Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Kassekreditten tilbyder fleksible kassekreditter, hvor du har frihed til at vælge, hvornår du ønsker at tilbagebetale pengene. Dette er ideelt for dig, der har et ønske om at få en fleksibel kassekredit, som du kan tilpasse efter dine behov. Du kan få en kassekredit på op til 15.000 kr., og det er helt op til dig at bestemme, hvad pengene skal bruges på.

Betal når du vil med Kassekreditten

Med en kassekredit får man et økonomisk frirum i sin hverdag. Frirummet kan bruges til alverdens ting, hvor tandlægeregninger, nye mobiltelefoner eller drømmerejser ofte er det, der bliver råd til med en kassekredit. Ønsker du selv at opleve dette frirum i din hverdag, kan du ansøge online om en kassekredit hos Kassekreditten.

Lån mellem 3.000 og 15.000 kroner hos Kassekreditten

Hos Kassekreditten kan du låne mellem 3.000 og 15.000 kr. Dette dækker langt størstedelen af danskernes akutte behov. Føler du, at du har brug for et større lån, anbefales det, at du optager et forbrugslån i stedet. Diverse former for forbrugslån vil være mere passende i disse tilfælde.

Ansøger du om et lån hos Kassekreditten, skal du anvende dit NemID. Først og fremmest skal du bruge NemID til at give tilladelse til Kassekreditten om at indhente skatteoplysninger fra e-Skat. Efterfølgende skal du bruge NemID til at godkende din ansøgning samt underskrive låneaftale.

Det er altså yderst nemt at ansøge og optage et lån hos Kassekreditten. Du kan gøre det hele hjemmefra – og så er det helt uforpligtende. Du binder dig ikke til en aftale hos udbyderen, før du har underskrevet lånedokumentet.

Betal for det du bruger – ikke andet

En stor fordel ved at vælge en kassekredit fremfor andre typer af lån er, at du kun skal betale for det, du bruger. Du skal altså ikke betale for hele kreditten, men blot den del af den, som du anvender. Du vælger selvfølgelig helt selv, hvor meget af kassekreditten, du ønsker at anvende.

Ansøger du om at få en kassekredit hos Kassekreditten, vil du få svar på din ansøgning med det samme. Godkendes du til lånet, vil du faktisk få pengene til rådighed på din konto allerede samme dag, som du godkendes. Dette er særdeles hurtigt og kan være en fordel for mange.

Kassekredittens eneste krav til ansøgere er, at de er over 21 år gamle, har i sinde at tilbagebetale kreditten samt bor i Danmark. Det er derfor langt størstedelen af danskerne, der kan blive godkendt til en kassekredit hos Kassekreditten. Dette er også en af grundene til, at det er så populær en udbyder, som det er tilfældet.

Dansk og pålidelig låneudbyder

Du kan være helt tryg ved at tegne en kassekredit hos Kassekreditten. Finans 247 Aps står bag Kassekreditten, og dette er et firma, der er dansk og har adresse i København. Derudover er firmaet registreret hos Dansk Kredit Råd og Finanstilsynet.

Find dit NemID frem allerede i dag og ansøg om en kassekredit hos Kassekreditten. På denne måde vil du opleve større frihed i din hverdag, så der er plads til flere oplevelser, forkælelser – eller bare flere faste udgifter.