Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Få kredit og slip bekymringerne

Er du kommet i den kedelige situation, er du mangler lidt penge på kontoen? Skal du betale for et besøg hos tandlægen, der blev mere omfattende, end du havde regnet med? Har dine børn skudt en fodbold gennem vinduet, så du akut skal have skiftet det ud, inden nattefrosten for alvor sætter ind? Med en kredit hos Ferratum får du hurtigt og uden besvær penge på kontoen, som du kan bruge til at dække et pludseligt behov.

Luft i økonomien med lån fra Ferratum

Hos Ferratum kan du låne alt fra 1500  til 20.000 kroner til lige, hvad der passer dig. Et mindre beløb kunne for eksempel være aktuelt, hvis du helst vil betale din regning fra tandlægen uden at lave overtræk på kontoen, eller skal købe ekstraordinært mange fødselsdagsgaver i samme måned. 20.000 kroner kan bruges til mange ting, men giver specielt god mening, hvis du skal udføre forbedringer eller ombygninger i dit hjem, og har brug for lidt ekstra på kistebunden. Du kan også vælge at bruge pengene på at skabe et ekstra pusterum i din daglige økonomi, så du i en periode har lidt mere frihed, og dermed ikke behøver tænke over hver eneste kroner, du spenderer.

Ansøg om kredit på Ferratum.dk

Når du ansøger om at få en kredit hos Ferratum, skal du være fyldt mindst 23 år, være myndig, og have et dansk CPR-nummer. Derudover vil Ferratum vurdere, om du er værdig til at få en kredit. Du må ikke være registreret som dårlig betaler, eller i øvrigt skylde penge til Ferratum, når dit lån oprettes. Hvis din ansøgning godkendes af Ferratum, skal du bekræfte aftalen ved hjælp af dit NemID. På den måde har Ferratum vished for, at det er dig, der har søgt om lånet, og ikke andre, der forsøger at misbruge dine oplysninger til at skaffe penge. Dermed er sikkerheden helt i top, og du kan trygt handle med Ferratum, hvis du skulle få brug for at låne et enkelt beløb til en uventet varmeregning, et klubmedlemskab eller en regning fra forsikringen.

Få styr på budgettet

Når du er blevet godkendt til at få oprettet en kredit, vil du kunne finde beløbet på din bankkonto to dage efter, at kreditten er registreret af din bank. Dermed er det oplagt at vælge Ferratum, hvis du har fundet en overset regning på bordet, der skal betales omgående, hvis du skal undgå rykkergebyrer. Med en kreditaftale hos Ferratum bliver det beløb, du låner, gjort tilgængeligt for dig, og du vælger selv, hvornår og hvor meget du vil trække fra kreditten og til din egen konto. Det er dog ikke muligt at flytte mindre end 500 kroner ad gangen fra din Ferratum-kredit, og du betaler et mindre gebyr, hver gang du benytter dig af kreditten. Derfor kan det bedst betale sig at bruge pengene i én eller få transaktioner i stedet for at hente mindre beløb her og der. Den første måned, hvor du er ny kunde med en kreditaftale, skal du ikke betale renter. Herefter betaler du en fast, månedlig rente, hvilket gør det nemt at overskue, hvad du mangler at afbetale på din kredit.

Ingen røde tal i regnskabet

Hvis din økonomiske situation forbedrer sig, imens du stadig har din kassekredit hos Ferratum, kan  du sagtens betale mere af på kreditten end den månedlige tilbagebetaling, der er fastsat. Dermed kan du få afviklet lånet hurtigere, og du slipper for at tænke på, at du skylder penge væk. Hos Ferratum er de ikke interesserede i at lokke dig i en økonomisk fælde, men har derimod sat sig for at hjælpe dig, når regnskabet i slutningen af måneden pludselig ikke hænger sammen, som du gerne vil have det til. Derfor er både lån og kassekredit hos Ferratum særdeles fleksible, så du kan tilpasse ordningerne efter, hvad der passer bedst til dig, og hvordan du på bedst mulig vis kan få økonomien på ret køl igen.

Ring og få svar

Hvis du får brug for at komme i kontakt med en medarbejder fra Ferratum, kan du ringe til kundeservice i hverdagene fra 9-20 og lørdag fra 10-14. Dermed kan du ringe, når det passer bedst ind i dit skema, og du behøver således ikke tilsidesætte andre aftaler for at komme i kontakt med Ferratum. Du slipper også for at gå og vente flere dage, før du kan få svar på dine spørgsmål eller kommentarer, så du undgår, at du skal gå og spekulere over din kassekredit og blive dårligt tilpas, hvis der er noget, du er nervøs over. Med Ferratums telefontider kan du nemt komme i kontakt med en medarbejder, når der er noget, du gerne vil bringe videre, og ellers kan du nemt holde styr på din kredit på Ferratums hjemmeside. Uanset hvad du har på hjerte, vil personalet hos Ferratums kundeservice være glade for at besvare dine spørgsmål, forklare mere uddybende om proceduren omkring din kassekredit eller hjælpe dig med andet, du ellers måtte undre dig over.

Ingen ekstra gebyrer

Når din ansøgning om kredit hos Ferratum er blevet godkendt, vil du kunne se pengene på din konto, før der er gået tre kvarter. Det gælder vel og mærke, hvis du sender din ansøgning i Ferratums almindelige åbningstid, og ellers går der som nævnt kun to dage, før du kan bruge de penge, du har lånt. Med en kassekredit hos Ferratum betaler du kun de penge, du låner, plus den fastsatte rente. Der er ikke noget gebyr for at oprette ansøgningen om kredit, og du skal ikke betale for at hæve pengene i den første måned. Derudover kan du få op til to betalingsfrie måneder om året. Hos Ferratum slipper du altså for en masse irriterende gebyrer og ekstra omkostninger, som er penge, du ikke får noget ud af, og du betaler dermed kun for den service, du har bedt om.

Ingen stress eller rykkere

Står du overfor en uventet udgift, der kan betyde, at du kommer til at sidde gevaldigt hårdt i det de næste mange måneder? Har vaskemaskinen, køleskabet, eller fladskærmen givet op? Er dine nye briller dyre, eller dækker din forsikring ikke dine behandlinger hos fysioterapeuten? Med en kredit fra Ferratum kan du dække dine umiddelbare udgifter, få mere økonomisk råderum og slappe mere af i hverdagen. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke lånemuligheder Ferratum tilbyder, ligesom du kan kontakte dem, hvis du er interesseret i et godt tilbud.