Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Lånebanken giver dig chance for at optage et lån med en fair rente. Er du derfor på udkig efter en låneudbyder, der ikke har tårnhøje renter, vil Lånebanken klart være en mulighed. Her får du renter til en attraktiv pris, og dette gør Lånebanken til et populært valg, når det kommer til at optage lån til det, du står og mangler.

Fair lån med fair renter hos Lånebanken

Du kan låne fra 5.000 kr. og helt op til 50.000 kr. hos Lånebanken. Det er nemt at optage et lån, hvor du blot underskriver med dit NemID. Dette sikrer ligeledes en sikker aftale, som du i den grad kan føle dig tryg ved. Udbyderen er en del af Spar Nord og SPARXPRES-familien, hvilket også er en god indikator for, at du er i trygge hænder.

Læs med her på siden, uanset om du trænger til at få vaskemaskinen skiftet ud eller rejse mod varmere himmelstrøg.

Skræddersy lånene efter dine behov

Når du optager et lån hos Lånebanken, skræddersyer du det efter dine behov. Du får nemlig mulighed for at vælge, om du ønsker en løbetid på 12 måneder eller helt op til 60 måneder. Dette giver en god fleksibilitet i forhold til tilbagebetaling af lånet, der er en stor fordel for mange.

De krav, som udbyderen opstiller for dig som låner, er, at du skal være fyldt mindst 18 år. Derudover må du ikke være registreret i RKI, og du skal have en årlig indkomst på minimum 125.000 kr. Opfylder du disse betingelser, vil du med stor sandsynlighed kunne låne penge hos Lånebanken allerede i dag.

Det er yderst nemt at ansøge om at optage et lån. Du vil få svar på, om du er blevet godkendt til lånet på din mail, og herefter skal du blot godkende lånet med dit NemID. Det er uden tvivl smart, hurtigt og bekvemt.

Lånebanken – altid klar til at hjælpe

En kæmpe fordel ved at anvende Lånebanken som din låneudbyder er, at de altid er klar til at hjælpe deres kunder. Har du derfor spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med lånet, kan du altid kontakte deres medarbejdere. Dette kan du både gøre ved at skrive eller ringe til dem, hvorefter de vil være behjælpelige med at få dig videre i din låneproces.

En anden måde, som Lånebanken kan hjælpe på, er, hvis du tilmelder dig økonomisikringen fra SPARXPRES sammen med dit lån. Skulle du mod forventning stå uden arbejde en dag, vil du blive sikret igennem økonomisikringen. Dette er en måde at føle sig tryg på, da sikringen dækker dine månedlige betalinger på lånet, hvis du står uden fast indtægt. Sikringen dækker i helt op til 48 måneder. Dette vil skabe en økonomisk sikkerhed for dig og din familie, da I ikke skal bekymre jer om lånet, hvis I bliver ufrivilligt arbejdsløse.

Der er altså mange gode grunde til at vælge Lånebanken som udbyder af dit næste lån. Ansøg allerede i dag og få et hurtigt svar på, om du er godkendt som låner eller ej. Dette er den nemmeste måde at sætte gang i drømmene på.