Legetøj på afbetaling

Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Legetøj er vigtigt for alle børn, og det er ikke kun til at underholde sig selv med, men også for at udvikle sig. Rigtig mange af de største producenter af legetøj laver moderne legetøj, der kan styrke barnet motorik, fantasi og indlæringsevne.

Det kan for nogle forældre være dyrt eller svært at få råd til det fornødne legetøj til deres bare, men det er vigtigt at man køber noget legetøj, der er fremstillet af noget ordentligt materiale, og som ikke indeholder farlige kemikalier, der kan fremkalde astma og allergi. Det er for er et godt råd, at man læse hvilke materiale ens barns legesager er fremstillet af.

Nogle forbrugslån kan have dyre gebyrer

Medier og banker har længe frarådet danskerne om at købe på afbetaling, og det kan man sige at man formentligt med fornuft skulle lytte på. En af grundene til det er, at i disse afbetalingsløsninger kan være skjulte gebyrer og renter, der ikke lige er til at overskue, hvis ikke man er ekspert på området. Folk der ofte køber på afbetaling er fordi de simpelthen ikke har råd til at betale for de ting, de gerne vil have. Derfor er det nemt at købe for lånte penge, og man kan hurtigt komme ud i problemer, hvis man ikke tilbagebetaler disse forbrugslån.

Løsningen til forældre med få økonomiske midler kan være afbetaling

Heldigvis er udbyderne af disse afbetalingsløsninger i en rivende udvikling, og det betyder at disse finansieringsinstitutter er nødt til at presse priserne for at kunne konkurrere med hinanden. Det er til forbrugernes fordel, og man kan som kunder, der er på udkig efter et billigt forbrugslån, sommetider finde et rigtig godt lån med forholdsvis små renter. Desuden er virksomheder som ViaBill og Klarna nogle forholdsvis nye spillere på det danske marked, og de har formået at innovere på det ellers store lånemarked. De tilbyder nemlig at man kan købe igennem forskellige danske webshops, og i stedet for at betale med det samme, så kan man dele betalingen op i små bidder hver måned.