Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Selene Finans ApS hører under Basisbank A/S, og de specialiserer sig særligt i større lån. Således kan du her ikke låne mindre end 10.000 kroner, og deres maksimumgrænse er på 75.000 kroner. Der er altså mulighed for at låne større summer, og det er netop en af fordelene ved denne låneudbyder.

Deres kunder er ifølge Trustpilot ganske godt tilfredse med servicen, for faktisk får de hele 9,5 ud af 10 stjerner fra uafhængige anmeldere.

Disse krav skal du opfylde hos Selene Finans

Som hos enhver anden låneudbyder skal du naturligvis også hos Selene Finans leve op til nogle forskellige krav, for at du kan få lov til at optage et lån. Først og fremmest skal du være over 18 år gammel, hvilket faktisk er temmelig unikt, da man hos de fleste låneudbydere skal være 21 eller 23 år gammel. Du skal derudover have en fast bopæl i Danmark og have et NemID, som du kan bruge til at godkende din låneaftale med. Dette bruges desuden til at indhente dine oplysninger til kreditvurdering igennem e-SKAT.

Netop fordi Selene opererer med højere lånebeløb, går de også særligt meget op i at sikre sig, at deres kunder har en sund økonomi, og derfor skal du have en fast indtægt for at kunne låne penge her. Ønsker du et af de helt store lån, kan de derfor finde på at bede om en lønseddel som dokumentation.

Desuden vil din rente blive fastlagt ud fra din individuelle kreditvurdering, således at du får en bedre rente, hvis du har en god kreditvurdering. Du belønnes altså for at have en god økonomi, som tyder på, at du ikke får problemer med at betale de lånte penge tilbage. Er du registreret hos eksempelvis Debitorregistret eller RKI, kan du derfor heller ikke låne penge hos Selene Finans.

Sådan ansøger du om et lån hos Selene Finans

Ønsker du at optage et lån hos Selene Finans, ansøger du ganske enkelt om det på deres hjemmeside. Her kan du søge om det ønskede beløb samt angive hvor længe, du gerne vil have til at betale lånet tilbage. Løbetiden er på minimum et år og maksimalt 72 måneder, så du kan her ikke betale dit lån tilbage lige med det samme, men derimod ud over en længere periode. Har du mulighed for at udbetale dit lån tidligere end forventet, kan du naturligvis godt gøre dét, bare ikke inden for de første 12 måneder.

ÅOP’en hos Selene Finans er kun på maksimalt lige knap 37%, og det er umiddelbart en hel del lavere, end det man ser hos mange andre låneudbydere. Det er altså en ganske fordelagtig rente, og igen afhænger den af din egen økonomiske situation.

Når du er blevet godkendt til at optage et lån, underskriver du låneaftalen med dit NemID, hvilket er ganske nemt og fuldkommen sikkert. Hos Selene Finans behøver du desuden ikke at stille nogen sikkerhed for lånet, og du skal heller ikke redegøre for, hvad du skal bruge pengene til. Du skal blot have en økonomi, de vurderer, der er sund nok til at klare et lån.