Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Modus Finans er en låneudbyder, som arbejder sammen med 3C Retail. Det er også dem, der blandt andet har L’Easy og D-E-R Privat Finans. Modus Finans er kendte for sine unikke tilbud om at have to afdragsfrie måneder om året. Det er noget helt særligt for denne låneudbyder, og det er altså med til at gøre, at de skiller sig ud fra mængden.

Modus Finans – lån ved at opfylde disse krav

Modus Finans har faktisk – i forhold til mange andre i deres felt – ikke nogen særlig strenge krav til deres ansøgere. Du skal blot være over 18 år gammel og ikke være registreret hos RKI eller Debitorregistret. Derudover skal du have et NemID, da du skal bruge dette til at underskrive låneaftalen, og du skal også have et telefonnummer, du kan kontaktes på. Generelt set er kravene dog ikke nær så stramme, som de er mange andre steder.

For at kunne optage et lån hos Modus Finans skal du naturligvis også have en sund økonomi, og derfor laver de en kreditvurdering af dig, før de godkender din ansøgning. Det er både med til at sikre dig og dem. Er din økonomi i forvejen ustabil, er et Modus-lån sandsynligvis ikke den rette vej at gå.

Sådan foregår låneprocessen

Ønsker du at låne penge hos Modus Finans, ansøger du ganske enkelt om det på deres hjemmeside. Her skal du udfylde en række forskellige oplysninger, og derefter vil din ansøgning enten blive godkendt eller afvist. Bliver du godkendt til et lån, modtager du en låneaftale, som skal underskrives med NemID.

Ansøger du i deres åbningstid, kan du regne med at få svar på din ansøgning inden for en time, og ligeledes vil du hurtigt have pengene på kontoen, når først aftalen er gået igennem.

Du kan søge om mellem 10.000 og 50.000 kr., og lånet løber over 12 til 78 måneder.

De to afdragsfrie måneder med et Modus-lån

Som nævnt er det altså noget ganske særligt, at man hos Modus Finans kan have to afdragsfrie måneder, og derfor er vi naturligvis også nødt til lige at komme lidt nærmere ind på dette. Det er faktisk ganske simpelt: Hos denne låneudbyder kan du vælge to måneder, hvor du ikke vil betale af på dit lån. Det kan eksempelvis være i december, hvor der skal købes julegaver eller i den måned, hvor du har fødselsdag og derfor gerne vil kunne spendere lidt ekstra. Det er med til at give mere luft i budgettet, og det er netop formålet med denne ordning.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger to afdragsfrie måneder, så gælder de hele lånets løbetid, og du kan altså hverken ændre dem undervejs eller bestemme dig for, at du alligevel gerne vil betale hver eneste måned. Ligeledes kan du ikke vælge blot at have én afdragsfri måned. Du skal derfor lige overveje det lidt nøjere, inden du vælger denne løsning, da det dermed kommer til at tage længere tid at betale lånet af, men det er under alle omstændigheder en noget anderledes lånemulighed, end man typisk ser.