Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Er du uventet kommet i pengebekneb? Fik du en ubehagelig overraskelse, sidst du loggede ind på din netbank? Kostede reparationen af bilen mere, end du havde regnet med? Hænger månedens budget i laser? Hvis du står og mangler et mindre pengebeløb, kan du nemt og hurtigt ansøge om et privatlån hos Føniks.

Lån hos Føniks og få pengene straks

Med et lån hos Føniks kan du mellem 10.000 og 175.000 kr. sat ind på kontoen, og du kan bruge pengene til lige, hvad du vil. Hvis du har et mindre renoveringsprojekt i dit hus, og du ikke orker et langt og udmattende tovtrækkeri med din bank om, hvorvidt du kan låne de penge, projektet vil koste, kan du låne dem hos Føniks – vel at mærke uden at blive bedt om en forklaring på, hvad pengene skal gå til. Med et privatlån fra Føniks har du pengene hurtigt, så du kan komme i gang med de projekter, du går og pusler med. Du kan hurtigt få bestilt byggematerialer, så ventetiden ikke bliver længere end nødvendigt, og du kan bestille drømmerejsen, inden prisen stiger astronomisk. Hvis du har fået en regning ind af døren, du ikke havde forudset, kan du få den ud af verden, inden der kommer en rykker, og dermed kan du undgå at betale irriterende ekstragebyrer.

Lige vilkår for alle hos Føniks Privatlån

Føniks tilbyder privatlån med en lav variabel rente, der er ens for alle. På den måde er du sikret gode vilkår, og din ansøgning kan behandles hurtigere. Når du ansøger om at optage et lån hos Føniks, vil du få svar på din ansøgning meget hurtigt, hvis du søger i dagtimerne. Du skal bruge dit NemID til ansøgningen, så Føniks kan være sikre på, at det er dig, der søger om lånet, og ikke en anden, der forsøger at misbruge dine oplysninger. Pengene vil blive sat ind på din konto senest 1-2 hverdage efter, at Føniks har godkendt din anmodning om at låne det aktuelle beløb.

Du kan altid ringe til Føniks

Hvis du på et tidspunkt bliver i tvivl om noget i forbindelse med dit lån, eller hvis du ønsker at indfri lånet før tid, ændre på afdragsordningen eller lignende, kan du altid ringe til Føniks’ kundeservice. Her sidder medarbejderne klar til at hjælpe dig, og de er klar med både gode råd og opklarende svar på hvad end, du måtte have på hjerte. Telefonen er åben i dagtimerne fra 8-18, så du ikke behøver reservere et bestemt tidsrum på dagen til at foretage opkaldet, men kan ringe til Føniks, når det passer ind i din hverdag. Af samme grund er der åbent på telefonlinjen alle dage – også i weekenden – så du kan ringe, så snart der er noget, du gerne vil have afklaret, og ikke skal gå i dagevis og gruble over, hvordan det går med dit lån.

Tænk langsigtet før du låner

Hos Føniks skal du ikke give nogen sikkerhed for lånet, men derfor er det stadig en god ide, at du tænker dig grundigt om, før du optager et lån. Et privatlån fra Føniks kan være en god løsning i et kortsigtet perspektiv, men er ikke en farbar løsning på den lange bane. Det kan sammenlignes med en tur i taxa: Det kan være en udmærket måde at komme fra A til B på, hvis det skal gå lidt stærkt og du ikke kender byen, men i langsigtet perspektiv kan det bedre betale sig selv at køre, cykle, eller tage bussen. Vælg derfor kun at optage lån hos Føniks til akutte og strengt nødvendige udgifter, og undgå at anvende kviklån som en fast del af din økonomi.

Lav et budget

På Føniks’ hjemmeside anbefales det, at du overvejer det grundigt, før du optager et lån, og de kommer med en række gode tips til, hvad du bør gøre, inden du ansøger om at låne penge. Først og fremmest skal du lægge et budget, så du ved, hvad du har råd til. Måske har du slet ikke behov for at låne så meget, som du først regnede med, eller måske viser det sig, at dit rådighedsbeløb er mindre end først antaget. Skriv alle dine faste udgifter ned, og husk at sætte en fornuftig mængde til side til uforudsete udgifter, så du ikke bliver ubehageligt overrasket en anden gang. Som en ekstra hjælp til dig kan du på Føniks’ hjemmeside finde et budgetskema. Du skal blot plotte alle dine faste udgifter ind, så fortæller skemaet dig, hvad dit reelle rådighedsbeløb er. Når du bruger skemaet, risikerer du således ikke at glemme nogle af dine faste udgifter, og du kan dermed hurtigt danne dig et overblik over din økonomi.

Hav råd til dit lån med Føniks Privatlån

Når du har styr på din økonomiske situation, kan du let finde ud af, om du har luft i budgettet. Når du optager et privatlån hos Føniks, får du penge på kontoen, men du skal stadig have råd til at betale dem tilbage bagefter. Måske finder du ud af, at budgettet slet ikke behøver at få en saltvandsindsprøjtning med et lån fra Føniks, fordi det ser bedre ud, end du forventede. Måske viser det modsatte sig, og du kan måske lige akkurat betale afdraget, hvis du kniber ballerne sammen. Husk at være realistisk, når du laver dit budget. Det nytter ikke noget, at du giver dig selv et meget større rådighedsbeløb, end du egentlig har, hvis det betyder, at du senere bliver tvunget til at låne flere penge. Med et reelt og gennemtænkt budget er du stillet på den bedst mulige måde, før du ansøger om at låne penge hos Føniks.

En løsning, der passer til din økonomi

Hvis du overvejer at optage et privatlån hos Føniks, kan du se flere informationer nedenfor og kontakte dem for at lave en aftale, der så godt som muligt passer til dine behov. Når du snakker med en medarbejder, kan de give dig vejledning og råd i forbindelse med de faser i processen, du måtte undre dig over eller have spørgsmål til. Herefter er der kun tilbage at ansøge, og efter ganske kort tid vil du være klar til at gå i gang med dit gør-det-selv projekt, betale din regning eller erstatte din udbrændte laptop.