale, kan du se, hvilket lån det helt konkret er, de kan tilbyde dig. Her kan du ligeledes se din endelige rente og dit månedlige afdrag, og så skal du tage stilling til, om dette giver mening for dig. Fik du lige nøjagtigt det tilbud, du håbede på, skriver du blot låneaftalen under med dit NemID, og så har du pengene på din konto i løbet af 2 hverdage.

Er det derimod ikke den optimale løsning, kan du prøve at søge om dit ønskede lån igen på et senere tidspunkt eller kontakte L’EASY Minilån i deres kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Hvis man går i banken for at låne penge, vil de kræve, at man stiller en form for sikkerhed. Det behøver man imidlertid ikke med L’EASY Minilån, og det gør det endnu nemmere for dig at låne de penge, du har brug for.

Med et lån hos L’EASY kan du bruge pengene på lige det du har lyst til hvad enten det er på ferie, ombygning eller noget helt tredje – så længe de får deres penge igen til tiden, spiller det ingen rolle.

Ved at låne penge på denne måde skal du altså ikke igennem alle de strenge lånekrav, som du skal, hvis du vælger at gå i banken for at låne penge. Desuden får du hurtigt svar på din ansøgning frem for at skulle gå og vente på at finde ud af, om du kan låne penge eller ej. Det er altså alt i alt en ekstremt hurtig måde at låne penge på, og det er helt ideelt til dig, der står og mangler penge her og nu.