Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

AcceptLån udbydes af Santander Consumer Bank, som er en del af spanske Banco Santander. Banco Santander blev grundlagt helt tilbage i 1857, men ikke desto mindre er AcceptLån en relativt ny udbyder på det danske lånemarked.

Hos AcceptLån kan du vælge imellem Privatlån og Privatlån Plus, alt efter hvilke behov du har. Du kan læse mere om lånemulighederne og AcceptLån generelt her på siden.

 

Hvem kan låne penge hos AcceptLån?

Du skal selvfølgelig leve op til nogle krav, for at kunne låne penge hos AcceptLån – eller et andet sted for den sags skyld. Kravene netop her er imidlertid ikke lige så strenge, som man ser det mange andre steder. For eksempel skal du blot være over 18 år gammel for at kunne ansøge om et lån hos AcceptLån, hvor du hos mange andre låneudbydere typisk skal være 21 eller 23 år gammel.

Derudover skal du have et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse, og så må du ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitorregistret. Du skal have et NemID for at kunne underskrive din låneaftale samt for at de kan tilgå dine oplysninger igennem e-SKAT.

Når du ansøger, skal du medsende din seneste lønseddel, så du skal have en fast indkomst for at kunne søge. Har du hemmelig adresse, skal de bruge en kopi af dit sygesikringsbevis, og hvis du vil låne større summer – over 100.000 kroner – skal de bruge en kopi af dit gyldige pas, kørekort eller din opholdstilladelse.

Hvad er et Privatlån?

Med et Privatlån kan du maksimalt låne 100.000 kroner. Mindstebeløbet er 10.000, og løbetiden er på mellem 12 og 120 måneder. Du kan altså vælge at betale dit lån tilbage over et helt årti, så det er virkelig et fleksibelt lån.

Vælger du et Privatlån, skal du betale etableringsomkostninger for at oprette lånet, og det er 4% af det beløb, du skal låne, dog minimum 1.200 kroner. Det vil sige, at jo mere du låner, des højere bliver dette beløb også, men det kan altså ikke blive lavere end 1.200.

Månedligt betaler du et kontogebyr på 25 kroner ud over dit månedlige afdrag, og derudover kan der blive pålagt andre gebyrer, hvis du eksempelvis får en rykker eller din betaling over betalingsservice bliver afvist.

Hvad er et Privatlån Plus?

Et Privatlån Plus er til dig, der ønsker at låne mere end 100.000 kroner. Her kan du nemlig låne helt op til 350.000 kroner. Mindstebeløbet er 50.000 kroner, og løbetiden kan her være på helt op til 144 måneder. Den er, ligesom ved Privatlånet, minimum på 12 måneder.

Etableringsomkostningerne for dette lån er 3%, dog minimum 800 kroner. Derudover er der de samme gebyrer som på Privatlånet, og de kan altså komme på efterfølgende, hvis du eksempelvis har brug for at sætte din afbetaling på pause eller på et tidspunkt ikke kan betale.

Generelt er renterne lavere på denne type lån, så skal du låne større summer, er dette altså at foretrække frem for Privatlånet, hvor renterne ikke er nær så favorable.