Advisa – Din nye lånebroker

Hvis du står i en situation, hvor du har et behov for at låne penge, vil du stensikkert allerede have fundet ud af, at det kan være noget af en jungle at finde rundt i lånemarkedet. Her er nemlig tale om et marked, som i den grad er i en enorm vækst, hvilket resulterer i, at der i dag er langt flere muligheder for at tage lån, end man hidtil har set. Hvor man før i tiden kun havde den mulighed at gå i banken for at låne, kan man i dag låne penge på en masse forskellige måder.

Står du derfor og ønsker at gøre det nemmere for dig selv, når du skal til at låne penge, så bør du læse med her, hvor du kan blive gjort meget klogere på den nye svenske lånebroker, Advisa, som med sikkerhed vil gøre det super nemt for dig. Hvis du vælger at benytte Advisa, vil du nemlig lynhurtigt opleve, at det er super simpelt at låne penge, og du vil få en lang række fordele.

Hos Advisa kan du nemt samle dine lån 

En af de absolutte fordele ved, at du benytter Advisa som din lånebroker, når du skal låne penge er, at du ganske nemt og enkelt kan samle dine lån. Er du forholdsvis grøn på lånemarkedet, og undrer du dig over, hvorfor det er en fordel, at du kan samle dine lån, så får du svaret her.  Der er hovedsageligt to fordele forbundet med, at du kan samle dine lån. Først og fremmest vil du opleve, at der er en masse omkostninger og gebyrer forbundet med, at du har flere forskellige lån forskellige steder. Det vil altså blive meget billigere for dig på den lange bange, hvis du samler dine lån på ét sted. Derudover vil det styrke din kreditvurdering, hvis du har dine lån samlet et sted. Det vil altså sige, at du står stærkere stillet, når du eventuelt skal ud og låne yderligere, hvis du vel og mærke har samlet dine lån. Disse fordele kan du altså opnå hos Advisa, hvor du nemt kan samle dine lån. 

Det har aldrig været nemmere

Som det allerede står nævnt, så kan det vise sig at være noget af en jungle at navigere rundt i, når du skal låne penge. Hvis du benytter dig af Advisa som din lånebroker, vil du lynhurtigt erfare, at Advisa gør det mere end nemt for dig, når du skal låne.

Det foregår således, at du, som så mange andre steder, ansøger om at optage et lån gennem Advisa. Hvis du får din ansøgning godkendt, vil du allerede efter blot et minut modtage en mail herom. Herefter vil diverse tilbud fra forskellige banker og låneinstitutter rulle ind, hvorefter du kan vælge det mest favorable lån  til dit behov. Det er altså super nemt, når du skal låne penge hos Advisa. Det skal tilmeld nævnes, at du ikke skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til, når du ansøger hos Advisa. 

Hvilke krav stilles der til låntagere hos Advisa?

Nu er du måske blevet interesseret i at tage kontakt til Advisa og spørger dig selv, hvilke krav der stilles, når man skal ansøge hos Advisa. Det kræver, at du er minimum 18 år, hvilket også gør sig gældende andre steder, når der skal lånes penge. Ydermere skal du i mindst ét år have boet i Danmark, og du skal en månedlig indkomst på mindst 10.000 kr. Er du RKI-registeret, kan det altså ikke lade sig gøre at låne gennem Advisa. Når du ansøger hos Advisa vil der blive foretaget en individuel økonomisk vurdering af flere forskellige forhold. Opfylder du ovenstående krav og modtager en god vurdering, kan du nemt låne op mod 500.000 danske kroner.