Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Du kender sikkert Santander Consumer Bank fra de sjove reklamer på tv, hvor en kvinde gang på gang bliver skuffet. Først da det spritnye og moderne samtalekøkken viser sig blot at være et billede på et lærred, og senere da ferien til Hawaii blot består af en Hawaii-pizza fra fryseren, hendes mand der danser iført bastskørt og blomsterkrans – det hele tilsat tvivlsomt keyboard-akkompagnement. Budskabet er selvfølgelig, at der ikke er nogen grund til at tage til takke med en kedelig hverdag, når du nemt kan få et lån hos Santander.

Lån penge af Santander

Spøg til side, så er Santander specialister i blandt andet billån og tilbyder desuden mange muligheder for privatlån og finansiering af dit private forbrug. Santander Consumer Bank har rødder i spanske Banco Santander, som kan spores tilbage til 1857. Dermed er Santander en del af en kæmpe virksomhed med kunder i mere end 40 lande. Banken startede i Danmark i 2007 og har i dag mere end 250 ansatte med hovedsæde i Hvidovre. Santander er altså en solid virksomhed med mange års erfaring, der tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med dit lån.

Stor sikkerhed i billånet

Santander tilbyder mange former for lån og finansiering til dit private forbrug, men de beskæftiger sig særligt meget med billån. Når du vælger et billån hos Santander, får du ikke blot pengene til din nye drømmebil. Med et lån fra Santander får du samtidig hjælp til hele processen i forbindelse med køb af den nye bil, så du kan være sikker på, at alt går ordentligt til.

Santander tjekker den bil, du har tænkt dig at købe, så du ikke ender med en stjålet bil i garagen. De sørger også for, at der ikke er ubetalt gæld i bilen, som du ender med at hæfte for. På grund af dit lån hos Santander anvendes der NemID for både køber og sælger, så både du og Santander har sikkerhed for, at transaktionen er reel. Med lånet slipper du både for at gå og vente længe og irritere dig over, at du ikke har den bil, du godt kunne tænke dig, samtidig med at du sparer besværet ved eventuelle falske eller ulovlige bilannoncer. Med et billån fra Santander kan du helt trygt investere i en ny bil, hvad enten den sat til salg hos en forhandler eller en privatperson.

Santander låner dig penge til dine drømme

Går du og drømmer om et nyt køkken, hvor skufferne ikke skal åbnes med vold og magt, og hvor lågerne ikke hænger skæve i hængslerne? Trænger du til en pause fra det kedelige danske vejr, og helst noget der involverer solskin, kulørte drinks og lange eftermiddage ved en azurblå pool? Hvad end du lige går og mangler, kan du få råd til det med et privatlån fra Santander. Du slipper for at forhandle med din bank om, hvor stort et beløb du kan låne, og hos Santander stilles der ikke nogen spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på. Det er helt op til dig. Med et lån fra Santander kan du vælge at låne fra 10.000 kr. og helt op til 350.000 kr., alt efter hvor store dine drømme er. På Santanders hjemmeside kan du nemt beregne, hvor meget dit lån vil koste dig om måneden, og hvad den samlede pris bliver. Du skal bruge dit NemID, når du ansøger, og du får med det samme svar på, om du kan låne de penge, du gerne vil. På den måde slipper du for at spilde tiden med at vente på afslag, hvis du skal bruge pengene med det samme. Kort sagt bliver det ikke nemmere at låne penge til lige præcis det, du gerne vil.

Santander kreditkort til uforudsete regninger og gode oplevelser

Santander Consumer Bank tilbyder også kreditkort til dine uforudsete udgifter, eller når du skal forkæle dig selv eller din familie lidt ekstra. Hvad end det er hverdag eller fest, kan du med kreditkort fra Santander uden problemer klare ekstra udgifter, der ellers kunne sætte din økonomi under pres. Med Santander Red vælger du selv en kreditgrænse på mellem 10.000 og 50.000 kroner og ansøger med NemID. Du skal ikke vente på svar på din ansøgning, da det kommer med det samme. Kreditkortet fra Santander kan give dig op til 25 dages rentefri kredit, og du slipper for gebyr for oprettelse eller andre skjulte gebyrer. Du kan hæve kontanter i udlandet uden at betale til Santander, og derudover bliver du en del af et fordelsprogram, hvor du får rabatter på massevis af lækre produkter og kendte mærkevarer. Kortet er ideelt til dig, der rejser meget og hellere vil bruge dine penge på lækre ting end at have dem stående i banken.

Hurtigt svar på din ansøgning om lån hos Santander

Hos Santander Consumer Bank kan du være sikker på at få service i verdensklasse, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved den korte ventetid, der er på behandling af ansøgninger om lån. Kundeservice er en høj prioritet hos Santander, og på hjemmesiden gøres der meget for, at det er nemt for dig at beslutte, hvilket produkt der passer bedst til din situation. Ved hvert produkt er det grundigt beskrevet, hvordan processen for ansøgningen foregår, og hvilke vilkår der gælder, når lånet er en realitet. Dermed undgår du at ende i en uheldig situation, hvor lånet ikke er, som du forventede.

Kundeservice i topklasse

Uanset om du vælger et billån, der får din nye cabriolet hjem i garagen, eller låner penge til en uforglemmelig oplevelse, vil du opleve, at det er overraskende nemt at låne penge hos Santander. Hvis du får behov for at komme i kontakt med en medarbejder fra Santander, står de klar til at give kompetent rådgivning og besvare alle spørgsmål, du måtte have. Efter mange år i Danmark er virksomheden godt tilpasset det finansielle system, og medarbejderne vil nemt kunne sætte sig ind i de problemstillinger, du måtte have, vedrørende din økonomi. Her på siden kan du læse mere om de konkrete muligheder for lån, kreditkort og øvrig finansiering, du kan vælge hos Santander.