Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

NordicLån er en internetbaseret låneudbyder, og ligesom flere andre låneudbydere arbejder de sammen med 3C Retail, som står bag blandt andet L’Easy og D-E-R Privat Finans.

Som noget særligt har de åbent alle ugens dage mellem 8:00 og 18:00, og i dette tidsrum kan du kontakte deres danske kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Der er altså god mulighed for at få råd og vejledning, hvis ikke umiddelbart du kan finde svar på deres hjemmeside, som ellers også er ganske overskuelig at gebærde sig på.

Dine lånemuligheder hos NordicLån

NordicLån er specialiserede i lån til dig, der mangler penge her og nu. Det går altså ganske hurtigt med ansøgningsprocessen og udbetalingen, og de kræver heller ikke nogen sikkerhed for dit lån, som de typisk vil gøre i en ganske almindelig bank.

Du kan hos NordicLån låne imellem 10.000 og 50.000 kroner, og disse skal så betales tilbage over en periode på mellem 24 og 120 måneder. Din faste månedlige ydelse vil således blive bestemt ud fra, hvor mange penge du skal låne, samt hvor hurtigt du betaler dem tilbage, og dermed har du selv indflydelse på, hvor meget lånet i sidste ende kommer til at koste dig. Den maksimale ÅOP er på 24,87%, men denne afhænger altså af ovennævnte faktorer, og din rente fastsættes desuden ud fra, hvordan din kreditvurdering falder ud. Jo bedre kreditvurdering, des bedre renteforhold.

Krav til dig, der gerne vil låne penge af NordicLån

For at du kan få lov til at optage et lån hos NordicLån, skal du selvfølgelig opfylde nogle forskellige krav. Det skyldes naturligvis, at de gerne vil sikre sig, at de får deres penge tilbage. Du må af samme grund ikke være registreret som dårlig betaler hos eksempelvis RKI eller Debitorregistret, og du skal desuden kunne bevise, at du har en fast indkomst, hvilket du blandt andet kan gøre ved hjælp af lønsedler. Derudover skal du være minimum 21 år gammel for at kunne få lov til at låne penge hos NordicLån.

Ansøgningsprocessen hos NordicLån

Hvis du ønsker at optage et lån hos denne låneudbyder, udfylder du blot deres ansøgningsskema på deres hjemmeside. Her skal du udfylde nogle forskellige informationer som for eksempel omhandler din boligsituation og civilstatus.

Når ansøgningen er sendt af sted, vil de lave en kreditvurdering af dig, og hvis de vurderer dig egnet til at optage et lån, får du tilsendt en låneaftalen. Vurderingen af din ansøgning tager ikke mere end en time, hvis du ansøger i deres åbningstid, og du får dermed hurtigt svar på, om du kan få dit lån.

En eventuel låneaftale skal underskrives med NemID, hvilket er en nem og sikker måde at klare det på. Alternativt kan du få tilsendt aftalen i fysisk form, hvorefter du skal sende den tilbage med din underskrift på for at få udbetalt dit lån. Vælger du denne løsning, tager det naturligvis lidt længere tid, før du får pengene udbetalt, men ellers vil du som regel have pengene allerede samme dag, som din ansøgning er blevet godkendt.