Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Hos det nordjyske pengeinstitut Spar Nord kan du låne til alt det, du lige står og mangler, men som der ikke er midler nok til på bankkontoen. Historien om Spar Nord kan føres tilbage til 1824, hvor Bye og Omegns Sparekasse blev skabt på en købmandsgård lidt udenfor Aalborg. I de godt 200 år, der er gået siden da, har banken ikke blot fået nyt navn, men har i dag også filialer rundt om i de fleste større byer i landet.

Personlig rådgivning er en mærkesag

Dermed har Spar Nord bred erfaring indenfor bankverdenen, og de kan derfor give dig særdeles kompetent rådgivning om dine finanser. I løbet af de mange år, banken har eksisteret, har de specialiseret sig i at være nærværende overfor deres kunder. Du har sikkert hørt deres slogan “Tal med en bank, der forstår dig”, og det er langtfra tom luft. Hos Spar Nord ved de godt, at det betyder meget for dig som bankkunde, at al din kommunikation med din bank ikke foregår via netbank og e-boks eller på øvrige digitale platforme. Derfor går de meget op i, at du kan få personlig rådgivning af din egen bankrådgiver, som følger dig og din økonomi gennem mange år. På den måde kommer du ikke til at føle dig fortabt og forvirret over din økonomi, da du altid kan tage en snak med din rådgiver, som tager sig tid til at sætte sig ind i din situation, og som kan give dig gode råd, så du bliver stillet bedst muligt.

Det bedste fra to verdener

Selvom Spar Nord har mange år på bagen indenfor bankverdenen, er udviklingen i alle bankens afdelinger rundt om i landet langt fra gået i stå. Den nærværende, personlige rådgivning kombineres med de nyeste digitale løsninger og tilbud, så du kan følge med i den finansielle udvikling. Dermed behøver du ikke at være nervøs for, om din bank lider af fornyelses-skræk, idet Spar Nord med sin mangeårige erfaring fra branchen ikke er bange for at anvende ny teknologi, som bakkes op af nærværende og personlig rådgivning. Det er Spar Nords erklærede ambition at blive “den personlige bank i en digital verden”, og det er de godt på vej til med den kurs, de har lagt for dagen.

Rådgivning, når du har brug for det

De digitale løsninger gør det nemt for dig at holde styr på din økonomi, hvis du foretrækker at gøre det selv. Spar Nords personlige service betyder ikke, at du bliver indkaldt til møder med din bank i tide og utide, så det behøver du ikke være nervøs for. Snarere skal det forstås på den måde, at du ved hjælp af de digitale værktøjer, Spar Nord stiller til rådighed, nemt kan danne dig et overblik over din økonomiske situation, når og hvor du har brug for det. Samtidig kan du altid få din personlige bankrådgiver i røret eller aftale et møde, hvis du ønsker det. Du slipper dermed for at bruge tid på at opdatere en tilfældig medarbejder i banken om din privatøkonomi, for din bankrådgiver holder nært opsyn med, hvordan det forholder sig med dine finanser. Det sparer tid for både dig og banken; tid, som kan bruges på reel rådgivning. De ansatte i Spar Nord har altid fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste økonomiske trends og digitale muligheder, og dermed undgår du at betale dyrt for forældede betalingsløsninger. Du får altid den bedst mulige aftale om finansiering af dine projekter hos Spar Nord.

Få et lån, du har råd til

Når du skal købe hus, bygge terrasse, skifte bilen ud eller måske på en længere rejse, kan du låne penge til det hos Spar Nord. Her er banken ikke blot behjælpelig med selve pengebeløbet, for din personlige rådgiver vil også tage en snak med dig om, hvordan lånet påvirker resten af din privatøkonomi. Udover et fornuftigt beløb og en favorabel rente kan din rådgiver lave en udregning på, hvordan lånet vil påvirke din økonomi i det daglige. Det kan være en stor hjælp, hvis det er første gang, du låner penge, eller hvis du bare er i tvivl om, hvor meget du har råd til at låne. Derudover kan banken hjælpe dig med at lave et budget, så du kan afgøre, om du har råderum nok i økonomien med det ønskede lånebeløb, samt om du får råd til alt det, du drømmer om at bruge pengene til. Som bankkunde hos Spar Nord kan du også få din bankrådgiver til at kigge nærmere på dine forsikringer, så du er sikker på, at du ikke betaler for meget.

Få hjælp til boligkøb

Særligt ved boligkøb står Spar Nord klar til at rådgive dig, både inden du går i gang med jagten, og når du har slået til, og erhvervet dig drømmehuset. Inden du går i gang med at lede, kan banken hjælpe dig med at få et såkaldt boligkøberbevis, som sikrer dig et vist beløb, som du kan købe bolig for. På den måde slipper du for at bruge kostbar tid på at forhandle med banken, når først du har fundet i huset, hvilket i sidste ende kan betyde, at du ikke får det hus, du havde udset dig. Med et boligkøberbevis er du sikret et bestemt beløb, og kan slå til med det samme, når du har fundet det hus, du vil købe. I forbindelse med boligkøb kan du selvfølgelig også bestille et møde med din bankrådgiver, som kan give dig vejledning om de mange spørgsmål, der er i forbindelse med et boligkøb. Altså kan du stille alle de spørgsmål, du måtte have, og din rådgiver kan således hjælpe dig med de generelle problemstillinger ved et boligkøb, ligesom vedkommende kan give dig konkrete råd i forhold til din økonomiske situation. På den måde er du godt rustet til prisforhandlingerne, og du kan dermed købe din nye bolig på et solidt økonomisk grundlag.

En personlig og digital bank

Med Spar Nord får du en bank, hvor service er i højsædet. Din bankrådgiver ved, hvad du hedder, og hvordan det står til med din økonomi. Samtidig er man ikke bleg for at tage nye, digitale løsninger i brug, og derfor vil du altid kunne få kompetent rådgivning på de problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med din privatøkonomi.