Dine-penge.dk præsenterer et udvalg af lånedudbydere, og er derfor ikke fyldestgørende for hele markedet. Vi får et honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site, og derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de låneudbydere vi samarbejder med her.

Aurora er et lån til dig, der ikke kan få enderne til at mødes, selvom du allerede har lånt penge et eller flere steder. Ved Aurora-lånet er det nemlig ikke nødvendigt at stille personlig sikkerhed, fordi låneudbyderen stoler på, at du som låntager vil gøre alt, hvad du kan for at betale pengene tilbage igen. Dog skal du ligeledes have en person i din omgangskreds, der også stoler på, at du kan og vil betale pengene tilbage igen. Denne person får rollen som selvskyldnerkautionist, hvilket betyder, at vedkommende vil komme til at hjælpe dig med at betale pengene tilbage i tilfælde af, at du selv forhindres i at kunne det.

Du kan låne op til 50.000 kr. hos Aurora

Har du et lånebehov på op til 50.000 kr., så kan et lån hos Aurora være det rigtige for dig. Du behøver dog ikke at have brug for det fulde beløb, for at et lån hos låneudbyderen kan blive aktuelt. Lånene, du kan optage hos låneudbyderen, lyder nemlig på mellem 8.000 og 50.000 kr. Dermed sætter du inden for en grænse på op til 50.000 kr. selv beløbet, du har brug for at låne. Samme fleksibilitet gør sig også gældende, når man ser på tilbagebetalingsperioden. Her kan du vælge en periode på alt fra 12 til 60 måneder – altså en periode fra ét år og op til hele fem år. Selvom det lyder virkelig lækkert at have en så lang løbetid som muligt, er det dog noget, du gør klogt i at overveje nøje. Eftersom der er årlige omkostninger forbundet med at have lånet, bliver lånet nemlig også dyrere og dyrere med tiden.

Du får brug for en kautionist

Det smarte ved lånet er, at du kan optage det, hvis du står og mangler penge, selvom du også allerede skylder penge væk. Står du derfor i en klemt situation, hvor du enten er i RKI eller Debitor Registret, så kan Aurora gå hen og blive din løsning og din vej ud af situationen. Disse forhold er altså ingen hindring for dig, hvis du har brug for at låne endnu flere penge, hvilket under nogle omstændigheder kan blive nødvendigt. Dog er der det lille ”men”, at du ikke kan optage lånet uden en selvskyldnerkautionist – en kautionist, der stoler på dig og dine evner til at betale lånet ud, og som vil gå ind og tage noget af eller hele gælden i tilfælde af, at du ikke selv kan tilbagebetale lånet. I denne sammenhæng er det vigtigt at vælge den helt rigtige kautionist. Om du kan få bevilget lånet, afhænger nemlig i høj grad af, hvem du har valgt som kautionist, og hvordan dennes økonomi ser ud. Jo stærkere en økonomisk situation, din kautionist står i, desto større muligheder er der for at låne penge hos Aurora. Finder du den rette kandidat til rollen som selvskyldnerkautionist, vil du ikke opleve noget problem med at optage lånet.