Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Kronelån er den ideelle udbyder, hvis du er på udkig efter en fleksibel kredit. Her får du nemlig en låneudbyder, der netop giver dig mulighed for at få en fleksibel kredit. Lånebeløbet er fra 100 til 15.000 kr., og så er løbetiden ubestemt. Det er netop denne ubestemte løbetid, der gør Kronelån til noget helt unikt.

Få fleksibel kredit med Kronelån

Uanset om du mangler 100 kr. eller 15.000 kr., vil du med en ansøgning hos Kronelån få et hurtigt svar. Din ansøgning bliver behandlet i løbet af kort tid, og godkendes du til kreditten, vil du allerede modtage dine penge i løbet af kun 30 minutter – hvis du da ellers har ansøgt i åbningstiden. Fleksibilitet og hurtighed er altså nøgleordene hos Kronelån, hvilket er to af grundene til, at udbyderen er populær.

Vi har selvfølgelig valgt at inddrage Kronelån i vores sammenligning af lån. Du kan derfor nemt se, om Kronelån er den perfekte udbyder for dig og dine behov her på dine-penge.dk.

Kronelån giver lav månedlig rente

En anden faktor, der gør, at mange vælger at få kredit hos Kronelån, er, at den månedlige rente er lav. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig om tårnhøje månedlige renter. Derudover bliver lånene automatisk indberettet til SKAT. Det er ligeledes med til at gøre lånene billigere, hvilket i den grad må siges at være positivt.

Selvom lånet automatisk bliver indberettet og har en lav månedlige rente, skal du dog være opmærksom på ÅOP. Den er nemlig relativ høj, og dette kan for nogle være en ulempe. Dog kan den lave månedlige rente, hurtige overførsel af penge samt ubegrænsede løbetid opveje dette for mange og derfor fortsat gøre lån fra Kronelån populære.

En af grundene til at Kronelån kan udbetale dine penge hurtigt, er, at de anvender straksoverførsler. Overførslerne betyder, at Kronelån kan udbetale pengene i løbet af blot 30 minutter, hvis du ansøger om lånet og bliver godkendt i Kronelåns åbningstid. Dette skulle ikke være det store problem, da åbningstiden er alle hverdage fra 8.00-18.00. Du kan også altid kontakte Kronelåns medarbejdere i åbningstiden både på chat, telefon og mail.

Ubegrænset lånetid og nem ansøgningsproces hos Kronelån

Som nævnt tidligere har du ubegrænset lånetid hos Kronelån. Dette gør, at du selv bestemmer, hvor lang tilbagebetalingsperioden skal være. Det er et kæmpeplus for mange, fordi faste løbetider kan være svære at overholde. Ved blot at tilbagebetale den månedlige rente vil du have mulighed for at beholde kassekreditten så længe, som du har behov for.

Ønsker du at betale dit lån helt ud, skal du ikke betale dyre gebyrer for dette. Hos Kronelån kan du nemlig frit indfri lånet, hvis du får flere penge mellem hænderne. Dette vil ikke koste dig ekstra, men giver dig endnu en gang en særdeles god fleksibilitet. Du underskriver blot lånet med NemID, hvilket er let.

Anvend vores supernemme måde at sammenligne lån på her på siden, så du får valgt præcis det lån, der passer bedst til dig. Dette gælder uanset, om du skal bruge pengene på en tandlægeregning, et nyt TV eller en fed rejse.