Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

GoKredit.dk er danskejet og har eksisteret siden 2015. Bag låneudbyderen står to kvinder, som begge har lang tids erfaring med kviklån, og som ønsker at give danskerne en enkel og nem mulighed for at låne penge. Derfor er hjemmesiden også overskueligt bygget op, så du hurtigt kan finde de informationer, du har brug for. Ligeledes er det nemt at udfylde ansøgningen om enten kviklån eller kassekredit, som er de to muligheder hos GoKredit.

Kan jeg få et lån hos GoKredit?

Der er selvfølgelig en række krav, du skal opfylde, for at du kan låne penge hos GoKredit, og de er faktisk temmelig skrappe, i forhold til hvad man ser mange andre steder. For eksempel skal du være over 25 år gammel for at låne penge her, og du må desuden ikke være over 69. Derudover skal du have et dansk CPR-nummer samt en dansk folkeregisteradresse. Har du hemmelig adresse, eller er du bosat på Grønland eller Færøerne, kan du ikke få lov til at låne penge.

Derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler hos eksempelvis RKI eller i GoKredits egen database, og de laver naturligvis en kreditvurdering af dig, før du kan få et eventuelt lån. For at godkende lånet skal du have et NemID, som ligeledes kan give GoKredit adgang til dine oplysninger igennem e-SKAT.

Slutteligt skal du have en fungerende e-mailadresse og et mobiltelefonnummer, du kan kontaktes på.

Sådan optager du et lån hos GoKredit

Hvis du ønsker at tage et kviklån hos GoKredit, ansøger du ganske enkelt om det på hjemmesiden GoKredit.dk. Som ny kunde kan du låne op til 3.000 kroner, og senere hen vil du så sandsynligvis få mulighed for at låne mere.

Når din ansøgning er sendt afsted, vurderer GoKredit din kreditværdighed og afgør på baggrund af dette, om de vil tilbyde dig et lån. Vil de det, skal du underskrive din låneaftale med NemID, hvilket er en nem og sikker måde at gøre det på – både for dig og for dem. Ifølge lovgivningen skal der gå 48 timer, før du kan godkende udbetalingen af dit kviklån, hvorefter pengene vil blive overført til din konto.

Hvor meget kan jeg maksimalt låne?

Hvis det er første gang, du låner penge hos GoKredit, kan du maksimalt låne 3.000 kroner. Formår du at betale dem tilbage inden for 30 dage, vil du få mulighed for at hæve beløbet med 1.000 kroner om måneden. Det vil sige, at du anden gang du låner penge, maksimalt kan låne 4.000 kroner. For hver gang, du låner hos GoKredit, skal du igennem en ny kreditvurdering.

Den øverste grænse ligger på 6.000 kroner, så det er altså ikke her, du får de helt store lån. ÅOP hos GoKredit.dk ligger maksimalt på lige omkring 900% for et kviklån, som er det, vi har beskæftiget os med i ovenstående. Er du interesseret i kassekredit, er det også en mulighed hos GoKredit, og her ligger den øverste grænse på 10.000 kroner. ÅOP er her 631,57%, så det er altså på denne front en bedre løsning end kviklånet.