Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

DER Privat Finans hører ind under 3C Retail og er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 1970. De har altså mange års erfaring i branchen og har formået at følge med udviklingen, som især er gået i retning af online lånemuligheder.

Du kan hos DER Privat Finans optage forskellige typer lån, som du kan læse mere om længere nede på siden. Det er henholdsvis PrivatLån Plus, PauseLån og TrygLån, og de har hver især deres specifikke fordele, så der er mulighed for at finde et lån, der passer perfekt til din økonomi og dine behov.

Krav for at kunne låne hos DER

Uanset hvilken type lån du er interesseret i, er der nogle krav, du skal leve op til, før du kan få et lån hos DER Finans. Du skal for eksempel være minimum 20 år gammel, og du må ikke være registreret som dårlig betaler hos eksempelvis RKI eller Debitorregistret. Derudover skal du kunne dokumentere din indtægt, så de kan vide sig sikre på, at du er i stand til at betale dit lån tilbage.

Når du sender din ansøgning afsted, vil de lave en kreditvurdering af dig og ud fra denne afgøre, om du kan få lov til at optage et lån hos dem eller ej. De tilbyder altså kun lån til folk, som de stoler på, kan betale tilbage, og har du en økonomi, der i forvejen er svækket, er et lån altså ikke løsningen.

Hos DER Finans skal du dog ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, og ligeledes skal du ikke stille nogen sikkerhed for lånet. Det skal man, hvis man vil låne penge i banken, men det er altså ikke nødvendigt her, og det gør unægteligt låneprocessen noget nemmere.

PrivatLån Plus

Med et DER Privatlån kan du låne imellem 10.000 og 100.000 kroner, og lånets løbetid kan være på alt lige fra 12 til 72 måneder.

Dette lån er til dig, det ønsker maksimal fleksibilitet på dit lån – du kan nemlig nemt rette og tilpasse lånet, efterhånden som du betaler det ud. Det vil sige at den faste, månedlige ydelse, som sættes fra starten af, kan ændres senere hen. Dermed kan du for eksempel sætte dine afdrag op eller helt betale lånet ud, hvis der er plads til det i økonomien. Der er altså ikke noget, der er så fastsat, at det ikke kan ændres, og dermed får du med et Privatlån Plus et lån, der virkelig kan tilpasses dig og din økonomi, og som sagtens kan ændres undervejs. Den maksimale ÅOP på dette lån er 46,36%.

PauseLån

Med pauselånet kan du ligeledes låne imellem 10.000 og 100.000 kroner, og også her kan løbetiden sættes til et sted imellem 12 og 72 måneder. Det, der adskiller pauselånet fra eksempelvis Privatlån Plus, er så, at du med dette lån har mulighed for at sætte dine afdrag på pause. Har du således en måned, hvor der er brug for lidt ekstra penge, kan du vælge at pause din udbetaling af lånet. Du behøver end ikke at planlægge det fra starten af, og du binder dig heller ikke fast på, at denne måned altid skal være afdragsfri, som man ser det ved andre låneudbydere. Her aftaler du det blot med DER Privat Finans, når du nærmer dig, og du kan se, at du har brug for en afdragsfri måned.

De skal naturligvis have en chance for at ordne papirarbejdet, så de skal vide det senest den 12. i måneden inden den måned, du ønsker, skal være afdragsfri. Du kan desuden kun gøre det en enkelt gang om året, men det er alligevel en ret god mulighed, hvis du gerne vil have lidt mere luft i budgettet indimellem.

TrygLån

Hos DER Finans har du også mulighed for at optage et såkaldt ”TrygLån”. Det er et lån til dig, der gerne vil være sikker på, at din økonomi stadig kan hænge sammen, selvom du skulle gå hen at miste dit job. I dette lån får du således en indbygget forsikring, som sikrer dig imod arbejdsløshed. Det betyder rent praktisk, at hvis du mister dit job, mens du betaler af på dit lån, så kan du få dækket de månedlige afdrag i op til 12 måneder, indtil du forhåbentlig er tilbage på arbejdsmarkedet og selv kan overtage. Det er en ganske unik service, som kan være med til at gøre det mindre usikkert at låne penge. Hos de fleste andre låneudbydere er der ikke så meget at gøre, hvis arbejdet – og dermed din indkomst – forsvinder, og du ikke kan betale dine månedlige afdrag, men sådan er det altså ikke her.

Med TrygLån kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner, og her er løbetiden på mellem 12 og 80 måneder.

Sådan søger du om et lån hos DER Privat Finans

Det er ganske simpelt at søge om et lån hos DER Privat Finans. Du udfylder blot ansøgningsskemaet på deres hjemmeside, hvorefter de vurderer din kreditværdighed. Vurderer de, at din økonomi kan bære et lån, får du tilsendt en låneaftale. Vurderingen af din ansøgning er klaret på under en time, hvis du ansøger i deres åbningstid, som er fra 8:00 til 22:00 hver eneste dag. Du behøver altså ikke at vente længe på at få svar. Har du brug for hjælp eller vejledning, kan du også kontakte dem pr. telefon i dette tidsrum, så du kan være sikker på, du får sendt den helt rigtige ansøgning afsted og dermed får søgt om det lån, der er bedst for dig.

Kommer du alligevel til at søge om et lån, som måske i virkeligheden ikke passer til din økonomiske situation, kan du godt forvente, at DER Privat Finans sender dig et forslag om en anden type lån, som de vurderer vil passe bedre. På den måde får du den mest optimale løsning i forhold til dine behov og din økonomi.

Når du modtager din låneaftale, underskriver du med NemID, og så har du hurtigt pengene på din konto. Faktisk skulle de gerne være der allerede samme dag, som aftalen går igennem – eller i hvert fald dagen efter.