Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

TurboLån er en af de nyere låneudbydere på det danske marked og har faktisk kun eksisteret siden 2017. Som navnet antyder, er deres spidskompetence hurtige lån, så står du og mangler penge her og nu, er dette måske vejen at gå.

Hos TurboLån kan du således få udbetalt dine penge samme dag, som du ansøger om lånet, og i modsætning til mange andre låneudbydere udbetaler TurboLån sågar på søndage og helligdage.

Kan jeg låne hos TurboLån?

Der er naturligvis en række krav, du skal opfylde, for at kunne låne penge hos Turbo Lån, men de ligner meget dem, du også vil møde andre steder. Du skal nemlig have et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Derudover skal du have en aktiv e-mailadresse og et dansk telefonnummer, du kan kontaktes på. Du skal være minimum 20 år gammel, hvilket er relativt lavt, da man mange steder skal være 21 eller helt op til 23 år gammel, for at man kan få lov til at låne penge.

Hos TurboLån skal du desuden vurderes som værende kreditværdig, og det indebærer blandt andet, at du skal give dem adgang til e-SKAT og have en årsopgørelse, de kan tage udgangspunkt i. I forlængelse af dette er det nødvendigt, at du har en NemKonto.

Sidst, men ikke mindst, må du kun have ét lån ved et selskab, der enten hører under eller blot er tilknyttet ACEA Capital A/S eller Repay Finance A/S.

Lån 10.000 kroner i 120 dage hos Turbolån

Hos TurboLån kan du låne op til 10.000 kroner, og så har du 120 dage til at betale dem tilbage. Det fungerer som en kassekredit med en månedlig minimumsbetaling, hvilket vil sige, at du hver måned betaler et fast afdrag af det beløb, du bruger.

Du betaler af fire omgange, og i og med at lånet er tidsbegrænset, er du sikret, at du hurtigt bliver gældfri hos TurboLån. Hvis du har mulighed for at betale lånet ud før tid, kan du naturligvis også gøre dét, så du behøver altså ikke nødvendigvis at beholde din kassekredit i de 120 dage.

ÅOP for dette lån er på 761,54%.

Ansøgningsprocessen hos Turbolån

Hvis du ønsker at låne penge hos TurboLån, skal du blot oprette dig som bruger på deres hjemmeside. Her indtaster du de oplysninger, de har brug for til dels at vurdere din ansøgning og derudover til at udbetale pengene til dig, hvis du bliver godkendt.

De skal vurdere dig som kreditværdig, og det kan de gøre ud fra en række forskellige faktorer – blandt andet ved at tilgå din e-SKAT. Vurderer de, at du kan få lov til at låne penge, modtager du en låneaftale, som skal underskrives med NemID. Det er en hurtig, nem og sikker måde at gøre det på både for dig og for dem.

Når låneaftalen er godkendt, modtager du dine penge indenfor et døgn, og de udbetaler altså også på søndage og helligdage. Det afhænger naturligvis af din bank, om pengene når frem til din konto med det samme, men TurboLån gør i hvert fald deres, for at du hurtigt får dem i hænderne.