Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Mange har en forestilling om, at online kviklån er den sikre vej til at gældsætte sig. At låneselskaberne lider dette dårlige ry, bunder højst sandsynligt i, at deres forretningsmodeller er kringlede, samt at kunder indgår låneaftaler, som de ikke er i stand til at leve op til.

Zaplo ønsker at ændre den gængse negative opfattelse af låneudbydere. Ved at gøre gennemsigtighed, overskuelighed og brugervenlighed til fundamentet for deres selskab, skaber de et trygt lån, hvor kunden kan vide sig sikker på at blive tilfreds med sin økonomiske aftale og generelle oplevelse hos Zaplo.

Zaplo skaber fordele, der gør en forskel for kunden

Zaplo tilbyder gode vilkår for alle sine lånere. Kernen af deres forretning er at sikre den tilfredsstillende oplevelse, og for selskabet skabes den ved at sikre kunden fleksible løsninger, der er tilpasset hverdagen.

Zaplo.dk tilbyder anderledes lån og bruger imødekommende features på alle deres lån. Det er blandt andre muligt at tilbagebetale med den betalingsmetode, der passer kunden bedst. Hvis kunden oplever en ekstra indtægt og derfor har flere midler til tilbagebetaling, er det også muligt at foretage ekstra betalinger, der vil sænke lånets samlede omkostninger.

Yderligere er det ligeledes tænkeligt, at kunden har brug for et ekstra økonomisk supplement en given måned. I dette tilfælde, kan du hos Zaplo.dk uden problemer forhøje dit lånebeløb helt op til 25.000 kr. Det blot vil indgå i den aftale, der allerede er indgået.

Når en kunde ansøger om et lån, er det med et ønske om at få luft under sine økonomiske vinger, når økonomien givetvis er lidt presset foruden lånet. Derfor lægger Zaplo sig i selen for at gøre ansøgningsprocessen så simpel som muligt, således at det overordnede forløb kan være effektivt. Alt du skal bruge for at opnå dit lån er dit NemID og dine kontooplysninger. Med disse ved hånden er det lige før, at du kan tælle minutterne, før pengene ligger på din konto.

Et personligt lån – for alle

Hos Zaplo er omfanget af dit lån en individuel beslutning. Selskabet tilbyder lån af en mindre størrelse, der kan tilføje lidt ekstra plads i budgettet og give en fornyet oplevelse af personlig, økonomisk frihed. Det er muligt at ansøge om lån på mellem 5.000 kr. og 25.000 kr.

Når du optager et lån hos Zaplo.dk, bestemmer du også selv den ønskede ydelse. Det vil sige det beløb, som kunden månedligt betaler Zaplo.dk. Du har selv overblikket over din privatøkonomi. Derfor imødekommer denne løsning særligt mange, da de derved optager et lån, som de er fuldt sikre på at være i stand til at tilbagebetale.

Løbetiden såvel som de samlede kreditomkostninger varierer alt efter størrelsen på lånet og den ønskede ydelse. På denne vis har Zaplo bestræbt sig til det absolut yderste på at skabe en låneløsning, der komplimenterer et bred vifte af ønsker og behov. Om du er i stand til at betale meget tilbage og ønsker et omfangsrigt lån, eller du derimod higer efter et beskedent lån, hvor du skal tilbagebetale et mindre beløb månedligt, så udbydes den optimale aftale for dig hos Zaplo.dk.

At Zaplo tilbyder lån til en fast, lav rente bidrager til at gøre selskabet tilgængeligt for enhver – både kunden, der får stor og lille lønseddel.

Økonomisk overblik kan være nødvendigt

Modsat den traditionelle bank er det simpelt, idet der ikke stilles uendelige krav om lave en låneaftale, når du benytter Zaplo.dk. Kunden skal ikke stå til sikkerhed for sit lån. Du slipper altså for at risikere dit hjem, din bil eller dit sommerhus blot for at kunne optage et lån.

Når låneselskabet ikke har dine værdier som sikkerhed for det lån, de udbyder til dig, stiller de til gengæld højere krav, hvis du ikke lever op til dit tilbagebetalingsansvar. Det er kun dig, der har ansvar for din låneaftale, og derfor skal du vide dig sikker på, at den indgåede aftale er realistisk at leve op til indenfor dine økonomiske rammer. Det kræver for nogle budgetteringer og overblik.

Zaplo giver anledning til, at kunden selv overvejer sin finansielle rækkevidde, inden kunden optager sit lån. Alle omstændigheder ved lånet er nemlig oplyst. Derudover vælger kunden, som tidligere nævnt, selv låneforløbet ved at vælge kreditbeløb og ønsket betalingsydelse.

Hvis en kunde alligevel oplever, at det er umuligt at få enderne til at mødes en måned, er det muligt at tage ”afdragsfri måned”. Denne er endnu en fordel ved at lave sin låneaftale med Zaplo. Ved en ”afdragsfri måned” er du kun nødsaget til at betale et afdragsfrihedsgebyr. Denne funktion kan benyttes 12 gange. Dog anbefaler Zaplo.dk selv, at man så vidt muligt holder sig til at afdrage på sit lån i det omfang, der er muligt.

Lån udbudt af Zaplo har blot få krav

For at sikre at kunden er i stand til at efterleve sit låneansvar kræver Zaplo, at kunden er fyldt 20 år. At alderen er lidt højere end det generelle minimum skyldes, at låneselskabet finder, at den lidt ældre låner i højere grad har et realistisk overblik over sine lånemuligheder og derfor træffer det klogeste lån, som kunden er i stand til at tilbagebetale.

Yderligere kræver Zaplo også, at du, som kunde, har en dansk folkeregisteradresse, et dansk telefonnummer ligesom, at du skal have adgang til en dansk bankkonto. Desuden er det også nødvendigt, at du har et NemID for at kunne udfylde din låneansøgningen og underskrive aftalen, når den er formuleret.

Sådan opnår du det rette lån med Zaplo

Zaplos gennemsigtighed kommer for alvor til udtryk i den låneberegner, som du benytter til at designe dit lån. I denne kan du hurtigt skabe et overblik over dine lånemuligheder, ligesom du kan opleve, hvorledes Zaplo.dk skaber gennemskuelige rammer for dit låneforløb. Ved beregneren kan du også se, at løbetiden hos Zaplo.dk går helt ned til tre måneder. Alle kunder tilbydes den samme rente hos selskabet, ligesom der ikke vil blive pålagt nogle yderligere udgifter eller gebyrer på lånet. Den pris, du finder, er passende i låneberegneren, er den pris, du vil betale for dit lån.