Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.


Privatlån på ingen tid

Hvis du tænker på at tage et privatlån, til lige præcis dét du står og mangler nu og her?

Ja, så behøver du ikke gå ned i banken for at tage et privatlån, hvor man skal komme med alle mulige argumenter for, hvad og hvorfor lånet skal bevilges. Du finder online privatlån uden sikkerhed lige her på Dine-penge.dk.

På denne side kan du blandt andet læse om:

 • Hvad privatlån indebærer samt hvilke lånevilkår der er ved de forskellige lån og udbydere.
 • Hvor du har mulighed for at finde de bedste og billigste lån uden sikkerhed til dig.
 • Hvordan ansøger om online privatlån lige nu og her uden de store komplikationer.

I vores oversigt har vi samlet de bedste online privatlån i Danmark, så du nu kun skal kigge ét sted, når du er ved at kigge efter privatlån.

Vi hjælper dig med at finde de bedste privatlån, sammenligne de forskellige vilkår der er ved det specifikke lån samt selve ansøgningsprocessen, der er ved online privatlån uden sikkerhed. På den måde finder du nemt og hurtigt en løsning der passer til lige netop dit behov – lige på stedet.

Du kan også læse om Kviklån eller SMS-lån, hvis du er på udkig efter et nemt og hurtigt lån, med hurtig udbetalingstid.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er i normal tale også bare kaldet for et lån. På det online lånemarked som vi kender det i dag, bliver denne låntype også ofte sat i forbindelse med de forskellige låntyper som blandt andet nævnt ovenfor: forbrugslån, kviklån eller SMS-lån. Derfor kan man godt argumentere for at det er en smule overflødigt at tilføje ”privat” foran, når vi nu taler om forbrugere. Uanset hvad, så er det et lån, der er tale om, og vi vil nu komme nærmere ind på detaljerne omkring det.

Den generelle årsag til at lånene kaldes for privatlån og ikke bare lån, er at banker ofte låner ud til både private og erhvervsdrivende. Det er altså lånets modtager der gør forskellen for navnet.

Et privatlån ar altså derfor et lån der udbetales til privatpersoner, i modsætning til lån til virksomheder.

Det er helt essentielt at skelne mellem de to låntyper, da der er vidt forskellige vilkår gældende for dem begge og derfor stor forskel på, i hvilken situation lånene ansøges og udbetales.

F.eks. ved erhvervslån skal man tage stilling til (for nogen) komplicerede begreber som likviditet, drift, kurs og anlægsomkostninger. Derudover har lån til virksomheder et helt andet formål end privatlån. Ved denne type lån er formålet primært at hjælpe virksomheden rent økonomisk, således at den har mulighed for at blive drevet videre i fremtiden, og på længere sigt generere et overskud.

Ved et privatlån er der imidlertid helt andre vilkår og betingelser, som gør sig gældende. Disse ting er nødvendige at overveje nøje før du ansøger om et lån, så du ved hvilken situation, det bliver i fremtiden, og på den måde hele tiden kan bevare overblikket over din økonomiske situation.

Disse ting skal du blandt andre overveje, når du ser på de forskellige privatlån:

 • Prisen for lånet, herunder både ÅOP og rentesats.
 • Yderligere omkostninger (eksempelvis stiftelses- og indfrielsesgebyrer)
 • Løbetiden – altså tidsrammen hvor lånet skal tilbagebetales.
 • Svar- og udbetalingstid for lånet.
 • De krav der stilles til dig som låntager, herunder indkomst, andre låneforhold osv.

Disse privatlån er altså tiltænkt lån til privatpersoner, modsat ovenfor beskrevne erhvervslån, som kun er tiltænkt virksomheder, og formål der tilgodeser disses interesser.

Det er vigtigt at understrege at der altså er væsentlige forskelle mellem privatlån i banken og privatlån der bliver optaget uden om banken. Dette gælder især for privatlån, da der her er meget stor variation i forhold til de vilkår og betingelser, som de forskellige udbydere tilbyder lånene ud fra. Herunder især renten, som er en af de helt store faktorer i forbindelse med valget om at optage lån.

Vi vil nu herunder beskrive i flere detaljer om privatlån i både banken samt hos de forskellige online låneudbydere.

Privatlån i banken

Når man optager et privatlån i banken foregår det som regel på den måde, at der er en længere ansøgningsproces, hvor banken laver en grundigere vurdering af din kreditværdighed. I denne proces gennemgår banken forskellige ting om dig og din økonomi, for at vurdere om de vil og har mulighed for at bevilge dig lånet. Dette indebærer:

 • Først og fremmest et personligt fremmøde med en bankrådgiver i banken.
 • Fremvisning eller indsendelse af relevante økonomiske dokumenter som eksempelvis budget, lønsedler, skattepapirer, årsopgørelse eller lignende.
 • En længerevarende behandlingstid af din ansøgning, som kan vare adskillige dage, hvor banken gennemgår alle de indsendte oplysninger og data.

Herefter, når den pågældende bankrådgiver har lavet en overordnet kreditvurdering af dig, vil du få svar på ansøgningen. Her får du enten et afslag eller et tilbud på et lån, med lånevilkår som banken kan gå med til under de givne omstændigheder, som de er blevet præsenteret for i føromtalte ansøgningsproces. Herefter skal det også nævnes at banken ofte tilmed kræver, en eller anden form for sikkerhed for dit privatlån, for at de er villige til at udbetale pengene.

Du kan derfor blandt andet blive bedt om at stille både bil, bolig, værdipapirer eller andre værdier som sikkerhed for lånet. Dette afhænger naturligvis af privatlånets samlede størrelse.

Når disse vilkår og betingelser er imødekommet og opfyldt betyder det dog også, at banken vil kunne tilbyde dig en lavere rente, fornuftige vilkår og dermed lavere omkostninger i forbindelse med privatlånet.

Dog er det langt fra alle personer, der bliver godkendt til at optage et sådant privatlån i banken, da der som det ses ovenfor, er mange krav der skal opfyldes. Her er der betydeligt større sandsynlighed for at blive godkendt hos online låneudbyderne i stedet.

Det er derfor vigtigt at undersøge markedet for online låneudbydere, for at finde det bedste og billigste privatlån.

Online privatlån – En nemmere vej

Som det fremgår ovenfor, er der en overvejende sandsynlighed for at blive afvist til privatlån i banken. Derfor kan det være en god ide at undersøge onlinemarkedet for privatlån, da der her er større sandsynlighed for at blive godkendt, og du undgår tilmed en lang låneproces som ikke stiller nær så mange krav som bankerne gør.

Derfor er et ganske oplagt alternativ nemlig online privatlån.

En af de helt store fordele er som nævnt her, at låneprocessen er væsentligt hurtigere end i banken, da alt i processen foregår ved hjælp af at bruge NemID. På denne måde slipper du både for at skulle møde op i banken, samt alt foregår automatisk når du vil låne penge.

En anden af de store fordele skal det også nævnes, at det heller ikke kræves at du skal stille sikkerhed for privatlånet. Du skal hverken begrunde hvorfor du skal låne penge, eller hvad disse skal bruges til. Det står dig helt frit for.

Dit privatlån uden sikkerhed kan altså bruges til lige præcis dét du står og har brug for.

Selve låneprocessen er utrolig nem og simpel, og alt foregår i en meget overskuelig proces, som ikke kræver alt for mange steps. Den indebærer:

 • Først og fremmest er der en nem ansøgningsformular som skal udfyldes. Dette gøres via låneudbyderens hjemmeside.
 • Når denne er udfyldt, underskrives ansøgningen med dit NemID.
 • Herefter behandles ansøgningen på kort tid – ofte blot få minutter, hvorefter du vil få svar på din ansøgning.

Hvis din låneansøgning går hen og bliver godkendt af låneudbyderen, går der omkring én bankdag, hvorefter lånet bliver udbetalt. Det er altså en supernem ansøgningsproces, behandlingen af ansøgningen går hurtigt, og udbetalingen af lånet foregår også indenfor blot én dag. Alt i alt et meget nemt og hurtigt lån.

Vigtigt at nævne er det dog også, at renten som tilbydes gennem online privatlån, generelt set er højere end privatlån i banken. Grunden til dette er primært at der ikke stilles sikkerhed ved online privatlån, ligesom der normalvis gøres ved et privatlån i banken.

Det er dog muligt at finde billige, attraktive online privatlån – vi har samlet dem alle i vores oversigt!

Disse steder får du de billigste privatlån online

Er du på udkig efter det bedste og billigste privatlån med den laveste rente, giver vi dig her tre eksempler på låneudbydere, som tilbyder billige privatlån.

Grunden til at rente varierer er, at den bliver fastsat ved hjælp af en individuel kreditvurdering. Der kan derfor ikke gives én specifik rente, da dette afhænger af din individuelle situation, samt hvad låneudbyderen vurderer, de vil tilbyde af rente på lånet.

Denne kreditvurdering baseres på de oplysninger, som de indhenter, når du indtaster dit NemID, og dermed oplysninger fra bl.a. SKAT.

Det er derfor også her, hvor låneudbyderen vurderer, om de vil tilbyde et lån til dig.

En god måde hvorpå man kan finde det bedste lån, er ved at sammenligne alle muligheder der er. Det er altså vigtigt at du sammenligner vilkårene fra alle relevante låneudbydere, for på den måde at kunne se, hvem der kan tilbyde den billigste rente, og de bedste vilkår generelt.

Det er netop derfor at Dine-penge.dk er opstået, for at skabe det bedste overblik, til at kunne sammenligne vilkårene hos alle låneudbydere der er på markedet. I vores skema ovenfor kan du let filtrere lån, og sammenligne på tværs af de forskellige låneudbydere. Find de vilkår som passer til dig og din situation, og du kan herefter se hvilke lån, du skal kigge nærmere på.

Er det muligt at låne trods RKI?

Et meget udbredt spørgsmål blandt folk, der er på udkig efter et online privatlån, er spørgsmålet om man kan låne penge, på trods af at man er registreret i RKI, altså registeret for dårlige betalere. Kort sagt kan man sige at det er IKKE muligt.

I dagens Danmark er det altså ikke en mulighed at tage et online privatlån, hvis man er registreret i RKI. Grunden er at udbyderne på lånemarkedet, vil være helt sikre på, at låntagerne også er i stand til at betale deres privatlån tilbage igen.

Hvis man så er registeret i RKI, er man altså stemplet som dårlig betaler, og der er derfor en mindre sandsynlighed for at man kan betale lånet tilbage. Man er derfor en mindre attraktiv kunde, og derfor vil låneudbyderne ikke tilbyde lån, til personer i dette register.

Det er for risikabelt for låneudbydere at tilbyde lån til personer i RKI-registret, og det er derfor ikke muligt.

Der er dog én mulighed. Du kan blive fjernet fra RKI igen.

Er du havnet i RKI? Sådan fjerner du din RKI-registrering

Hvis du på den ene eller den anden måde er røget i RKI-registret, så kan du ved hjælp af to måder, få fjernet din registrering igen:

 1. Du kan først og fremmest betale gælden hos virksomheden, som har registreret dig i systemet.
 2. Der er også mulighed for at vente i 5 år, og du vil herefter ikke længere være registreret, for gælden længere, og dermed bliver du også fjernet fra RKI.

Hvis du i fremtiden gerne vil undgå at skabe yderligere gæld for dig, anbefaler vi at du først og fremmest, får afbetalt din nuværende skyld i din RKI-registrering. Det er klart den nemmeste og hurtigste måde, at få fjernet sin RKI-registrering.

På den måde vil du meget hurtigere være i stand til at tage et billigt online privatlån igen.

Privatlån – hvem kan få det?

Kort sagt, så er det muligt for alle danskere at ansøge om et online privatlån. Om man så kan få bevilget et privatlån, hos en af de danske låneudbydere, er dog en anden sag, da dette kommer an på både udbydere, samt deres vurdering af din økonomiske situation.

Udbyderne af privatlån har vidt forskellige vilkår og krav til dig som låntager. Dog er et fælles krav for dem alle, at man ikke er registret i RKI.

Det er som sagt ikke muligt at få godkendt en ansøgning om privatlån, hvis man er registreret i RKI.

Derudover er der også andre krav fra låneudbyderne, som man skal opfylde, for at de er villige til at tilbyde et online privatlån, med gældende vilkår. De mest gængse krav er blandt andet:

 • Det er ofte tilfældet at du skal have en alder på enten 21, 23 eller 25 år. Der findes dog også udbydere af privatlån, som tilbyder lån ned til personer, som er fyldt 18 år. Dette kan du se i vores oversigt øverst på siden.
 • Derudover er der ofte også krav om din bopæl, som skal være i Danmark. Du skal tilmed ofte også registrere et telefonnummer, dit CPR-nummer samt din bankoplysninger.
 • Slutteligt er der normalvis også krav om din indtægt. Du skal ofte have en fast indtægt af en vis størrelse, og nogle udbydere kræver også en dokumentation på, at du har et fast job.

Hvis du opfylder ovenstående krav, burde der være en overvejende god sandsynlighed for, at du kan blive godkendt til et online privatlån. Det er altså vigtigt, at du undersøger kravene hos de forskellige udbydere, før du ansøger hos dem. På den måde undgår du at bruge tid på lån, som alligevel ikke er relevante for dig.

Du kan i vores oversigt nemt skabe dig et hurtigt overblik over alle låneudbydernes krav til deres låntagere. Når du finder de relevante, kan du tilmed gå direkte ind på deres side, og finde yderligere oplysninger om alle deres krav og betingelser.

Privatlån uden sikkerhed – Find det lige her på Dine-penge.dk

Der er også mulighed for dig at få et online privatlån uden sikkerhed. Vi har hos Dine-penge.dk en rigtig god oversigt, hvor du finder alle relevante oplysninger du skal bruge, for at træffe en beslutning.

Vi giver dig et stort overblik, så du finder de bedste og billigste lån, til lige præcis dét du står og skal bruge.

Derudover har vi i vores oversigt gjort det nemt at filtrere de forskellige låneudbydere og deres vilkår, og dermed finder du let og enkelt frem til de allermest relevante lån.

Du sammenligner kun lån, som opfylder de kriterier du har til dit næste forbrugslån.

Dine-penge.dk står ved din side i din søgen efter de bedste og billigste privatlån. Du er kommet til det rette sted.

Jeg vil helt sikkert anbefale dine-penge.dk, når det kommer til at finde det perfekte privatlån. Jeg havde længe haft et ønske om at optage et privatlån, og hos dine-penge.dk kunne jeg finde de informationer, jeg søgte. Derudover var det nemt at danne sig et overblik og sammenligne lån.

★★★★★

Hanne Rasmussen

Send din oplevelse og bedømmelse af dine-penge til os - klik her