Sambla

Lånemarkedet boomer og der er i dag  flere muligheder for at låne penge end nogensinde før. Derfor kan det altså ligeledes være en meget svær beslutning, når du skal beslutte, hvilken udbyder du bør benytte, når du er på jagt efter det helt rette lån. Når du skal ud og finde et lån, og du ønsker at finde den udbyder, som passer dig bedst, bør du måske åbne øjnene for Sambla, som meget vel kan være den helt rette løsning for dig.

 

Her kan du utroligt nemt låne penge, og det er super nemt at samle dine lån, hvis du benytter dig af Sambla, som er en ny lånebroker på markedet.. Skulle det være interessant, kan du læse meget mere nedenunder.

Kan alle låne hos Sambla?

Hvis du sætter dig ned og undersøger lånemarkedet, vil du formentligt hurtigt finde ud af, at kravene for om du må låne penge varierer meget, afhængig af hvilken udbyder du benytter. 

Hos Sambla er det forholdsvist simpelt, hvis du ønsker at låne penge. Når det så er sagt, så bør du dog være opmærksom på, at der er visse krav, som bør være opfyldt, hvis du ønsker at låne penge. 

Hvis du vil optage et lån hos Sambla kræves det, at du er minimum 18 år, hvilket er et ganske generelt krav, når det handler om lån. Derudover kræves det, at du har boet i Danmark i mindst ét år og har en månedlig indkomst på 10.000 kroner. Et andet krav, som også er ganske generelt er, at du ikke må være optaget i RKI, hvis du skal låne penge.

En sidste væsentlig ting er, at Sambla laver en overordnet vurdering af din økonomi, så de derefter kan finde det bedste match til dig.

Det er nemt at låne penge hos Sambla

Det er altså super nemt, hvis du skal låne penge hos Sambla. Helt konkret vil det foregå således, at du ansøger om et lån gennem Sambla. Hvis dit lån bliver tildelt, vil du da allerede modtage svar inden for blot ét minut. Derefter vil diverse relevante tilbud fra banker og låneudbydere rulle ind. Når du har fundet lige netop det lån, som du finder mest passende, kan du ganske nemt acceptere lånet via NemID. En anden vigtig pointe er, at du ikke skal redegøre for, hvad du ønsker at bruge dine penge på. Mange gange kan en barriere for mange, at de ikke ønsker eller kan redegøre for, hvad de ønsker at bruge de lånte penge på. Det er altså ikke tilfældet, hvis du benytter dig af Sambla.

Saml dine lån

Endnu en meget stor fordel ved Sambla er, at de skaber gode forudsætninger for, at du kan samle dine lån ét sted i stedet for, at du har en masse mindre lån flere forskellige steder. Nu undrer du dig måske over, hvorfor det betyder noget, om du har dine lån flere steder, eller om du har dem samlet på et sted. Der er flere årsager til, hvorfor det kan være klogt, at du har dine lån samlet. For det første kan flere splittede lån være forbundet med unødvendige omkostninger og gebyrer, hvilket ikke er at foretrække. Derudover kan mange lån forskellige steder være medvirkende til, at din kreditvurdering svækkes, hvilket ej heller er at foretrække, da dette vil svække dine muligheder for, at du kan optage et yderligere lån. Med andre ord vil du altså helt overordnet opleve, at du kan spare en masse penge, hvis du benytter dig af Sambla og får samlet dine lån.