Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Lendme er et sted, det kan have sine fordele at se nærmere på, hvis du gerne vil tage et lån til den bedst mulige pris. Med alle de lån, der findes, kan det i udgangspunktet være svært at gennemskue, hvilket lån der er det bedste, og hvilke lån der passer bedst til hvilke situationer. Her kommer Lendme ind i billedet som den instans, der har det store overblik og derfor kan guide dig i den rigtige retning. Lendme har nogle tal, der taler for sig selv. Faktisk siger brugernes statistikker, at de i gennemsnit sparer hele 12.500 kr. ved at lade Lendme hjælpe med at foreslå det bedst mulige lån ud af markedets muligheder.

Du kender konceptet andre steder fra…

Ligesom vi kender det fra websites, der sammenligner alt fra forsikringer til teleselskaber og alt derimellem, er Lendme et sammenligningsværktøj, der forholder sig til en række forskellige lån på markedet. Derfor kan du egentlig bare gøre sammenligningsværktøjet opmærksom på, hvilke lånebehov du har, og så hjælper værktøjet dig med at finde det rette lån. Ligesom det foregår i andre sammenhænge – f.eks. når du benytter et lignende værktøj til at finde en forsikring – så vil du, efter du har givet alle dine oplysninger, blive kontaktet af en række banker, der ønsker at give dig et personligt tilbud på et lån. Når du så har modtaget en række tilbud fra forskellige banker, så ved du, hvilke muligheder du står overfor, og så er du rustet til at tage en god beslutning i forhold til, hvilket lån du med fordel kan vælge.

Lendme er både gratis og sikker for dig at benytte

Selvom det utvivlsomt er en stor service, Lendme tilbyder dig, lykkes det dem at gøre det gratis, fordi de har gode samarbejdsaftaler med en lang række banker. Du får derfor ingen bekymringer ud af at benytte værktøjet. Faktisk giver det bare god mening at dobbelttjekke dine lånemuligheder hos Lendme, også selvom du allerede mentalt har besluttet dig for, hvilket lån du kunne tænke dig at vælge. Du kan jo enten blive bekræftet i dit valg eller blive positivt overrasket over, at du kan finde et tilsvarende lån til en billigere pris et andet sted. Samtidig er servicen sikker for dig at benytte. Når du indtaster dine personlige data i beregneren, behandles dine oplysninger naturligvis fortroligt og sikkert.

Du sparer den tid, det ville tage dig at undersøge hele markedet

Da Lendme har det fulde overblik over hele markedet, behøver du altså ikke at opfinde den dybe tallerken og lave en hel masse research på egen hånd. Så hvis du ikke er typen, der synes, at det er superfedt at nørde med lån og diverse bankforhold, så er Lendme altså en virkelig god måde at springe over, hvor gærdet er lavest.